Kengurice u 14 sam popila jedan... Da, sad onda uzmem 4 ili 3...javila sam dr. Tomičoću, cekam da mi se javi....ma popiti cu ih, nemam kaj izgubiti
Teaaa čestitam!
Nina i ostale curke koje ste dobile decortin u postupku od kojeg dana ciklusa ste ga pocele uzimati?
Ja sam ga u proslom postupku pila 2 puta dnevno nakon transfera... zapravo i u prvom i drugom postupku sam pila nakon transfera dosta tableta.. u drugom sam koristila i vaginalete cyclogest tako nekako.. a sad evo od tableta pijem samo aspirin i folacin 1 dnevno i utrice koristim 3×2 vag...
Ima li netko možda iskustva sa biljkom shatavari?? Čitam da je super stvar.
Ketica Pa ja sam taj dan kad sam imala krvi popila ujutro jedan i 4 popodne i navecer sam ponovno 1. Tako sam nekako to ja shvatila i cak i ako je krivo nista mi nije bilo, a krvarenje je stalo.
Kakva je sad situacija?
Grizli, ja sam ga pila od punkcije.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Kengurice mala fkekica sluzi i skroz svjetle boje je... Ali pikica, ja ssm popila pa kaj bude.. Dr. Tomicic se još nije javio, vikend je tko zna di je covjek, bit ce kako bude mirovanje i niš... ❤️ Nek mi Bog pomogne.
Ketice nemoj pasti u očaj. Mnoge zene krvare privih dana cak i stalno. Drzim fige da sve bude u najboljem redu.
Teaaa čestitam!
Nina i ostale curke koje ste dobile decortin u postupku od kojeg dana ciklusa ste ga pocele uzimati?
Grizli ja ga dobila tek poslije tranfera.... Ima sto novo kod tebe, cep probijen?
Hvala vam cure 💓
Ja sam decortin dobila na dan transfera 2x dnevno... tako i sada isto...
Ninna da, opet sam broj zab uzet... al drugi put idemo na kavu sigurno! Valjda ce nam se poklopit termini... meni beta 8.4.
Samo opušteno... vidjela sam te danas u prolazu... al mislim da se do sada jos nismo sretale 😁
Nikitta najbolje ic nizvodno pa sta bude... rasti ce ove tri savrseno 😘
Ketice... mozda neka kapilarica puknula pa se malo krvi pojavilo... a mozda se i malo ozlijedilimo stavljajući utrogestane. beta ti se narasla puno vise nego duplo, sigurno je sve ok.
Babylove kako si ti? Izdrzavas?
Sorry cure ako neku zaboravim, stvarno nas je puno, al svima držim 🤞 da sve bude savrseno i sa najboljim mogućim rezultatima... a znamo koji su to 😊🤰.
Javio se dr Tomicic, rekao ke da ne treba dizati dozu ljekova nego piti kao i do sad,, a uzimala sam 3x1 duphaston i estrofem, a utrogestan 3x2,i da je najvaznije da beta ljepo raste i dupla se.. I da mu se javim u pon. nakon bete...
Sortiraj odgovore
Najstariji