Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    25. Ožujak 2019. 06:51

Lilypie ma sta sam ti rekla eto vidis nema predaje i plusic se vidi. 10dnt ti je jel da? A rekla sam ti da 50% ih vidi onda plusic ako je trudnoca! Ma drzim fige najvece da bude super trudnoca i vesela beba. Kad imas betu?
    Babylove moguce da ako nisi imala stolicu je to jos dodatno pojacalo bol. Imala sam zatvor nakon punkcije zadnje i pomogao mi je magnezij sumeci. Mozes i to popiti meni je bio uvecan jako desni jajnik i pila sam Mg svaki dan 1 sumecu imam osjecaj da je pomoglo nisam imala grceve ni bolove poslije njega. Drzim fige da bude puno oplodenih.
    Sve koje danas imate uzv i vadjenje bete 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️ Da budu svi nalazi onakvi kakve si zelimo! 

• Babylove
    25. Ožujak 2019. 07:03

Grizli

Lilypie ma sta sam ti rekla eto vidis nema predaje i plusic se vidi. 10dnt ti je jel da? A rekla sam ti da 50% ih vidi onda plusic ako je trudnoca! Ma drzim fige najvece da bude super trudnoca i vesela beba. Kad imas betu?
    Babylove moguce da ako nisi imala stolicu je to jos dodatno pojacalo bol. Imala sam zatvor nakon punkcije zadnje i pomogao mi je magnezij sumeci. Mozes i to popiti meni je bio uvecan jako desni jajnik i pila sam Mg svaki dan 1 sumecu imam osjecaj da je pomoglo nisam imala grceve ni bolove poslije njega. Drzim fige da bude puno oplodenih.
    Sve koje danas imate uzv i vadjenje bete 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️ Da budu svi nalazi onakvi kakve si zelimo!

Hvala ti.. kupit cu onda i mg pa ce valjda proci 😊

Lilypie
    25. Ožujak 2019. 07:04

Prerano sam se poveselila cure moje. Kad se osušila, sjena se pomjerila bliže kontrolnoj tako da od nje ništa. 😬
    Danas 10dpt, betu sam planirala na 12. u srijedu.
    Grizli jel budeš jednog danas umocila ili ćeš još čekati?
    Babylove držim ti fige da vijesti budu dobre 🤞 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lilypie
    25. Ožujak 2019. 07:07

Sunshine kad ideš vaditi betu?

Sara & Nora 💞

25. Ožujak 2019. 07:25

Vaki trebala sam ovaj ciklus u stimulirani, ali zbog toga sve te strke sa svekrom nisam mogla ići na uzv 2dc i po lijek, pa smo mislili bar probati onda ovaj mjesec prirodnjak s obzirom da to tek oko 7dc idem na prvu folikulometriju. Moram danas zvati humanu i vidjeti s njima. Drzim ti 🤞 za puno lijepih folikulića!
    Grizli žao mi je zbog tate i drago zbog seke da je bolje. Možda bi bilo dobro da napraviš onda test do četvrtka ali do tad samo nastavi smireno. Držim 🤞 da bude plus ko kuća 🙂
    Lillypie žao mi je zbog testa, ali probaj se strpiti još ta dva dana do bete, ipak ona najbolje pokaže.
    Nikitta 🤞🤞🍀🍀

Grizli
    25. Ožujak 2019. 07:26

Lilypie

Prerano sam se poveselila cure moje. Kad se osušila, sjena se pomjerila bliže kontrolnoj tako da od nje ništa. 😬

Pa kako se pomakla. Dakle sto je tim testovima danas. Pisala bas u postu prije tebe. 2 sam stavila unopticaj danas al cini mi se da su moji testovi iz kamenog doba jos pa su svi razmrdani. Tako da prvo moram ici kupiti novi test pa cu vidit kad cu ako ne prije u srijedu moram jer u cetvrtak moram na put a ako je kojim cudom plus moram uzet nekoga sa sobom. 

Lilypie
    25. Ožujak 2019. 07:50

Grizli

Lilypie

Pa kako se pomakla. Dakle sto je tim testovima danas. Pisala bas u postu prije tebe. 2 sam stavila unopticaj danas al cini mi se da su moji testovi iz kamenog doba jos pa su svi razmrdani. Tako da prvo moram ici kupiti novi test pa cu vidit kad cu ako ne prije u srijedu moram jer u cetvrtak moram na put a ako je kojim cudom plus moram uzet nekoga sa sobom.

A gle, kako je jutro počelo, Bog zna do kralja dana sto će se izdesavati. Znalo mi se dogoditi da se test umrlja ali samo kod Kineza. Do sad nikad ovaj first sign 😏
    Umalo da se ne onesvjestih, bem ti testove.

Sara & Nora 💞

Grizli
    25. Ožujak 2019. 08:13

Lilypie e tocno to se meni jutros desilo sa jednim od tih kineza. Ajde uskoro vadis betu iako znam da bi bilo lijepo znat unaprijed. Imas kakvih simptoma? 
    Cure jel znate da je koja curka imala pozitivnu betu a nije imala implantacijsko krvarenje? Mislim ja sam nekako cijelo vrijeme u mislima da to velika vecina ima u dobitnom ciklisu, al kaze mi jedna zenskica da je to zapravo samo u 1/3 uspjelih ivf trudnoca. Nisam provjeravala nikakve znanstvene dokaze, al koliko vidim po nekih xyz stranicama to je u 40% slucaja. 🤔 Kakva su vasa saznanja/iskustva? 

Lilypie
    25. Ožujak 2019. 08:25

Grizli

Lilypie e tocno to se meni jutros desilo sa jednim od tih kineza. Ajde uskoro vadis betu iako znam da bi bilo lijepo znat unaprijed. Imas kakvih simptoma?
    Cure jel znate da je koja curka imala pozitivnu betu a nije imala implantacijsko krvarenje? Mislim ja sam nekako cijelo vrijeme u mislima da to velika vecina ima u dobitnom ciklisu, al kaze mi jedna zenskica da je to zapravo samo u 1/3 uspjelih ivf trudnoca. Nisam provjeravala nikakve znanstvene dokaze, al koliko vidim po nekih xyz stranicama to je u 40% slucaja. 🤔 Kakva su vasa saznanja/iskustva?

Ni kod mene, nit kakvog brljavljenja, nit simptoma. Jednostavno, kao da nisam ni imala transfer. Nit kakvih grčeva nit ista 🙁 
    Hoćeš li danas ponoviti test ili ćeš još čekati?

Sara & Nora 💞

Grizli
    25. Ožujak 2019. 08:31

Znaci na istom smo. Ma necu danas ponavljat nikako, tek je 7 dana nakon transfera, a toliko pijem puno i cesto piskim da mi je urin bezbojan pa mi ni nema smisla raditi test ako nije jutarnji. Kupit cu danas sutra test neki pametni pa probat u srijedu ujutro na 9nt.
    Ninna kako je kod tebe? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.