Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketica
    30. Ožujak 2019. 14:39

Miss1986, ajme super čestitam ti od ❤️, ajme kakva visoka beta.. ❤️🤗❤️🤗. 

samo_opusteno
    30. Ožujak 2019. 14:39

miss1986

Drage moje lavice!! 🥰🥰 Danas 12dnt , vrag mi nije dao mira, ujutro pisala na test , plus ko kuća , trci po betu Beta 715.4 !! Mojoj sreći nema kraja.. Svima vama želim da sto prije doživite ovo!! Danas je jedan tako prekrasan dan! 😊😊 Čitam Vas i držim 🤞🏻🤞🏻 da uskoro svaka od vas dozivi ovu sreću! 😘😘

Ooodlicno...cestitam...znam koja je to sreca...jucer saznala da mi je beta 4007.2 srceko kuca...❤️😊🤞🍀

• Blacky89
    30. Ožujak 2019. 14:53

Miss ajmeeee 😍😍😍 pa čestitam!!!
    Samo opušteno, da, ja sam jucer imala transfer i sad cekam betu do 8.4... ako ne dobijem prije. Prosli put sam dobila 7dnt. Nadam se da necu 🙈🙉

• Blacky89
    30. Ožujak 2019. 14:56

Miss ajmeeee 😍😍😍 pa čestitam!!!
    Samo opušteno, da, ja sam jucer imala transfer i sad cekam betu do 8.4... ako ne dobijem prije. Prosli put sam dobila 7dnt. Nadam se da necu 🙈🙉

• Blacky89
    30. Ožujak 2019. 14:57

Mob malo podivljao pa poslao 2 puta 😂

• Hani
    30. Ožujak 2019. 15:47

Miss1986, braaaavoooo, cestitam!!!
    Statistika kaze da ce bit jos 2 plusa iz 8 postupaka sta su ostala u ozujku, samo ne znamo tko je sretan dobitnik. Jedvaaaa cekam! Sretnooo svima! 
    Tko ne dobije nagradu, igra u sljedecem kolu, nema odustajanja.

• Medo2711
    30. Ožujak 2019. 15:58

Poz,ima koja cura da je kod dr.Sprem?

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Kengurica
    30. Ožujak 2019. 16:06

Hani hahahah. Bolje da mi beat all odds.
    Miss odlicno! Sta su ti vratili, jedan ili dva? Trodnevni ili blastica?

• Babylove
    30. Ožujak 2019. 16:12

Mrvi zao mi je... kada ides betu vaditi.. nadajmo se do zadnjeg🤞🤞
    Cure sa pozitivnim betama cestitke od 💗💗
    Meni je danas 3dt i menstrualni bolovj skroz prisutni.. tj vise kao pritisak jaki .. bila sam danas na poslu dog sam se sa sefom da cu pola smjene raditi.. ali svejedno danas tih 4 sata jedva odradila prva 2 sata super i onda skroz pritisak.. jer danas ko za vraga samo su ulazili u salon.. 
    Cure koje koriste utrice imate li kakve nuspojave... ja sam opristavila, umorna sam i usporena i cesto sam gladna i isto tako me mucnina prati i skorz neki naleti vrucine.. napuhana malo jesam malo nisam.. ovisi o danu 

sunshine25
    30. Ožujak 2019. 17:27

Miss1986 - diiiivno, čestitam 😍
    Hani - hahahaha, oćemo kladaru nabaciti? 😂
    Babylove - ja dobila one grozne potkožne prišteve sa strane, bljaaak.. na sreću su brzo prošli🤢 umorna sam uvijek tak da ne mogu to utrićima pripisati 😂 također sam opustošila sve zalihe hrane, jela sam i ono što stoji u kuhinji već godinu dana jer ne volim 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.