Lilypie, meni je taj iz dm-a dvaput bio neispravan! Uopće nije bilo kontrolne crtice. Nisu baš neki :/
Grizli, još ništa! Čekam pola 2, kad moja soc gin počinje raditi, rekli su mi u labu da će njoj poslati nalaz tak da ću je nazvati.
Johan, super! Držim 🤞🤞🤞🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Kratko se ubacujem, Grizli dvije trudnoce bez implatacijskog, nista.
I da testovi iz mullera su meni odlicni bili, dm mi bio negativan.
Sretno svima!
KorinaDobro ti je Grizli rekla, ležanje nema nikakvog smisla, i ja sam ležala prvi IVF, a onda sam se više informirala i shvatila da si samo usporavam cirkulaciju, a to nije poželjno za implantaciju. Ako nemaš hiper i nisi u nikakvim bolovima, možeš sve normalno raditi osim možda dizati jako teško i raditi trbušnjake. Koji ti je dnt?
Danas mi je 4. dnt. Prva 3 dana me cak malo i probadalo, ali danas se super osjecam. Rekli su mi da ta prva 3 dana bas strogo mirujem pa i jesam, a danas sam se vratila na posao pa se zato valjda i osjecam super :)
Sunshine nestrpljivo iščekujemo da se javiš 🤞
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sunshine si uspjela dobiti doktoricu? Nestrpljive smo ovdje
Blacky89 super ti je endometrij, sretno u petak! Ja isto nisam nikad voljela jesti ciklu- ni salatu ni sok ni ništa. ali kad sam je zbog anemije bila prislijena jesti navikla sam se na nju i sad uživam u okusu. Na sve se čovjek navikne kad mora
Babylove super rezultat! Držim fige da sve doguraju do blastica.
Grizli nisam ih još uspjela dobiti Danas ludnica na poslu, tek sam ih sad oko 13 uspjela prvi put zvati i sad ponovo oko 14 ali ili je zauzeto ili se nitko ne javlja. Da šaljem mail znam da je uzalud jer ne odgovore danima... Ludim, sve mi se više čini da se sve ove situacije dešavaju samo da bi me odvukle da idem.. uh... Nadam se da ću ih uspjeti dobiti bar sutra ujutro i da neće biti prekasno za javiti.
Ma jesam, nije još gotov nalaz 🙄 aaaaaaaa, najgore čekanje ikad
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Evo me djevojke, došla s posla, stavila utrice, kavica i forum....mogu vam reci da mi je lijepo s vama popiti kavicu
Grizli Kod mene ista situacija, prepone skakljaju i to je to, nema implantacijskog, grudi splasnile, onih bajnih 75A kao i tvojih . Test necu pravit do srijede ili cetvrtka, bas mi se nekako ne da.
Sunshine drzim fige i cekammm 😘
Blacky 👍 za endometrij, mogle bi se u petak sresti
Babylove odličan rezultat, bit će smrzlića za drugog bebaca!!!! 😘
Lilypie daj boze da ti sutra ispravan test pokaze ++++
Nikitta drzim fige da ova stimulacija bude dobitna!!!!!
Korina1985 sretno!!!!! Javi nam plusic!!!
Johan sretno u srijedu!!!!!!!
Hrabrice moje, stalno vas pratim. Evo da se i ja prijavim. Imala sam do sad 4 aspiracije i 1 transfer, ovo je 2. Danas 7dan nakon t trodnevnog imam nekee bolove ko pred mengu i stalno me pere valovi vrucine pa hladnoce. Sad mi se cini na dnevnom nesto sto mi moglo biti roskasto.. Ili mozda ne.. Izludit cu vise. Nije valjda da.ce menga krenut. Stavljam cyclogest 400 2x1 i estrofem 2x1. Uf... Predaleko je ta beta
Evo cure napokon riješila s humanom. Prvo sam dobila sestru u ambulanti, sve joj objasnila ali za potvrdu toga dali mogu ovaj mjesec u prirodnjak moram se dogovoriti s doktoricom i kaže da će za Uskrs imati pauzu da malo predahnu (što vjerujem da im treba). Zovem u ambulantu, doktorica je zauzeta. U međuvremenu me zove sestra za lijekove, prebaci me za sljedeći mjesec i smiri me malo jer sam već ludila od straha da ću morati preskočiti dva ciklusa. Rekla mi je da bi jedini problem bio ako menstruaciju dobijem između 8.04.-18.04. jer će imati pauzu od par dana za Uskrs (eto Grizli čisto info da znaš iako vjerujem da to tebi neće trebati ). Uglavnom, nakon toga sam dobila doktoricu i oduševila se s tom ženom još jednom. Rekla je da nema nikakvih problema, da mogu sad u prirodni i još kaže na kraju "možda je ta viša sila da izbjegnete stimulaciju i zatrudnite u ovom prirodnom"... iz njenih usta u Božje uši
Sad čekam petak i prvu folikulometriju i veselim se ko dijete što je ipak sve ispalo ok!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji