Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketica
    29. Ožujak 2019. 15:24

Cure, meni je krenula svjeza krv, sada 😢

• Teaaaaaaaa
    29. Ožujak 2019. 15:27
    Jel ima neko iskustva? Jedva je vidljiva
    Jel ima neko iskustva? Jedva je vidljiva
  • Teaaaaaaaa
    29. Ožujak 2019. 15:35

Nikitta

Tea vidi se normalno crtica, trudnoća 😉

Hvala na odgovoru, znači mnogo 

Ali vidljiva je samo na dnevnom svetlu, ovako je jedva uočljiva skoro pa se ne vidi

• ninna1804
    29. Ožujak 2019. 15:45

Samo opusteno cestitammmmm draga!!!! Pa sta mi nisi rekla da si to tiiiii, ja palim ko traktor na guranje.....sad kad sam procitala da si nakon osam dana ponovila betu upalila mi se lampica!!!!! Na hodniku smo se ispricale, lezale skupa u sobi...bas sam tumpleša!!!!! 
    Blacky89 sigurno je bila ludnica u bolnici kad je samo_opusteno dosla s betom, bas mi krivo sto sam otisla ranije. Tebi drzim najvece fige da brzo prođe ovo iscekivanje i da bude najbolji moguci rezultat 
    Ananas je vec spreman, cikla isto 

Grizli
    29. Ožujak 2019. 16:13

Teaaa čestitam!
    Nina i ostale curke koje ste dobile decortin u postupku od kojeg dana ciklusa ste ga pocele uzimati? 

• Kengurica
    29. Ožujak 2019. 16:27

Ketica popij cetiri duphastonea i miruj.

samo_opusteno
    29. Ožujak 2019. 16:48

ninna1804

Samo opusteno cestitammmmm draga!!!! Pa sta mi nisi rekla da si to tiiiii, ja palim ko traktor na guranje…..sad kad sam procitala da si nakon osam dana ponovila betu upalila mi se lampica!!!!! Na hodniku smo se ispricale, lezale skupa u sobi…bas sam tumpleša!!!!!Blacky89 sigurno je bila ludnica u bolnici kad je samo_opusteno dosla s betom, bas mi krivo sto sam otisla ranije. Tebi drzim najvece fige da brzo prođe ovo iscekivanje i da bude najbolji moguci rezultat
    Ananas je vec spreman, cikla isto

Ninna1804 aaaaa zezas....to si bila tiiii...😁😁😁jos sam muzu govorila kako mi zao sto nisam uzela br.da se mozemo cuti da vidim kako ide....joj bas mi dragoooo....bas bas mi je drago da je ispalo tako da se ipak znamo...stasti je rekao doktor? IdesIodmah dalje ili? Ah jos samo da Blacky upoznam...a mozda se vec i znamo sa hodnika...😁 Sretno objema...❤️🤞🍀

samo_opusteno
    29. Ožujak 2019. 16:50

Grizli

Teaaa čestitam!
    Nina i ostale curke koje ste dobile decortin u postupku od kojeg dana ciklusa ste ga pocele uzimati?

Ja sam ga pocela koristit poslije transfera...

Ketica
    29. Ožujak 2019. 16:59

Kengurice u 14 sam popila jedan... Da, sad onda uzmem 4 ili 3...javila sam dr. Tomičoću, cekam da mi se javi....ma popiti cu ih, nemam kaj izgubiti

• Babylove
    29. Ožujak 2019. 17:09

Grizli

Teaaa čestitam!

Ja sam ga u proslom postupku pila 2 puta dnevno nakon transfera... zapravo i u prvom i drugom postupku sam pila nakon transfera dosta tableta.. u drugom sam koristila i vaginalete cyclogest tako nekako.. a sad evo od tableta pijem samo aspirin i folacin 1 dnevno i utrice koristim 3×2 vag...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani