Sutra cemo biti pametnije… sve Vi sa mnom, biti će to sve dobro. SAMO_OPUŠTENO, hvala ti. 🙏.. ❤️ i be strong 💪… Hvala svima.. Idem tek oko 9 jer im je ujutro guzvanicija na najjakije…. Jucer sam skoro 🤤povraćala , od mirisa i topline u bolnici.
Sutra cemo biti pametnije… sve Vi sa mnom, biti će to sve dobro. SAMO_OPUŠTENO, hvala ti. 🙏.. ❤️ i be strong 💪… Hvala svima.. Idem tek oko 9 jer im je ujutro guzvanicija na najjakije…. Jucer sam skoro 🤤povraćala , od mirisa i topline u bolnici.
Ma nista draga...sve smo mi tu jedna za drugu...ja sam dns opet vadila betu nakon 8 dana...beta je 4007 ooodlicnaaa kaze dr.sad cu raditi uzv pa ga cekam...vidjet cu malu mrvicu...jedva cekam...zelim vam svima srecu...drzim 🤞🍀😘🙏💪
Nikita super nek sva 3 folikula budu sa kvalitetnim stanicama. Bolje n3go ih ima 15 a u njima nista za iskoristi. 🤞🤞🤞 Navijam za uspjeh. Meni menga jos nije dosla 😕 a doslovno vec imam osjecaj da ce mi se ona stvar raspast od pritiska. 😬 Al toliko jurim danas da ni ne stignem se zamarat sa svime.
Babylove 🍀🤞❤️
Ostale curke sretno! MimicaRi kad ti kreces na folikulometrije?

A sad idem 🙏 krunicu, kazu da je njoj sve moguće, a u to sam se upravo uvjerila
Pa Ketica ovo raste jako lijepo. I vise od duplo, a dva di vratila. Svasta je tu dobroga moguce bih rekla.. Bravo! Sad se opusti malo.

Nikitta neka te 3 budu prave... nemoj bedirat.. evo ti samo moj primjer puno stanica uvijek a nisu kvalitetne.. tako da molimo za ove 3🤞🤞🤞
Mimica, Grizli 💖💖💖
Ketice pa lijepo se je poduplala sretno dalje 🤞🤞 ne mora biti uvijek tocno u broj.. bitno je samo da nije manja od duplog
Nikita dobro sam. Osmi dan od transfera mi je ali nekako po svemu sudeci kako me boli stomak intezivno mislim da od ovog puta nece biti nista,a i pod nekim stresom sam tako da ovaj put otpisujem ..mislim poznajem svoje tijelo i znakove pred mengu daj boze da me tijelo prevari ali ... ako nebude idemo u nove bitke i eto
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji