Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    johan
    30. Ožujak 2019. 10:13

Grizli

Johan potvrđujemo ovo sto je Nikita napisala, al to je dosta cesto mi ni ne osjetimo onako jako kako se očekuje. Drzim fige da je kod tebe implantacija bila.
    Nikita danas 4 dan. I sad se sjetila da kad sam uzimala duphastone da mi je uvijek kasnila 3-5 dana i da nikad nisam dobila crvenu krv nego uvijek ovako smedjarenje sve dane tako da cu vidit kako bude do navecer ako nastavi ovakvog tonaliteta javit cu na KBC prvi dan ciklusa.

Ej draga nekak mi rano jos za to tek mi 3 dan,dokt mi rekla ako mi se kroz par dana javi krvarenje da povecam dozu utragestana

• Hani
    30. Ožujak 2019. 10:27

Johan, nisam sve dobro pohvatala o tvom postupku. Prosli put je bio prirodni, a sad stimulirani sa tri j.s.? Javljaju li ti danas imas li blastice?
    Grizli, ninna, sunshine, vi cete po smrzlice ovaj mjesec?

• Mrva1986
    30. Ožujak 2019. 10:34

Blacky89

Mrva zao mi je… imas smrzlica?
    Grizli… da, ona bas hoce z….. kad ne treba…
    Johan ja mislim da se to bas i ne moze znat…

Nemam. Od 4 imala sam 3 oplodene al su 2 imale kromosomsku gresku tako da je ova mrvica bila jedina nada... Moram se javiti u polikliniku da vidim kad mozemo dalje al prvo moram ovo procesuirati

johan
    30. Ožujak 2019. 10:53

Hani

Johan, nisam sve dobro pohvatala o tvom postupku. Prosli put je bio prirodni, a sad stimulirani sa tri j.s.? Javljaju li ti danas imas li blastice?
    Grizli, ninna, sunshine, vi cete po smrzlice ovaj mjesec?

Imala sam 3 jajne i 1 se oplodila samo i vracena u srijedu danas mi 3 dan nakon transfera

• ninna1804
    30. Ožujak 2019. 10:57

Hani, da ...po zadnje smrzlice. Krenula sam s estrofemom, mozda ce ga kasnije pojacat ako endometrij bude slabiji. Moguci i dupli prp, embryo glue,decortin, nemam pojma vise. Jucer pokupila nalaze, vitamin D snizen pa sam krenula i s njim.

sunshine25
    30. Ožujak 2019. 11:33

Hani - ja idem sljedeći ciklus po smrzliće. 19.4. bih trebala dobiti, idemo bez estrofema jer mi je endo uvijek dobar. Mislim, i sad mi je bio 12 mm na dan transfera pa niš.. kao i ninna, decortin i uzet ćemo embryo glue. 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• melina87
    30. Ožujak 2019. 12:47

Ne znam mozda i je bilo rano za test,ali ne smijem se previse nadati tome. Meni je prvi put da radim ,vratili su mi jednu 5 dnevnu blasticu 20.03.2019. Jicer sqm trebala dobiti,jos nista. A bolove imam samo na lijevoj strani i to nisu kao menstrualni nego samo ponekad grc me uhvati mada mislim da je to od utrica... Dr mi je rekla da tek u srijedu 03.04.2019 radim test.

• Miss1986
    30. Ožujak 2019. 13:40

Drage moje lavice!! 🥰🥰 Danas 12dnt , vrag mi nije dao mira, ujutro pisala na test , plus ko kuća , trci po betu Beta 715.4 !! Mojoj sreći nema kraja.. Svima vama želim da sto prije doživite ovo!! Danas je jedan tako prekrasan dan! 😊😊 Čitam Vas i držim 🤞🏻🤞🏻 da uskoro svaka od vas dozivi ovu sreću! 😘😘

• Mrva1986
    30. Ožujak 2019. 14:08

Cestitam. Mene ovo izluduje. Smedarenje je malo tu, malo nije. Osijecam bolove u preponama i krizima, trbuh me jucer rasturao danas nista,temperatura 37, jucer 36,5. A test negativan. 😓

samo_opusteno
    30. Ožujak 2019. 14:35

Blacky89

Jesam samo opušteno… vjerujem ti da si bila u sedmom nebu jer su svi na odjelu bili radi tvoje bete 🤰😍

Blacky89 ahaaaaa...znaci to si ti...da znam za ubuduce ako ne zaboravim...pa da...u sedmom nebu sam bila od srece...ma daj Boze da dozivis to...drzati cu 🤞ti si jucer imala transfer jel? Sad cekas koliko do bete?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.