Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teaaaaaaaa
    29. Ožujak 2019. 14:57

mimicaRI

Nikitta

Cure hvala vam, sve je dobro, dao Bog da sve tri stanice budu dobre. Bit će kako bude, prepustila sam se.
    Ketica prekrasno, i više nego duplo, možda su duplići. Moli se, ako ti to daje utjehu i snagu, i ja bih tako. Čestitam 😍 Samo_opusteno uuuu bome visoka beta, sretno na prvom uzv, da vidite srčeko i da sve bude u redu ☘️
    MimicaRI i meni je danas 7dc, isto imam još smećkastih ostataka menstruacije, no endometrij mi je 7mm. Još ona govori jel uzimate Estrofem?! Ja velim - ne, niste mi ga prepisali, uostalom uvijek mi je endometrij bar savršen, i onda kao pogleda uzv, aha 7 mm, dobro. Ne treba Estrofem. Kako bi nas filali samo, joj kako to ne volim, bespotrebno. Tebi je malo tanak za 7 dc, ali vodeći folikul ti je tek 9 mm, endometrij ti može se zadebljat doslovno za par dana na dovoljnu debljinu. Kad ideš opet na uzv? Nije ti spominjala Estrofem?
    Grizli najbolje je zaboravit na sve, i ja tako letam svaki dan, to mi je draže nego da stalno mislim o svakom detalju.

Nikitta idem ponovo u nedjelju. Ne koristim lijekove,ovaj ciklus sam ponovo u prirodnom o obzirom da nisam uspjela otići na uzv i po lijekove na početku ciklusa. Malo se i meni čini tanak endometrij pogotovo što mi ovulacija bude oko 12-14 dc, ali valjda će se zadebljati. Nisam do sad bar s tim nikad imala problema,uvijek su mi hvalili endometrij da je kao iz knjige pa se nadam da će se tako nastaviti 🤔
    Blacky89 super! Sretno i da za dva tjedna ugledaš plusić 🤞🤞🤞🍀🍀🍀

Bukvalno je jedva vidljiva crta, imate iskustva ili da ponovim test ?
    Bukvalno je jedva vidljiva crta, imate iskustva ili da ponovim test ?
  • Medo2711
    29. Ožujak 2019. 15:19

Nasty

Nikitta sretno sutra na UZV! Javi što kažu. Nadam se da će biti lijepih folikula. 💪💪💪🍀
    Grizli držim fige da kreneš odmah u dobitni FET! I mislim da će tvoja dr. ovaj put ipak biti malo mudrija s tobom..i da će ti i tekako dati da dođeš do riječi🤞🍀
    Hejbaburibu sretno.. onda smo tu negdje pa ćemo se pratiti! Držim fige nama femostonkama🤞🍀
    Medo odlično što su ti ostali hormoni dobri. Onda ćeš lako sniziti fsh samo prehranom i dodacima. Sretno i da kreneš u postupak što prije! 👍🍀

Hvala i ja se nadam sto prije👌💓

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Ketica
    29. Ožujak 2019. 15:24

Cure, meni je krenula svjeza krv, sada 😢

• Teaaaaaaaa
    29. Ožujak 2019. 15:27
    Jel ima neko iskustva? Jedva je vidljiva
    Jel ima neko iskustva? Jedva je vidljiva
  • Teaaaaaaaa
    29. Ožujak 2019. 15:35

Nikitta

Tea vidi se normalno crtica, trudnoća 😉

Hvala na odgovoru, znači mnogo 

Ali vidljiva je samo na dnevnom svetlu, ovako je jedva uočljiva skoro pa se ne vidi

• ninna1804
    29. Ožujak 2019. 15:45

Samo opusteno cestitammmmm draga!!!! Pa sta mi nisi rekla da si to tiiiii, ja palim ko traktor na guranje.....sad kad sam procitala da si nakon osam dana ponovila betu upalila mi se lampica!!!!! Na hodniku smo se ispricale, lezale skupa u sobi...bas sam tumpleša!!!!! 
    Blacky89 sigurno je bila ludnica u bolnici kad je samo_opusteno dosla s betom, bas mi krivo sto sam otisla ranije. Tebi drzim najvece fige da brzo prođe ovo iscekivanje i da bude najbolji moguci rezultat 
    Ananas je vec spreman, cikla isto 

Grizli
    29. Ožujak 2019. 16:13

Teaaa čestitam!
    Nina i ostale curke koje ste dobile decortin u postupku od kojeg dana ciklusa ste ga pocele uzimati? 

• Kengurica
    29. Ožujak 2019. 16:27

Ketica popij cetiri duphastonea i miruj.

samo_opusteno
    29. Ožujak 2019. 16:48

ninna1804

Samo opusteno cestitammmmm draga!!!! Pa sta mi nisi rekla da si to tiiiii, ja palim ko traktor na guranje…..sad kad sam procitala da si nakon osam dana ponovila betu upalila mi se lampica!!!!! Na hodniku smo se ispricale, lezale skupa u sobi…bas sam tumpleša!!!!!Blacky89 sigurno je bila ludnica u bolnici kad je samo_opusteno dosla s betom, bas mi krivo sto sam otisla ranije. Tebi drzim najvece fige da brzo prođe ovo iscekivanje i da bude najbolji moguci rezultat
    Ananas je vec spreman, cikla isto

Ninna1804 aaaaa zezas....to si bila tiiii...😁😁😁jos sam muzu govorila kako mi zao sto nisam uzela br.da se mozemo cuti da vidim kako ide....joj bas mi dragoooo....bas bas mi je drago da je ispalo tako da se ipak znamo...stasti je rekao doktor? IdesIodmah dalje ili? Ah jos samo da Blacky upoznam...a mozda se vec i znamo sa hodnika...😁 Sretno objema...❤️🤞🍀

samo_opusteno
    29. Ožujak 2019. 16:50

Grizli

Teaaa čestitam!
    Nina i ostale curke koje ste dobile decortin u postupku od kojeg dana ciklusa ste ga pocele uzimati?

Ja sam ga pocela koristit poslije transfera...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.