Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrva1986
    25. Ožujak 2019. 14:28

Hrabrice moje, stalno vas pratim. Evo da se i ja prijavim. Imala sam do sad 4 aspiracije i 1 transfer, ovo je 2. Danas 7dan nakon t trodnevnog imam nekee bolove ko pred mengu i stalno me pere valovi vrucine pa hladnoce. Sad mi se cini na dnevnom nesto sto mi moglo biti roskasto.. Ili mozda ne.. Izludit cu vise. Nije valjda da.ce menga krenut. Stavljam cyclogest 400 2x1 i estrofem 2x1. Uf... Predaleko je ta beta

25. Ožujak 2019. 14:53

Evo cure napokon riješila s humanom. Prvo sam dobila sestru u ambulanti, sve joj objasnila ali za potvrdu toga dali mogu ovaj mjesec u prirodnjak moram se dogovoriti s doktoricom i kaže da će za Uskrs imati pauzu da malo predahnu (što vjerujem da im treba). Zovem u ambulantu, doktorica je zauzeta. U međuvremenu me zove sestra za lijekove, prebaci me za sljedeći mjesec i smiri me malo jer sam već ludila od straha da ću morati preskočiti dva ciklusa. Rekla mi je da bi jedini problem bio ako menstruaciju dobijem između 8.04.-18.04. jer će imati pauzu od par dana za Uskrs (eto Grizli čisto info da znaš iako vjerujem da to tebi neće trebati ). Uglavnom, nakon toga sam dobila doktoricu i oduševila se s tom ženom još jednom. Rekla je da nema nikakvih problema, da mogu sad u prirodni i još kaže na kraju "možda je ta viša sila da izbjegnete stimulaciju i zatrudnite u ovom prirodnom"... iz njenih usta u Božje uši  Sad čekam petak i prvu folikulometriju i veselim se ko dijete što je ipak sve ispalo ok!

Grizli
    25. Ožujak 2019. 14:57

O znači impl.krvarenje nije ono za sto sam ga ja drzala da jeste. super sad bar se mogu nadat ako ga i nema da je mozda ipak implantacija bila. 
    Nikita moj davat uzorak ide ko na izlet, taman dok ja prodjem sve nedace frajer proseta, pojede, popije, kupuje...a taj doprinos mu je ono kao joj super. Reko je da mu je ona casica ljubavnica. Nagovoriti ce ga ti vec ne sumnjam u to. 
    Korina sretno! 
    Sunshine aaaaa igra zivceka je ovo!
    Mrva1986 to ti moze biti implantacijsko po vremenu dogadjaja lako moguce! drzim fige da je!
    Mimica joj bas mi je zao da ih nisi dobila. ja onaj dan kad sam pokusava prvi nisam uspjela, a drugi sam krenula odmah ujutro pa svako malo zvala i dobila ih. a kad sam trebala nazvat da dobim profu odmah su mi se javile sestre to je bilo oko 10 ja mislim, pa mozda da tako probas.
    Mene počelo nesto boluckat opet dole u trbuhu i prema jajniku i krizima. Opet ta neka pms bol se vraca nakon dan i pol cca izostanka. cekam srijedu pa cu vidit sto ce pokazat test onda. 

• Mrva1986
    25. Ožujak 2019. 15:03

Grizli rijeci ti se pozlatile. Nadam se da ces i ti i sve ostale curke imati plodno proljece. Rekla mi moja ginekologica da je sad neka sezona da.su joj ovaj mjesec 3 pacijentice ostale trudne na mpo. Mozda je ovo i nase vrijeme

Grizli
    25. Ožujak 2019. 15:05

Mimica tipkale istovremeno ocito pa nisam popratila tvoj novi ppst. Odlicno vidis i mislila sam da ce pristat jer nije da im to nesto pretjerano mjenja program s tobom. Drzim fige da ti ni ne treba stimulacija nego da ovo bude dobiti. Hvala za info ako onda imaju pauzu oko uskrsa mozda i da dobijem mi ne bi utjecalo, naravno ako dobijem uskoro. Al korma jos vidit jer sam skuzila tek neki dan da na nalazu sa fer-a pise ako ne uspije da imam konzultacije za daljnu obradu i pretrage. Ne znam sto planiraju dat al ppsto ja imam odradjeno brdo toga sta oni nisi ordinirali uopce nadam se da ce nesto od tih nalaz biti to sto vec imam.

25. Ožujak 2019. 15:24

Grizli slažem se, ne mijenja im naročito to neki plan samnom, ali baš treba biti strpljiv dok ih se uspije dobiti. Sad sam sretna samo što idem u postupak i neću preskakati ciklus, eto kako mi malo treba 
    Tebi držim fige na najjače da je ovaj ciklus dobitan i da ne moraš više ići kod njih na nikakve konzultacije i preglede- osim naravno na potvrdu trudnoće  
    Nikitta- ako me to život testira onda mora da sam prošla test jer jedva čekam da krenem ponovo! Eto ipak ćemo se ovaj cikus pratiti 
    Sunshine jesi dobila doktoricu? Šta kaže? Fige su u zraku za lijepu betu!! 

25. Ožujak 2019. 15:26

Deja1988

Hvalaaa😊
    U dobitnom ciklusu sam imala stimulaciju Gonali+ Cetrotide.. a u neuspjelom Bemfola+ Cetrotide…

Deja1988 čestitam na trudnoći!  Uvijek je lijepo čuti dobre vijesti! Nek ti bude školska!  

• Babylove
    25. Ožujak 2019. 15:48

Hvala vam svima na željama.. i ja vama svima zelim isto 💖💖
    Johan neka se lijepo oplode 🤞🤞💖
    Lilypie nadam se da ce novi test bljestati jakom crtom 🤞🤞
    Blacky sretno 🤞🤞
    Deja cestitam i sretno.. da svi su u Vg ljubazni i divni, bez obzira na guzvu i stres nikad nisu pokazali lose raspolozenje 💖
    Nikitta nista posebno nisam bila.. samo one tablete A-Z mama.. pila sam ih i prije prva 2 postupka ali kratko.. a sad sam ih pila 3 mj prije postupka.. dali je to pomoglo ne znam.. a i muz pije L-karlitin vec skoro 5 mj...
    Nove cure dobrodosle ii sretno 😊

• ivanagoran
    25. Ožujak 2019. 15:51

Lilypie

Pozdrav Ivana, dobrodošla i što prije otišla s ovog foruma.
    Javite se na konzultacije sa svim papirima koje imate. Trebat ćete izvaditi još puno nalaza, markere na spolne bolesti, hepatitis, krvne grupe, novi spermiogram, AMH…sve ćete dobiti prilikom prvih konzultacija.
    Budući da je suprugov spermiogram loš, inseminacija vjerojatno neće biti opcija za vas.
    Znam kako se osjećaš, nažalost. Nitko od nas u potpunosti nije spreman za MPO ali nažalost, kod nekih od nas, to je jedina opcija. Ukoliko u roku od godine, dvije kod mlađih parova ne dođe do začeća, radi se o nekoj dijagnozi.
    Nitko vas do sad ni nakon 5 godina pokušavanja nije slao nigdje?

Hvala na dobrodoslici, znam da me ceka cijela biblija nalaza 🙄
    Ne nitko nas nije slao sad tek kad smo sami pitali i sami poceli

Boa35
    25. Ožujak 2019. 16:01

Grizli

Lilypie e tocno to se meni jutros desilo sa jednim od tih kineza. Ajde uskoro vadis betu iako znam da bi bilo lijepo znat unaprijed. Imas kakvih simptoma?
    Cure jel znate da je koja curka imala pozitivnu betu a nije imala implantacijsko krvarenje? Mislim ja sam nekako cijelo vrijeme u mislima da to velika vecina ima u dobitnom ciklisu, al kaze mi jedna zenskica da je to zapravo samo u 1/3 uspjelih ivf trudnoca. Nisam provjeravala nikakve znanstvene dokaze, al koliko vidim po nekih xyz stranicama to je u 40% slucaja. 🤔 Kakva su vasa saznanja/iskustva?

Kod mene nije bilo implantacijsko krvarenje a beta pozitivna!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.