Ništa curke 😔 beta 6.. čekam doktora da se javi da se dogovorimo za fet.
Vama držim fige na najjače 🤞🤞🤞🤞🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Ništa curke 😔 beta 6.. čekam doktora da se javi da se dogovorimo za fet.
Vama držim fige na najjače 🤞🤞🤞🤞🤞
😢 a jebemu život. Znam kako se osjećaš ali imaš makar smrzliće i neka te to drži... ❤️
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Samo godinu dana smo bili u postupku. 4 inseminacije, to su forsirali jer je kao sve bilo ok… u 10.mj prosle godine je bio neuspjesni ivf,,pa sam cekala 3mj na ponovni stimulirani,u meduvremenu sam u pauzi cekanja radila prirodni ivf u 12mj. Ali je folikul puknuo vec kad sam dosla na punkciju,pa su odradili inseminaciju,bar nesto… I onda sad u 1.mj uspjesni stimulirani icsi…😊
A da,svaka drugacije reagira na terapiju,sve je to kolo srece.. Stvarno treba imati strpljenja.. Ja sam razmisljala ici privat ako ne uspije,ali i nije mi se islo iskreno😁 Tih godinu dana je proletilo,i u suzama i nervozi i 10000 emocija… Znam da sam svaki put bila uzbudena dok sam opet pocinjala folikulometrije i postupke,nova nada.. Ma sve znate😊 Drzim svima fige,na rukama i nogama,jer nakon svega,nagrada je neprocijenjiva…😍 Hrabre ste,jake,imate muzeve,prijateljice,jedne druge…. ali ipak je lakse razgovarati s nekim tko to prolazi…. Uglavnom,znam kad mi je netko rekao-strpi se,bude,opusti se…. poludjela sam,skocila bi mu za vrat😂😂😂 A mogu si misliti kako je vama koje ste godinama u tome… Drzite se,sretno….🤗😁😁
Uh sto sam se propoznala u ovom skakanju za vrat :D Pogotovo kada mi savjete daje netko tko je iz prve ili neplanski dobio bebicu. Znam da ljudi misle najbolje, ali nitko osim nas ne moze shvatiti da se jednostavno ne mozes potpuno opustiti. Toliko su mi to govorili da sam cak bila umislila da je problem samo u mojoj glavi i da sam zbog toga neplodna. Bile smo sve mi opustene prvih par mj pa nista, a u tom periodu zdravi parovi ipak vecinom uspiju ostati trudni.
A jbm sunshine 😢... drži se draga 💪
Isplaci se pa planovi za FET...
Ninna jel ti petak vadiš betu? O pa onda cemo se vidjet sigurno
Sunshine pa j***** misa.. bas sam mislila da je to to kod tebe.. drzi se 💓💓
Sunshine žao mi je 😥 bila sam uvjerena da je to to kod tebe! Odtuguj koliko ti treba, ali neka te tješi činjenica da te tvoji smrzlići čekaju. Šaljem zagrljaj 🤗
Jao, cure... Napisale ste 100 stranica. Mislila sam čestitati našoj Sunshine, a sad hladan tuš. Sad sam se pogubila. Baš mi je žao draga!
Babylove - super rezultat, neka se samo tako nastavi.
Johan, Blacky - sretno!
Grizli, Sunshine - ajme ti testovi! Još kad je prvo crtica pa nestane, užas!
Danas su oba jajnika bila prisutna. 😂 Podjednakih su veličina (folikuli), terapija ostaje ista. U četvrtak ponovo pregled. Veli doktorica da mi neće povećavati terapiju jer ne želi veći broj folikula. Onda se nadam da će se ovi pošteno nahraniti i da će biti kvalitetne stanice. Nakon nekoliko godina, desni jajnik je odlučio preuzeti glavnu ulogu. 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Deja cestitam na trudnoci i sretno!
Blacky ja sam muzu rekla za ovaj bozic da zelim da mi kupi ultrazvuk da ja to sve popratim. Proglasio me ludom i neuracunljivom. Hahaha… Pazi samo da ne dobis listu cekanja na preglede 😂
Korinasvaka od nas je drukcija ima cura kojima je uspijelo iz prva a ima nas i koje smo vec ohoho toga odradile i jos nista. Nevazna je dijagnoza u konacnici vazno je samo kako nam se poklope zvijezde ja vidim. Nemoj biti negativna. Drugo mislim da ti ne pomaze ako samo citas i lezis i to te frustrira, tako je najgore. Izadji malo, radi sto se veseli, budi medju ljudima, idi u shoppong… Sto god ako samo lezis i cekas naravno da ti je dan ko stoljece i samo svasta prolazi kroz glavu, a sto je najbolje mirovanje nije uopce potrebno ako nema komplikacija.
Sunshine jos nema nalaza? Ja nestrpljiva ko da za sebe cekam.
Lilypie svasta ja sam ga isto nekoliko puta koristila i nikad nije crtica setala. 🤔 Tko ce ga znat. Zao mi j3 smao da nemas smrzlica. Nadam se da u novom postupku ce biti vise uspjeha, al do onda drzimo sve fige da ti ipak nece trebat sostupak nego praćenje trudnoce.
Johan super! Ti si bila na stimulaciji ili prirodnjak nisma zapamtila?
Prvi put prirodnjak i nista sam stimulirani
Deja cestitam na trudnoci i sretno!
Blacky ja sam muzu rekla za ovaj bozic da zelim da mi kupi ultrazvuk da ja to sve popratim. Proglasio me ludom i neuracunljivom. Hahaha… Pazi samo da ne dobis listu cekanja na preglede 😂
Korinasvaka od nas je drukcija ima cura kojima je uspijelo iz prva a ima nas i koje smo vec ohoho toga odradile i jos nista. Nevazna je dijagnoza u konacnici vazno je samo kako nam se poklope zvijezde ja vidim. Nemoj biti negativna. Drugo mislim da ti ne pomaze ako samo citas i lezis i to te frustrira, tako je najgore. Izadji malo, radi sto se veseli, budi medju ljudima, idi u shoppong… Sto god ako samo lezis i cekas naravno da ti je dan ko stoljece i samo svasta prolazi kroz glavu, a sto je najbolje mirovanje nije uopce potrebno ako nema komplikacija.
Sunshine jos nema nalaza? Ja nestrpljiva ko da za sebe cekam.
Lilypie svasta ja sam ga isto nekoliko puta koristila i nikad nije crtica setala. 🤔 Tko ce ga znat. Zao mi j3 smao da nemas smrzlica. Nadam se da u novom postupku ce biti vise uspjeha, al do onda drzimo sve fige da ti ipak nece trebat sostupak nego praćenje trudnoce.
Johan super! Ti si bila na stimulaciji ili prirodnjak nisma zapamtila?
Prvi put prirodnjak i nista sam stimulirani
Sad stimulirani,prvi put prirodnjak imala 1js oplodila se ali nazalost beta 1.20 ,sad imam 3js i cekam u srijedu da cujem sve al se dog sa doktoricom da vracamo 2
Sortiraj odgovore
Najstariji