Hvala curke 🤗
Nikitta da, i ja nekako smatram da je potrebno vise cirkulacije... a napisano mirovanje... al ja ti to nekako vijek uzmem kako mi odgovara... ovako kako sam sad ja smatram da je to mirovanje... brzinu sam spustila sa 200 na 50 😂
Prošetam se malo, ne dižem nista tesko i to je to... odmaram...
Kako se vi pikalice osjećate?
Hvala curke 🤗
Nikitta da, i ja nekako smatram da je potrebno vise cirkulacije… a napisano mirovanje… al ja ti to nekako vijek uzmem kako mi odgovara… ovako kako sam sad ja smatram da je to mirovanje… brzinu sam spustila sa 200 na 50 😂
Prošetam se malo, ne dižem nista tesko i to je to… odmaram…
Kako se vi pikalice osjećate?
To mirovanje oni napisu da na temelju te preporuke mozemo na bolovanje, a inace ako nisi u hiperu nista te ne boli nikako ne samo lezati.. Uvijek mi to naglase i da embriji vole aktivnost😀.
Dakle.. Sve normalno samo ne sada ici kopati.. Iako iskreno ja kad sam zatrudnila s muzem sam drugi dan uredjivala vrt.. On me tjerao odmarati a ja to nikako nisam htjela.. Nekako sam pomislila ako je sudjeno on ce se zaljepit dubila ja u kuci ili vani uzivala..
Nazalost bio je kasnije spontani no to nema veze s odmaranjem ili ne.. Pricam o samoj implantaciji...
Sretno!
Nikita, sto kaze uzv?
Grizli, posto imas rane ovulacije sve bi trebalo zavrsit prije Uskrsa? Kad im pocinje odmor?
Miss1986, to je uspjeh iz prvog pokusaja ako sam dobro zapamtila? Vasa dijagnoza?
Marijaiva u kojoj si ti fazi?
Čekalice, divan je dan pa pravac u prirodu. Mirujte na livadi, a ne na krevetu danas.
Nikita, sto kaze uzv?
Grizli, posto imas rane ovulacije sve bi trebalo zavrsit prije Uskrsa? Kad im pocinje odmor?
Miss1986,to je uspjeh iz prvog pokusaja ako sam dobro zapamtila? Vasa dijagnoza?
Čekalice, divan je dan pa pravac u prirodu. Mirujte na livadi, a ne na krevetu danas.
Tako je😀
Imam jos 2 blastice pa cu na Fer nadam se u 5 mj ako bude sve u redu...
Nikita, sto kaze uzv?
Miss1986,to je uspjeh iz prvog pokusaja ako sam dobro zapamtila? Vasa dijagnoza?
Tako je😀
Imam jos 2 blastice pa cu na Fer nadam se u 5 mj ako bude sve u redu…
Fet ne Fer😂
Nikita, sto znaci da sutra obavljas anesteziologa?
Mimica, Johan, Nema sekirancije, zasto u prirodnjacima niste koristile klomifen ili nesto sl nego ste samo lovile vodeci folikul? Ne spada klomifen valjda u blagu stimulaciju????
Hani koliko znam prirodni idu bez lijekova i prati se vodeći folikul. Klomifen se ja mislim daje kod zena koje imaju anovulacijske cikluse da se potakne ovulacija ili se mogu dati kao lagana stimulacija kako bi sazrio još koji folikul. Neznam dali se to u bolnicama računa kao stimulirani ivf 🤔 si ti u prirodnom dobivala klomifene?
Ja sam danas bila na uzv, 9dc i endometrij je 6mm a vodeći folikul nekih 12,5mm, sljedeća za dva dana.. bojim se da će mi opet ovulacija biti dosta rano- oko 11-12dc s obzirom da meni pucaju na 17-18mm, a to onda znači i da su mi se ciklusi skratili sa 27-28 dana na 25-26 a još nisam ni bila na stimulaciji lijekovima 😟 uh, cijeli dan si razbijam glavu dali je normalno da mi je tako velik već folikul na 9dc 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji