Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenaa88
    29. Ožujak 2019. 12:19

Nikita dobro sam. Osmi dan od transfera mi je ali nekako po svemu sudeci kako me boli stomak intezivno mislim da od ovog puta nece biti nista,a i pod nekim stresom sam tako da ovaj put otpisujem ..mislim poznajem svoje tijelo i znakove pred mengu daj boze da me tijelo prevari ali ... ako nebude idemo u nove bitke i eto 

Ketica
    29. Ožujak 2019. 12:22

Da dvije 5dnevne blastice 

29. Ožujak 2019. 12:54

Samoopušteno i Ketica predivno! Samo neka se tako nastavi 🤞😊🍀
    Grizli danas sam bila na prvoj folikulometriji na 7dc. Meni krenu ranije jer su mi ciklusi kraći. Ovaj me malo brine jer mi jos nije menga zavrsila kako treba i imam malo sukrvice a i endometrij je jos tanak. Danas mi je 3mm a obicno bude malo deblji 7dc 🤨 ali nemam druge, moram se prepustiti pa kako bude... nadam se da ce ti menga uskoro stići, mislim da ti ne bi trebala imati problema zbog one pauze oko Uskrsa jer  do 08.04. ćeš sigurno dobiti... koji ti je plan? Ćeš se naručiti kod profe na konzultacije prije sljedećeg fet-a? Sorry ako si već pisala,ali puno nas je tu pa ne uspijem sve popamtiti 😏

• Blacky89
    29. Ožujak 2019. 13:15

Samo opušteno i Ketice.... predivno!!!! 💓💓💓💓
    Evo mene s transfera... sve ok proslo, vraćena jedna blastica i sad iščekivanje 🍀💪🤞
    Samo opušteno danas sam vidjela i tebe 🤗... sestre pričaju imaju oooogromnu betu... sretnu i školsku trudnoću ti zelim 🤗
    Ninna “operacija cikla” i držim 🤞 da je ovo peta sreća... 

samo_opusteno
    29. Ožujak 2019. 13:37

Blacky89

Samo opušteno i Ketice…. predivno!!!! 💓💓💓💓
    Evo mene s transfera… sve ok proslo, vraćena jedna blastica i sad iščekivanje 🍀💪🤞
    Samo opušteno danas sam vidjela i tebe 🤗… sestre pričaju imaju oooogromnu betu… sretnu i školsku trudnoću ti zelim 🤗
    Ninna “operacija cikla” i držim 🤞 da je ovo peta sreća…

Blacky89 aaaa stvarno...🤗🤗🤗da...sestra Mara mi je vikala da mi narasla beta do neba...hahahah...imala sam i uzv danas...srceko kuca...❤️❤️mala mrvica raste...hvala ti...steta sto se ne znamo...mogle smo popricati....😄😄 I ja tebi zelim veeeeliku betu...i srecu...drzim 🤞...😘

Lemon
    29. Ožujak 2019. 13:38

Blacky neka je sa srećom 
    Ketica čestitam na beti 
    Nikitta sretno i tebi da bude dobrih stanica, ne znam koliko ih inače bude ali svaka može biti dobitna pa ako bude i jedna neka se ta primi kasnije 
    Da li punkcija ovisi o tome na koji dan nam je inače ovulacija bila? Meni su kasnije oko 17-19 dc pa je li će tako biti punkcija ili stimulacija to ubrza? Sinoć sam prvi Gonal uzela, malo mi se vrtilo ali možda od nervoze, 9 dc idem opet vaditi hormone i uzv pa će mi reći kad ide štoperica i kad da dođem gore 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Kengurica
    29. Ožujak 2019. 14:10

Samo opusteno bravo!!! Cestitam!
    Ajde mi pliz pomozi i podsjeti me, zakaj si vadila betu nakon 8 dana, jel to tako kod vas? I kad ti je bio transfer i kakvog zametka? Bas mi je zao da ne mogu sve zapamtiti.

Ketica
    29. Ožujak 2019. 14:27

E sam m da još pitam  sad sam stavljala utrice i na prstu(moram se tako izraziti) nastojim uci sto dublje vidilo se malo smeđe krvi pomjesamo sa bjelim(od utrogestana) nadam se da to nije ništa loše i da je od utrica, jel se još kojoj tako događalo... mislim si mozda da sam dolje iziritirana od svega. Znam da je glupavo pitanje, ali moram pitati. 

29. Ožujak 2019. 14:35

Nikitta

Cure hvala vam, sve je dobro, dao Bog da sve tri stanice budu dobre. Bit će kako bude, prepustila sam se.
    Ketica prekrasno, i više nego duplo, možda su duplići. Moli se, ako ti to daje utjehu i snagu, i ja bih tako. Čestitam 😍 Samo_opusteno uuuu bome visoka beta, sretno na prvom uzv, da vidite srčeko i da sve bude u redu ☘️
    MimicaRI i meni je danas 7dc, isto imam još smećkastih ostataka menstruacije, no endometrij mi je 7mm. Još ona govori jel uzimate Estrofem?! Ja velim - ne, niste mi ga prepisali, uostalom uvijek mi je endometrij bar savršen, i onda kao pogleda uzv, aha 7 mm, dobro. Ne treba Estrofem. Kako bi nas filali samo, joj kako to ne volim, bespotrebno. Tebi je malo tanak za 7 dc, ali vodeći folikul ti je tek 9 mm, endometrij ti može se zadebljat doslovno za par dana na dovoljnu debljinu. Kad ideš opet na uzv? Nije ti spominjala Estrofem?
    Grizli najbolje je zaboravit na sve, i ja tako letam svaki dan, to mi je draže nego da stalno mislim o svakom detalju.

Nikitta idem ponovo u nedjelju. Ne koristim lijekove,ovaj ciklus sam ponovo u prirodnom o obzirom da nisam uspjela otići na uzv i po lijekove na početku ciklusa. Malo se i meni čini tanak endometrij pogotovo što mi ovulacija bude oko 12-14 dc, ali valjda će se zadebljati. Nisam do sad bar s tim nikad imala problema,uvijek su mi hvalili endometrij da je kao iz knjige pa se nadam da će se tako nastaviti 🤔 
    Blacky89 super! Sretno i da za dva tjedna ugledaš plusić 🤞🤞🤞🍀🍀🍀

• Teaaaaaaaa
    29. Ožujak 2019. 14:51
    Bukvalno je jedva vidljiva.. Iskustva ?
    Bukvalno je jedva vidljiva.. Iskustva ?
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.