Čestitam curama na lijepim betama i želim im mirnu i urednu trudnoću 🙂
Ostale curke koje čekate punkciju, transfer, betu- sretno! Navijam za vas!
Babylove trudnice naša 😃 držim ti fige da se embrijići zalijepe za tebe pa da nam ostaneš trudna sljedecih 9 mjeseci 😘🍀🍀🤞🤞
Sutra cemo biti pametnije… sve Vi sa mnom, biti će to sve dobro. SAMO_OPUŠTENO, hvala ti. 🙏.. ❤️ i be strong 💪… Hvala svima.. Idem tek oko 9 jer im je ujutro guzvanicija na najjakije…. Jucer sam skoro 🤤povraćala , od mirisa i topline u bolnici.
Sutra cemo biti pametnije… sve Vi sa mnom, biti će to sve dobro. SAMO_OPUŠTENO, hvala ti. 🙏.. ❤️ i be strong 💪… Hvala svima.. Idem tek oko 9 jer im je ujutro guzvanicija na najjakije…. Jucer sam skoro 🤤povraćala , od mirisa i topline u bolnici.
Ma nista draga...sve smo mi tu jedna za drugu...ja sam dns opet vadila betu nakon 8 dana...beta je 4007 ooodlicnaaa kaze dr.sad cu raditi uzv pa ga cekam...vidjet cu malu mrvicu...jedva cekam...zelim vam svima srecu...drzim 🤞🍀😘🙏💪
Nikita super nek sva 3 folikula budu sa kvalitetnim stanicama. Bolje n3go ih ima 15 a u njima nista za iskoristi. 🤞🤞🤞 Navijam za uspjeh. Meni menga jos nije dosla 😕 a doslovno vec imam osjecaj da ce mi se ona stvar raspast od pritiska. 😬 Al toliko jurim danas da ni ne stignem se zamarat sa svime.
Babylove 🍀🤞❤️
Ostale curke sretno! MimicaRi kad ti kreces na folikulometrije?
A sad idem 🙏 krunicu, kazu da je njoj sve moguće, a u to sam se upravo uvjerila
Pa Ketica ovo raste jako lijepo. I vise od duplo, a dva di vratila. Svasta je tu dobroga moguce bih rekla.. Bravo! Sad se opusti malo.
Nikitta neka te 3 budu prave... nemoj bedirat.. evo ti samo moj primjer puno stanica uvijek a nisu kvalitetne.. tako da molimo za ove 3🤞🤞🤞
Mimica, Grizli 💖💖💖
Ketice pa lijepo se je poduplala sretno dalje 🤞🤞 ne mora biti uvijek tocno u broj.. bitno je samo da nije manja od duplog
Sortiraj odgovore
Najstariji