Miss1986, ajme super čestitam ti od ❤️, ajme kakva visoka beta.. ❤️🤗❤️🤗.
Drage moje lavice!! 🥰🥰 Danas 12dnt , vrag mi nije dao mira, ujutro pisala na test , plus ko kuća , trci po betu Beta 715.4 !! Mojoj sreći nema kraja.. Svima vama želim da sto prije doživite ovo!! Danas je jedan tako prekrasan dan! 😊😊 Čitam Vas i držim 🤞🏻🤞🏻 da uskoro svaka od vas dozivi ovu sreću! 😘😘
Ooodlicno...cestitam...znam koja je to sreca...jucer saznala da mi je beta 4007.2 srceko kuca...❤️😊🤞🍀
Miss ajmeeee 😍😍😍 pa čestitam!!!
Samo opušteno, da, ja sam jucer imala transfer i sad cekam betu do 8.4... ako ne dobijem prije. Prosli put sam dobila 7dnt. Nadam se da necu 🙈🙉
Miss ajmeeee 😍😍😍 pa čestitam!!!
Samo opušteno, da, ja sam jucer imala transfer i sad cekam betu do 8.4... ako ne dobijem prije. Prosli put sam dobila 7dnt. Nadam se da necu 🙈🙉
Miss1986, braaaavoooo, cestitam!!!
Statistika kaze da ce bit jos 2 plusa iz 8 postupaka sta su ostala u ozujku, samo ne znamo tko je sretan dobitnik. Jedvaaaa cekam! Sretnooo svima!
Tko ne dobije nagradu, igra u sljedecem kolu, nema odustajanja.
Poz,ima koja cura da je kod dr.Sprem?
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Hani hahahah. Bolje da mi beat all odds.
Miss odlicno! Sta su ti vratili, jedan ili dva? Trodnevni ili blastica?
Mrvi zao mi je... kada ides betu vaditi.. nadajmo se do zadnjeg🤞🤞
Cure sa pozitivnim betama cestitke od 💗💗
Meni je danas 3dt i menstrualni bolovj skroz prisutni.. tj vise kao pritisak jaki .. bila sam danas na poslu dog sam se sa sefom da cu pola smjene raditi.. ali svejedno danas tih 4 sata jedva odradila prva 2 sata super i onda skroz pritisak.. jer danas ko za vraga samo su ulazili u salon..
Cure koje koriste utrice imate li kakve nuspojave... ja sam opristavila, umorna sam i usporena i cesto sam gladna i isto tako me mucnina prati i skorz neki naleti vrucine.. napuhana malo jesam malo nisam.. ovisi o danu
Miss1986 - diiiivno, čestitam 😍
Hani - hahahaha, oćemo kladaru nabaciti? 😂
Babylove - ja dobila one grozne potkožne prišteve sa strane, bljaaak.. na sreću su brzo prošli🤢 umorna sam uvijek tak da ne mogu to utrićima pripisati 😂 također sam opustošila sve zalihe hrane, jela sam i ono što stoji u kuhinji već godinu dana jer ne volim 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji