Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja555
    30. Ožujak 2019. 17:28

Cure bila sam na putovanju pa nisam stigla citati. Vidim ima dosta novih cura.. dobro dosle i sto prije otisle s ove teme.. :)
     Kako su mi Nikitta, Grizli, malagarava, blaky89? Uf.. koga sam jos zaboravila.. 
    Ja iduci mjesec idem po smrzlica. Trebam dobiti oko 18.04. Do tada odmaram, radim, uzivam u suncanim danima, minimalno se stresiram i tako. :)

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Grizli
    30. Ožujak 2019. 18:20

Hani ja ne znam dal cw me odmah uzet u postupak nadam se da nece ispast da zbog praznika ne mogu.
    Nikita jutrso mislila ako ne krene svjeza krv da kao svejedno javim danas 1dc jer sam na duphastonima imala iskljucivo 5 dana mengu smedju a ne krv, al krenulo boga mi oko 12 h potop. Tako da poslala mail pa sad cu vidit sto ce javiti.
    Miss cestitam! Savrsn plus!
    Samo opusteno uh koja betica! Predivno! I sretno!
    Sorry ako sam sto propustila, al sjedim na kongresu pa poskrivecki pokusavam glumiti da me zanima jaaako sto sto slusam, a ne stignem sve popamtiti sto ste napisale. Ajde drzite se cekalice pa nek statistika od Hani bude kriva i da sve vdite plus

• Blacky89
    30. Ožujak 2019. 18:52

Hani 😂 hocemo si neke koeficijente dodijelit po simptomima? 😂
    Maja555 uživaj na suncu i odmaraj... evo ja danas 1dnt, mirujem po preporuci dr. Jos sutra mirovanje... ja se vec ucrvala... sta znaci mirovanje? Mislim lezim... al odem se malo prosetat po kuci, stavit rublje prat, sudje u perilicu i te neke lagane zadatke... al uglavnom lezim... ledja mi vec otpadaju od ležanja... simptoma uglavnom nemam... tu i tamo me nesto zaskaklja u maternici i to je to... grudi boluckaju al to je od utrica...
    E da babylove, ja ovaj mjesec jedem ko sumanuta!!! Inače imam dobar apetit al sta je ovo sad?!? I ten mi se malo pokvario... inače sam od onih blagoslovljenih sto imaju savrsen ten i ne znaju sta je puder... E sad vidim gdje koju točkicu...

• Miss1986
    30. Ožujak 2019. 19:25

Kengurica

Hani hahahah. Bolje da mi beat all odds.
    Miss odlicno! Sta su ti vratili, jedan ili dva? Trodnevni ili blastica?

Kengurica vratili su dvije blastice 5dan!! 😊😊 HVALA VAM SVIMA OD SRCA NA ČESTITKAMA !! ☺️☺️

Blacky89 cekam tvoj plusic!! 💪💪
    Cure koje kreću sad u postupke, samo jako i opušteno!! Nema predaje! 😘😘

Kika22
    30. Ožujak 2019. 20:22

Pozdrav cure! Čitam vas sve vrijeme ali nisam dugo vec pisala. Treba mi vas savjet, ne znam da li je jos neko imao slicnu situaciju...da se menstruacija poremetila od stimulacija. M kasni vec 7 dana, a test po uobičaju negativan. Pri tom ne mislim na onu M odmah nakon postupka koja slama srce nego ona iduca koja bi trebala  biti normalna bez nekih dodavanih hormona. Inace su mi ciklusi 26-28 pa mi je ovo čudno. Nije mi prvi ICSI bio pa da nisam skroz neupucena. Prosli put nije bilo ovako. Mislila sam pricekat jos koji dan pa na pregled ako se u međuvremenu ne pojavi.

• Rina86
    30. Ožujak 2019. 20:24

Cure pozdrav, evo da se napokon i ja prikljucim i odmah na pocetku ispricam na dugom postu... nova sam na forumu ali u pokusajima bas i nisam :(
    Kod nas je dijagnoza astenozoospermija, iako se s vremenom i to dosta popravilo. Od nalaza smo radili samo osnovne, na prosirene pretrage su tek sada nakon 5 neuspjelih pokusaja poceli razmisljati.
    Ukratko, koliko je to moguce, moj put unazad 2 godine:
    1.pokusaj: dogovoren prirodni IVF, na dan punkcije ovulirala i ucinjena inseminacija
    2.pokusaj: opet prirodni IVF i opet ovulacija na dan punkcijne, ucinjena inseminacija
    3.pokusaj: jos jedan prirodni IVF sa istim rezultatima
    4.pokusaj: stimulirani IVF, punktirano 6 js, oplodeno 5 js od kojih su 4 bile u odlicnom razvoju sve do 5 dana, ucinjen transfer 1 blastice, procurila pod crinone 10.dan
    5.pokusaj: ucinjen FET 1 blastice, procurila 14.dan
    6 pokusaj: ucinjen FET 1 blastice, danas 4 dpt

Nazalost u zadnjem odmrzavanju nam jedna blastica nije prezivjela tako da je ovo zadnji FET od posljednje punkcije. Doktorica, sestre i ja se nadamo da je ovaj put to bas ta dobitna :)
    Od pokusaja do pokusaja imala sam svakakve i nikakve simptome, od strogog mirovanja do manje strogog. Svi se stalno cude kako jos uvijek nismo uspijeli s obzirom na savrseno spajanje nasih stanica, endometrij i sluznica su uvijek savrseni i sve izgleda odlicno ali nazalost do rezultata u posljednjih 5 pokusaja nije bilo. Imam osjecaj da smo na prva tri pokusaja bas izgubili vrijeme, jer su na kraju svega i sami doktori zakljucili da meni stoperica potice ovulaciju...

Iskreno se nadamo da je ovaj put to to, vracena mi je zadnja zamrznuta blastica, prvi puta unazad dvije godine imala sam vodeci folikul na lijevom jajniku, sluznica savrsena.
    Drzite fige!

samo_opusteno
    30. Ožujak 2019. 20:52

Blacky89

Miss ajmeeee 😍😍😍 pa čestitam!!!
    Samo opušteno, da, ja sam jucer imala transfer i sad cekam betu do 8.4… ako ne dobijem prije. Prosli put sam dobila 7dnt. Nadam se da necu

Blacky89 brzo ce to...drzim 🤞 za pozitivnu betu🍀🙏😘

• Babylove
    30. Ožujak 2019. 21:29

Blacky89

Hani 😂 hocemo si neke koeficijente dodijelit po simptomima? 😂
    Maja555 uživaj na suncu i odmaraj… evo ja danas 1dnt, mirujem po preporuci dr. Jos sutra mirovanje… ja se vec ucrvala… sta znaci mirovanje? Mislim lezim… al odem se malo prosetat po kuci, stavit rublje prat, sudje u perilicu i te neke lagane zadatke… al uglavnom lezim… ledja mi vec otpadaju od ležanja… simptoma uglavnom nemam… tu i tamo me nesto zaskaklja u maternici i to je to… grudi boluckaju al to je od utrica…
    E da babylove, ja ovaj mjesec jedem ko sumanuta!!! Inače imam dobar apetit al sta je ovo sad?!? I ten mi se malo pokvario… inače sam od onih blagoslovljenih sto imaju savrsen ten i ne znaju sta je puder… E sad vidim gdje koju točkicu…

Pa ja inace jedem puta dnevno eventualno 3.. a sad od transfera jucer i danas svakih 2 sata.. skroz osjetim glad.. 😥😥😥 

• Babylove
    30. Ožujak 2019. 21:30

Rina86

Cure pozdrav, evo da se napokon i ja prikljucim i odmah na pocetku ispricam na dugom postu… nova sam na forumu ali u pokusajima bas i nisam :(
    Kod nas je dijagnoza astenozoospermija, iako se s vremenom i to dosta popravilo. Od nalaza smo radili samo osnovne, na prosirene pretrage su tek sada nakon 5 neuspjelih pokusaja poceli razmisljati.
    1.pokusaj: dogovoren prirodni IVF, na dan punkcije ovulirala i ucinjena inseminacija
    2.pokusaj: opet prirodni IVF i opet ovulacija na dan punkcijne, ucinjena inseminacija
    4.pokusaj: stimulirani IVF, punktirano 6 js, oplodeno 5 js od kojih su 4 bile u odlicnom razvoju sve do 5 dana, ucinjen transfer 1 blastice, procurila pod crinone 10.dan

Nazalost u zadnjem odmrzavanju nam jedna blastica nije prezivjela tako da je ovo zadnji FET od posljednje punkcije. Doktorica, sestre i ja se nadamo da je ovaj put to bas ta dobitna :)
    Od pokusaja do pokusaja imala sam svakakve i nikakve simptome, od strogog mirovanja do manje strogog. Svi se stalno cude kako jos uvijek nismo uspijeli s obzirom na savrseno spajanje nasih stanica, endometrij i sluznica su uvijek savrseni i sve izgleda odlicno ali nazalost do rezultata u posljednjih 5 pokusaja nije bilo. Imam osjecaj da smo na prva tri pokusaja bas izgubili vrijeme, jer su na kraju svega i sami doktori zakljucili da meni stoperica potice ovulaciju…

Iskreno se nadamo da je ovaj put to to, vracena mi je zadnja zamrznuta blastica, prvi puta unazad dvije godine imala sam vodeci folikul na lijevom jajniku, sluznica savrsena.
    Drzite fige!

Sretno drzimo 🤞 do velike bete pratimo ae meni je 3dt danas

• Rina86
    30. Ožujak 2019. 21:43

Babylove

Rina86

Cure pozdrav, evo da se napokon i ja prikljucim i odmah na pocetku ispricam na dugom postu… nova sam na forumu ali u pokusajima bas i nisam :(

Od pokusaja do pokusaja imala sam svakakve i nikakve simptome, od strogog mirovanja do manje strogog. Svi se stalno cude kako jos uvijek nismo uspijeli s obzirom na savrseno spajanje nasih stanica, endometrij i sluznica su uvijek savrseni i sve izgleda odlicno ali nazalost do rezultata u posljednjih 5 pokusaja nije bilo. Imam osjecaj da smo na prva tri pokusaja bas izgubili vrijeme, jer su na kraju svega i sami doktori zakljucili da meni stoperica potice ovulaciju…

Drzite fige!

Sretno drzimo 🤞 do velike bete pratimo ae meni je 3dt danas

Hvala i ja tebi i svima koji su u slatkom iscekivanju drzim najvece 🤞
    Puse svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.