Tea vidi se normalno crtica, trudnoća 😉
Hvala na odgovoru, znači mnogo
Ali vidljiva je samo na dnevnom svetlu, ovako je jedva uočljiva skoro pa se ne vidi
Samo opusteno cestitammmmm draga!!!! Pa sta mi nisi rekla da si to tiiiii, ja palim ko traktor na guranje.....sad kad sam procitala da si nakon osam dana ponovila betu upalila mi se lampica!!!!! Na hodniku smo se ispricale, lezale skupa u sobi...bas sam tumpleša!!!!!
Blacky89 sigurno je bila ludnica u bolnici kad je samo_opusteno dosla s betom, bas mi krivo sto sam otisla ranije. Tebi drzim najvece fige da brzo prođe ovo iscekivanje i da bude najbolji moguci rezultat
Ananas je vec spreman, cikla isto
Teaaa čestitam!
Nina i ostale curke koje ste dobile decortin u postupku od kojeg dana ciklusa ste ga pocele uzimati?

Samo opusteno cestitammmmm draga!!!! Pa sta mi nisi rekla da si to tiiiii, ja palim ko traktor na guranje…..sad kad sam procitala da si nakon osam dana ponovila betu upalila mi se lampica!!!!! Na hodniku smo se ispricale, lezale skupa u sobi…bas sam tumpleša!!!!!Blacky89 sigurno je bila ludnica u bolnici kad je samo_opusteno dosla s betom, bas mi krivo sto sam otisla ranije. Tebi drzim najvece fige da brzo prođe ovo iscekivanje i da bude najbolji moguci rezultat
Ananas je vec spreman, cikla isto
Ninna1804 aaaaa zezas....to si bila tiiii...😁😁😁jos sam muzu govorila kako mi zao sto nisam uzela br.da se mozemo cuti da vidim kako ide....joj bas mi dragoooo....bas bas mi je drago da je ispalo tako da se ipak znamo...stasti je rekao doktor? IdesIodmah dalje ili? Ah jos samo da Blacky upoznam...a mozda se vec i znamo sa hodnika...😁 Sretno objema...❤️🤞🍀
Teaaa čestitam!
Nina i ostale curke koje ste dobile decortin u postupku od kojeg dana ciklusa ste ga pocele uzimati?
Ja sam ga pocela koristit poslije transfera...
Kengurice u 14 sam popila jedan... Da, sad onda uzmem 4 ili 3...javila sam dr. Tomičoću, cekam da mi se javi....ma popiti cu ih, nemam kaj izgubiti
Teaaa čestitam!
Ja sam ga u proslom postupku pila 2 puta dnevno nakon transfera... zapravo i u prvom i drugom postupku sam pila nakon transfera dosta tableta.. u drugom sam koristila i vaginalete cyclogest tako nekako.. a sad evo od tableta pijem samo aspirin i folacin 1 dnevno i utrice koristim 3×2 vag...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji