Meni sutra pada datum menge apsolutno su mi svi simptomi tu. Test cu raditi za 5 dana ako dodjem do testa mada po svemu sudeci posto znam svoje tijelo mislim da ni necu doc do testa ..necu da ispadnem negativna nego realna volila bi vise od svega da me tijelo prevari ali mislim da nece itekako znam ove simptome... budemo vidjeli . Ali ako i neuspije idemo u nove borbe sto mm kaze nema nazad samo naprijed
Ako ne procurim pisam test u jutro. Meni je bio povisen prolaktin. Vec nekojiko mjeseci svako jutro jedem smokve u maslinovom ulju. Neznam dal je zbog toga ali prolaktin je dosao u referentne vrijednosti
Blacky89 svakako pada kavica kad se sretnemo, ja na uzv u cetvrtak, 4.4., mozda sljedeci bude bas 8.4. Prof. kaze da ga od 5.-10. nema, ako sam dobro skuzilasamo_opusteno ja sam jos u soku od tvoje bete, vec se i srceko cuje, to je predivno
dok smo mi pricale na hodniku, Blacky89 je bila pored nas kod lifta, samo sto mi nismo znale da si to tiii
Nikitta sretno draga, neka sva tri folikula lijepo rastu, drzim fige, samo jedan nam je dovoljan za velikuu srecu
Keticasamo mirno draga, lijepo ti je beta skocila, bit ce sve u redu……vec nekoliko mojih poznanica je prelezalo prvih nekoliko tjedana u obilnom krvarenju i sve je zavrsilo pozitivno, ucestala pojava u mpo trudnocama, sretno…
Nina1804 heheheh...biti ce i tebi velika beta...samo ne odustaj...nezz dali sam uopce vidjela da je netko stajao pored lifta...ne sjecam se...od uzbudjenja nisam nista vidjela...a i ja sam 4.4 na uzv pa eto onda cemo se opet vidjeti...ali ja ci imati dolje u ambulanti ako sam dobro skuzila dr.
Nesto kroz maglu se sad sjecam sjecam kad sam tek dolazila gore na 2 kat vidjela sam sa lijeve strane zenu i muza cekaju kraj lifta...zena je imala dugu crnu kosu i sivu spavacicu...Blacky89 jesi to mozda bila ti...😁😊
Jesam samo opušteno... vjerujem ti da si bila u sedmom nebu jer su svi na odjelu bili radi tvoje bete 🤰😍
Evo da javim, test negativan jutros, a ono smedarenje postaje menga polako. Zelim srecu svim cekalicama
Evo da javim, test negativan jutros, a ono smedarenje postaje menga polako. Zelim srecu svim cekalicama
žao mi je... kada možeš u idući postupak?
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Ne stignem sve popratiti pa za povetak svim cekalicama 🤞 da bude uspjenso!
Melina mozda si samo prerano radila test! 🤞 Da ipak bude pozitivan.
Ninna krenulo kod mene smedjarenje al nis jos konkretno. Valjda bude danas. Imam grceve savko malo nemam onako konstantno kao inače. 🙄 Bas kad ne treba onda zajebava.
Cure imam pitanje kako znati da se dogodila implatacija a nije bilo krvarenja?
Mrva zao mi je... imas smrzlica?
Grizli... da, ona bas hoce z..... kad ne treba...
Johan ja mislim da se to bas i ne moze znat...
Johan potvrđujemo ovo sto je Nikita napisala, al to je dosta cesto mi ni ne osjetimo onako jako kako se očekuje. Drzim fige da je kod tebe implantacija bila.
Nikita danas 4 dan. I sad se sjetila da kad sam uzimala duphastone da mi je uvijek kasnila 3-5 dana i da nikad nisam dobila crvenu krv nego uvijek ovako smedjarenje sve dane tako da cu vidit kako bude do navecer ako nastavi ovakvog tonaliteta javit cu na KBC prvi dan ciklusa.
Sortiraj odgovore
Najstariji