Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    30. Ožujak 2019. 14:53

Miss ajmeeee 😍😍😍 pa čestitam!!!
    Samo opušteno, da, ja sam jucer imala transfer i sad cekam betu do 8.4... ako ne dobijem prije. Prosli put sam dobila 7dnt. Nadam se da necu 🙈🙉

• Blacky89
    30. Ožujak 2019. 14:56

Miss ajmeeee 😍😍😍 pa čestitam!!!
    Samo opušteno, da, ja sam jucer imala transfer i sad cekam betu do 8.4... ako ne dobijem prije. Prosli put sam dobila 7dnt. Nadam se da necu 🙈🙉

• Blacky89
    30. Ožujak 2019. 14:57

Mob malo podivljao pa poslao 2 puta 😂

• Hani
    30. Ožujak 2019. 15:47

Miss1986, braaaavoooo, cestitam!!!
    Statistika kaze da ce bit jos 2 plusa iz 8 postupaka sta su ostala u ozujku, samo ne znamo tko je sretan dobitnik. Jedvaaaa cekam! Sretnooo svima! 
    Tko ne dobije nagradu, igra u sljedecem kolu, nema odustajanja.

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

• Medo2711
    30. Ožujak 2019. 15:58

Poz,ima koja cura da je kod dr.Sprem?

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Kengurica
    30. Ožujak 2019. 16:06

Hani hahahah. Bolje da mi beat all odds.
    Miss odlicno! Sta su ti vratili, jedan ili dva? Trodnevni ili blastica?

• Babylove
    30. Ožujak 2019. 16:12

Mrvi zao mi je... kada ides betu vaditi.. nadajmo se do zadnjeg🤞🤞
    Cure sa pozitivnim betama cestitke od 💗💗
    Meni je danas 3dt i menstrualni bolovj skroz prisutni.. tj vise kao pritisak jaki .. bila sam danas na poslu dog sam se sa sefom da cu pola smjene raditi.. ali svejedno danas tih 4 sata jedva odradila prva 2 sata super i onda skroz pritisak.. jer danas ko za vraga samo su ulazili u salon.. 
    Cure koje koriste utrice imate li kakve nuspojave... ja sam opristavila, umorna sam i usporena i cesto sam gladna i isto tako me mucnina prati i skorz neki naleti vrucine.. napuhana malo jesam malo nisam.. ovisi o danu 

sunshine25
    30. Ožujak 2019. 17:27

Miss1986 - diiiivno, čestitam 😍
    Hani - hahahaha, oćemo kladaru nabaciti? 😂
    Babylove - ja dobila one grozne potkožne prišteve sa strane, bljaaak.. na sreću su brzo prošli🤢 umorna sam uvijek tak da ne mogu to utrićima pripisati 😂 također sam opustošila sve zalihe hrane, jela sam i ono što stoji u kuhinji već godinu dana jer ne volim 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• maja555
    30. Ožujak 2019. 17:28

Cure bila sam na putovanju pa nisam stigla citati. Vidim ima dosta novih cura.. dobro dosle i sto prije otisle s ove teme.. :)
     Kako su mi Nikitta, Grizli, malagarava, blaky89? Uf.. koga sam jos zaboravila.. 
    Ja iduci mjesec idem po smrzlica. Trebam dobiti oko 18.04. Do tada odmaram, radim, uzivam u suncanim danima, minimalno se stresiram i tako. :)

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Grizli
    30. Ožujak 2019. 18:20

Hani ja ne znam dal cw me odmah uzet u postupak nadam se da nece ispast da zbog praznika ne mogu.
    Nikita jutrso mislila ako ne krene svjeza krv da kao svejedno javim danas 1dc jer sam na duphastonima imala iskljucivo 5 dana mengu smedju a ne krv, al krenulo boga mi oko 12 h potop. Tako da poslala mail pa sad cu vidit sto ce javiti.
    Miss cestitam! Savrsn plus!
    Samo opusteno uh koja betica! Predivno! I sretno!
    Sorry ako sam sto propustila, al sjedim na kongresu pa poskrivecki pokusavam glumiti da me zanima jaaako sto sto slusam, a ne stignem sve popamtiti sto ste napisale. Ajde drzite se cekalice pa nek statistika od Hani bude kriva i da sve vdite plus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani