Hani - ja sam imala prirodnjake s klomifenima. Dobivala sam po 2 embrija. Ne računaju klomifene kao stimulaciju, ako ti ne ubace pikice.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
I mi krecemo u prirodnjak,jucer dobila mengu pa sutra moram zvati,trazit cu ga da mi da klomifene da bar dobijem koju vise stanicu,a i radit ce mi prije postupka endo scratching,to sam ga isto trazila,tako da probamo i s tim
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Hani ovisi o ustanovi. Npr kod Skvorca je prirodnjak bez ikakvog lijeka, mislim da jedino ide stoperica, a na Vuk vrhovcu je gotovo uvijek s klomifenom. Kod Skvorca ne mozes dobiti klomifen u prirodnom.
Ja jos uvijek brljavim smede, vec 4 dan. Mogla bi cijeli dan izdrzat s jednim dnevnim uloskom. Nemam nikakve grceve kao inace kad trebam dobiti. Par puta kroz dan me nesto prerezalo na lijevoj strani. Mpovac mi je rekao da ne prekidam terapiju (cyclogest i estrofem) Danas mi je 13dt. Da li je koja imala slicno iskustvo?
Ja jos uvijek brljavim smede, vec 4 dan. Mogla bi cijeli dan izdrzat s jednim dnevnim uloskom. Nemam nikakve grceve kao inace kad trebam dobiti. Par puta kroz dan me nesto prerezalo na lijevoj strani. Mpovac mi je rekao da ne prekidam terapiju (cyclogest i estrofem) Danas mi je 13dt. Da li je koja imala slicno iskustvo?
Dali si ponavljala test?
Babylove nisam. Nekako se bojim. Neznam sama sto bi. Ovo izgleda onako ko zadnji dan menge pa ima nesto na dnevnom i na papiru. Ufff😓😫
Cure, hvala na info. Trebala sam ovaj mjesec ici u stimulirani, ali je nekako nestalo lijekova pa sam telefonski dogovorila prirodnjak tako da sam na klomifenu, danas 5.dc., a posto ga nitko od vas ne spominje, mislila sam da sam mozda nesto pobrkala.
Mrva86, jesi li danas opet pisnula testic?
Nikita, totalna anestezija zbog tvoje endo ili je takva praksa u tvojoj bolnici?
Ketice, di si?
Cure, hvala na info. Trebala sam ovaj mjesec ici u stimulirani, ali je nekako nestalo lijekova pa sam telefonski dogovorila prirodnjak tako da sam na klomifenu, danas 5.dc., a posto ga nitko od vas ne spominje, mislila sam da sam mozda nesto pobrkala.
Nikita, totalna anestezija zbog tvoje endo ili je takva praksa u tvojoj bolnici?
Ketice, di si?
Nisam. Nemam hrabrosti. A s druge strane me ovo izluduje. Svakih pola sata trcam piskit da vidim sta ima
Ketice, di si?
Nisam. Nemam hrabrosti. A s druge strane me ovo izluduje. Svakih pola sata trcam piskit da vidim sta ima
Zaboravila sam koji ti je ono dt i kada moras vaditi betu..znam da sam te vec pitala ali toliko nas je cekalica pa ne znam vise..
Nikitta ja nikada nisam imala konzultacije sa anesteziologom.. dali je to u petrovoj inace praksa?
Ketice, di si?
Zaboravila sam koji ti je ono dt i kada moras vaditi betu..znam da sam te vec pitala ali toliko nas je cekalica pa ne znam vise..
Nikitta ja nikada nisam imala konzultacije sa anesteziologom.. dali je to u petrovoj inace praksa?
13dt. Beta u utorak
Sortiraj odgovore
Najstariji