Evo ja izvadila betu, ali od sinoć krvarim.. nešto roza, nije menga, ali je krv 😔 na ulošku opet ništa, ali kad se obrišem - svašta. Nalaz tek popodne, popizdit ću do popodne.
Lilypie, ma ja kupila najjeftinije one step trakice, nisam htjela opet bacati bezveze pare..ali eto, što će mi pozitivan test kad krvarim.. bolje da ih nisam ni pravila.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Evo ja izvadila betu, ali od sinoć krvarim.. nešto roza, nije menga, ali je krv 😔 na ulošku opet ništa, ali kad se obrišem - svašta. Nalaz tek popodne, popizdit ću do popodne.
Lilypie, ma ja kupila najjeftinije one step trakice, nisam htjela opet bacati bezveze pare..ali eto, što će mi pozitivan test kad krvarim.. bolje da ih nisam ni pravila.
A jebemu Iako i sama znaš da se kod MPO trudnoća često krvari i da to ne mora ništa značiti. Meni, s druge strane, nikad to krvarenje nije ništa dobrog donijelo. Prošli put je počelo 12dpt i betu vadila ujutro ali već sam znala rezultat.
Nadam se ipak da je kod tebe drugačije jer meni su svi testovi prije toga bili čisto bijeli.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sunshine zao mi je da krvaria. Nadam se da je to samo 1 od onih losih strana uspjesnog postupka. 🤞
Grizli mislim da su cesca krvarenja kad se radi svjezi transfer,fet je opet prirodniji za tijelo,ja nisam imala ni krvarenja ni simptoma u dobitnom fetu,a u prvom fetu mi probila menga tocno 14 dana nakon ovulacije,ovo mi kod tebe mirise na dobro!
Pozdrav,
nova sam u svemu ovome, u forumima a i procesima umjetne...
Ukratko, naša priča traje 5 god, nismo se previše opterećivali, radili na bebi a ne radili ali uživali, međutim očito ništa od toga prirodnim putem, ja sam redovita na pregledima, dva puta godišnje kod mene je obavezno, kod mene je sve u najboljem redu, zadnje što mi ostaje napraviti je HSG na sljedećem ciklusu, kod supruga je drugačija situacija, njegov spermiogram pred 6-7 g pokazao je smanjen broj spermija i slabu pokretljivost, sad će također izvaditi novi.
Upućeni smo na Vuk Vrhovec, molim Vas info koja je procedura i u kojem period dolazi do prvog procesa potpomognute...BTW rekli su nam već da je za nas to opcija jer je kod mene sve ok
Hvala vam unaprijed, trenutno sam ni na nebu ni na zemlji, ne znam da li uopće sve to želim
Žene moje od 15 stanica, 12 bilo zrelo, 6 se oplodilo i kaze da se lijepo razvijaju... u srijedu transfer.. sad je sve u bozjim rukama... nadam se najboljem ishodu.. i da nece ishod biti kao prosli put.. a i da bude samo jedna blastica neka bude samo da je dobitna 😊😊
Oplela me pozitiva.. i ovo sto me boli ne boli me😂
Prvi postupak 5 stanica, 2 se oplodile, drugi 10 stanica 5 se oplodilo ( prvo je 4 bilo.. pa je ova 5 spora bila tak da smo ju zapravo i otpisali odmah)1 blastica.. i sad 12 zrelih, 6 oplođeno... ma mora biti dobro.. kada je svaki put sve bolje 💗💗 a i kako sam rekla sve nam se vrti oko 3 srece i 21.3 nam bilo 8 godina veze.. moramo lijepi poklon dobiti 🤞🤞
Saljem vam svoju pozitivnu vibru 😊
Sunshine nadam se da ce ti beta biti lijepa i da ovo je krvarenje samo od nekog hematoma 😊
Hvala vam na utješnim riječima, a i ja se još nadam.. bit će kako mora biti, stres mi ne pomaže nikako (ali ajd se ti ne sekiraj 😂)
Lilypie i Grizli, držim fige za plusiće na ispravnim testićima, ovo niš ne vrijedi! 🤞🤞🤞🤞
Babylove, odličnooooo!! Ma bit će tu i smrzlića, 100% 😁 uhhh, daj mi te svoje vibre, baš mi treba 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Pozdrav Ivana, dobrodošla i što prije otišla s ovog foruma.
Javite se na konzultacije sa svim papirima koje imate. Trebat ćete izvaditi još puno nalaza, markere na spolne bolesti, hepatitis, krvne grupe, novi spermiogram, AMH...sve ćete dobiti prilikom prvih konzultacija.
Budući da je suprugov spermiogram loš, inseminacija vjerojatno neće biti opcija za vas.
Znam kako se osjećaš, nažalost. Nitko od nas u potpunosti nije spreman za MPO ali nažalost, kod nekih od nas, to je jedina opcija. Ukoliko u roku od godine, dvije kod mlađih parova ne dođe do začeća, radi se o nekoj dijagnozi.
Nitko vas do sad ni nakon 5 godina pokušavanja nije slao nigdje?
Sara & Nora 💞
Žene moje od 15 stanica, 12 bilo zrelo, 6 se oplodilo i kaze da se lijepo razvijaju… u srijedu transfer.. sad je sve u bozjim rukama… nadam se najboljem ishodu.. i da nece ishod biti kao prosli put.. a i da bude samo jedna blastica neka bude samo da je dobitna 😊😊
Oplela me pozitiva.. i ovo sto me boli ne boli me😂
Prvi postupak 5 stanica, 2 se oplodile, drugi 10 stanica 5 se oplodilo ( prvo je 4 bilo.. pa je ova 5 spora bila tak da smo ju zapravo i otpisali odmah)1 blastica.. i sad 12 zrelih, 6 oplođeno… ma mora biti dobro.. kada je svaki put sve bolje 💗💗 a i kako sam rekla sve nam se vrti oko 3 srece i 21.3 nam bilo 8 godina veze.. moramo lijepi poklon dobiti 🤞🤞
Saljem vam svoju pozitivnu vibru 😊
Sunshine nadam se da ce ti beta biti lijepa i da ovo je krvarenje samo od nekog hematoma 😊
Juhu Babylove ima tu materijala najmanje za dvije bebice
Sara & Nora 💞
Ninna, Grizli, Lilypie i sunshine s nestrpljenjem iščekujem vaše bete... stalno dolazim provjeravat jel ima sta novo.
Babylove oooodlican rezultat 👌
Nikitta kako se ti osjecas? Jesi zvala dr?
Evo ja dosla s uzv, danas 15dc, mpovac kaze da je endometrij prekrasan! 😆🤗 U petak transfer... joj sad me uhvatila neka pozitiva... vise nego u prošlom ciklusu. Bas sam nekako happy... nadam se da ce bit dobro... čak mi i onaj sok od cikle iz dana u dan sve manje gadjenja izaziva 🙉🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji