Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miss1986
    31. Ožujak 2019. 18:44

Hani, je bio je prvi stimulirani IVF! Nasa dijagnoza je muževa astenozoospermija , ja sam skroz uredu, moji nalazi su ok! Osim štitnjače , ali ona je pod kontrolom sa lijekovima.. Jer prije postupka sam morala smanjiti TSH na 2.. I dok nije pao na 2 nismo ulazili u postupak.. Na početku je bio 7.. 

Lilypie
    31. Ožujak 2019. 18:50

Cure, koja od vas koristi ili je koristila ovaj Myo-inositol? Gdje ste ga nabavljale? Kakva su vaša iskustva s njim. Po forumima vidim da su uzimale pretežno cure sa PCOS-om.
    Prvi put ću pokušati s nekim dodacima ali se bojim da ne napravim gore 🥴
    Meni menga stigla, danas 3. dan.
    Čitam malo sto bi mogla uzimati da pokušam popraviti kvalitetu jajnih stanica pa sam naletila na Myo-inositol, Q10 i melatonin.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

31. Ožujak 2019. 19:08

Nikitta za stimulirani ti je to dobro. Prirodni ciklus je možda lakši za tijelo, ali psihički ubija 😜 ali nema mi druge nego se prepustiti i nadati se da ćemo ovaj put uspjeti uloviti stanicu 🙃 

• Kengurica
    31. Ožujak 2019. 19:13

Lilypie ja sam uzimala. Skuzila sam da mi jutarnji secer je najcesce preko 5.1 za sto mi je endokrinac rekao da je ok, al negdje sam citala da neki doktori smatraju da je i to bitno da bude ne vise od 5.1 pa sam na svoju ruku pila myoinositol 3mj. Tocno prije ovog postupka. A i jednom mi je bivsa mpo doktorica rekla da ako nesto zelim za stanice piti neka njega pijem. Da li mi je nesto pomogao ne znam. Imas kod nas inofolic i gynositol koliko znam, ali skupi su. Pogledaj na iherb, a dozu vidi da bude kao na inofolicu (to mozes na webu naci).

Lucy_
    31. Ožujak 2019. 19:40

Lilypie

Cure, koja od vas koristi ili je koristila ovaj Myo-inositol? Gdje ste ga nabavljale? Kakva su vaša iskustva s njim. Po forumima vidim da su uzimale pretežno cure sa PCOS-om.
    Prvi put ću pokušati s nekim dodacima ali se bojim da ne napravim gore 🥴
    Meni menga stigla, danas 3. dan.
    Čitam malo sto bi mogla uzimati da pokušam popraviti kvalitetu jajnih stanica pa sam naletila na Myo-inositol, Q10 i melatonin.

Kengurica

Lilypie ja sam uzimala. Skuzila sam da mi jutarnji secer je najcesce preko 5.1 za sto mi je endokrinac rekao da je ok, al negdje sam citala da neki doktori smatraju da je i to bitno da bude ne vise od 5.1 pa sam na svoju ruku pila myoinositol 3mj. Tocno prije ovog postupka. A i jednom mi je bivsa mpo doktorica rekla da ako nesto zelim za stanice piti neka njega pijem. Da li mi je nesto pomogao ne znam. Imas kod nas inofolic i gynositol koliko znam, ali skupi su. Pogledaj na iherb, a dozu vidi da bude kao na inofolicu (to mozes na webu naci).

Ja sam na Inofolicu i Belforminu (metformin), meni je propisano pod obavezno od početka simulacije.. Imam PCOS. Belformin mi je dao moj gin., Inofolic plaćam sama.. Al njega pijem od 11 mj.i ne mogu reć da sam nešto značajno primjetila. 

• Kengurica
    31. Ožujak 2019. 19:53

S obzirom da ti je inofolic skup pogledaj si na iherbu myoinositol.

Ketica
    31. Ožujak 2019. 20:46

Evo me cure,,,, Kengurice stalo je odma onaj dan, nakon tvojih duphastona, danas sam setala bila na kavi suncu.... Stopiti cu se s kutnom, ako ovako  nastavim, i godilo mi je,,,, e sad imam samo te lude grčeve, lezala stajala hodala sjedila oni su tu malo stisnu i prođu... I stalno sam napuhana 🐡, i tu i tamo sa utricima izađe i pinkica, smeđeg neceg.. Na betu idem tek u utorak, jer mi ginekolog dolazi sutra sa g. o. I naravno da radi popodne, a ja u petak od 239.4.nissm niti vidila niti cula, a kamoli da bi se tog sjetila.... E i jos da pitam mene navecer kad legnem koljena rasturaju... 😮😮od ceg bi to bilo, i jel rano za one suplemente, kaj se piju..tipa magnezij, i elvital ili kak se vec zove . Uzimam samo Inofolic

• Mrva1986
    31. Ožujak 2019. 21:02

Ketica super to bude... A da li te bole sise? Imas li jos kakve simptime osim tih grcica? 

Ketica
    31. Ožujak 2019. 21:24

Bole me,  svrbe me, stalno su mi u zraku(bradavice) i nisu baš nesto drugacije boje ili oblika, strah me je sveg toga i tog miljama delokog utorka 

Ketica
    31. Ožujak 2019. 22:31

Cure moje jeste cule za, gospođu Ramizu Ormam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.