Ketica imas li kakve bolove? Drzim fige da to brzo prode i da dobro 💞💓
Blacky ja sam dobro.. i kao sto sam rekla da ne zelim osluskivati tijelo i simptome.. ali danas cijeli dan imam blagu predmenstrualnu bol.. vise kao tezina neka i tu i tamo poneki grcic.. malo lijevo malo desno... jutros nisam bila napuhna ali evo sad vec lagano jesam( ali danas jos nisam bila na wc u).. jucer mi je bilo slicno tako ali dok sam lezala nista.. a danas tj. od sinoc mi je to i kada lezim.. ali i dalje nekako to punkciji prepisujem.. iako mislim da hiper trenutno nije prisutan jer vise nemam problema sa bolovima prije i tijekom mokrenja.. taj Isoport i megnezij su cudo 😊
Cekalice kako ste sve? Mozda ste pisale al sam se pogubila posto pu o tipkamo ovih dana 💓
Mrva1986, imam ispod pupka i na oba jajnika neko glupo probadanje, ali barem je krvarenje stalo,,, dr. KARLO kaze da sam nastavim s ljekovima... Samo neka moja , bebica izdrzi sve to i bori se. Nek nam Bog pomogne🙏😇❤️a vama cure hvala za sve.
Blacky89 svakako pada kavica kad se sretnemo, ja na uzv u cetvrtak, 4.4., mozda sljedeci bude bas 8.4. Prof. kaze da ga od 5.-10. nema, ako sam dobro skuzila samo_opusteno ja sam jos u soku od tvoje bete, vec se i srceko cuje, to je predivno
dok smo mi pricale na hodniku, Blacky89 je bila pored nas kod lifta, samo sto mi nismo znale da si to tiii
Nikitta sretno draga, neka sva tri folikula lijepo rastu, drzim fige, samo jedan nam je dovoljan za velikuu srecu
Ketica samo mirno draga, lijepo ti je beta skocila, bit ce sve u redu......vec nekoliko mojih poznanica je prelezalo prvih nekoliko tjedana u obilnom krvarenju i sve je zavrsilo pozitivno, ucestala pojava u mpo trudnocama, sretno.....
Ima li netko možda iskustva sa biljkom shatavari?? Čitam da je super stvar.
Draga, ja ti koristim shatavari nekih mjesec dana, al još nemam neka iskustva osim što mi se popravio libido što nije loše. Moja ayurvedska terapeutkinja kod koje idem na masažu abdomena mi je još preporučila ashwagandu u kapsulama za plodnost. Dok se pridržavam doze na pakiranju ne može škoditi. Muž mi pije gokshuru za mušku plodnost. Ima na ayugarden.com svega, za endometriozu i svašta nešto. Od naših mediteranskih biljaka mi je preporučila konopljiku, vrkutu, crvenu djetelinu i cimicifugu-kao odličan preparat, ima za kupitu u bio&bio tinkturu. E sad od ovih naših biljaka trebam još proučiti što od toga je najbolje za moj problem. Vrkutu sam inače znala piti kod menstrualnih tegoba. Za sad sam na shatavari šparogi nakon femoston hormonske terapije jer između svega navedenog tvarima utječe na hormone s kojima ja imam problem pa ih tako nastojim držati pod kontrolom.
Svakako ne može škoditi..
Perla u kojoj ste fazi?
U fazi bildanja stanica, tek u 5 mjesecu mogu u novi postupak. Inače uzimam bromergon radi povećanog prolaktina pa neznam mogu li i to.biljno. Ne znam ni koga pitati. Moja gin ne priznaje alternativu.
Perla, ako saznas sto snizava prolaktin, javljaj.
Ketice, drzim fige. Flower, sto je sa betom?
Mrva 1986, miss1986, melina87, mala garava, korina1985, kad ce koji testic da zaokruzimo mjesec sa jos kojim plusicem?
Hani-ja sam po pravilu danas trebala dobiti menstruaciju,nema je iako su simptomi prisutni. Danas mi je i 9dpt,test sam radila 6 dpt i 8dpt oba su bila negativna. Osjetim zadnjih par dana krcenje u stomaku kao uvijek pred m,tako da mislim da od ovog puta nista. 😔😔
Perla u kojoj ste fazi?
U fazi bildanja stanica, tek u 5 mjesecu mogu u novi postupak. Inače uzimam bromergon radi povećanog prolaktina pa neznam mogu li i to.biljno. Ne znam ni koga pitati. Moja gin ne priznaje alternativu.
Rijetko koji gin. priznaje alternativu pa se tu sami snalazimo na žalost.. Možeš možda poslati upit Pauli, da ti preporuči nekog ayurvedskog terapeuta možda pa da pitaš. Ja nisam koristila dok sam bila na terapiji. https://www.facebook.com/Ayurvedska-masa%C5%BEa-i-Chi-Nei-Tsang-masa%C5%BEa-abdomena-262484737538100/
Sortiraj odgovore
Najstariji