Lilypie e tocno to se meni jutros desilo sa jednim od tih kineza. Ajde uskoro vadis betu iako znam da bi bilo lijepo znat unaprijed. Imas kakvih simptoma?
Cure jel znate da je koja curka imala pozitivnu betu a nije imala implantacijsko krvarenje? Mislim ja sam nekako cijelo vrijeme u mislima da to velika vecina ima u dobitnom ciklisu, al kaze mi jedna zenskica da je to zapravo samo u 1/3 uspjelih ivf trudnoca. Nisam provjeravala nikakve znanstvene dokaze, al koliko vidim po nekih xyz stranicama to je u 40% slucaja. 🤔 Kakva su vasa saznanja/iskustva?
Kod mene nikad nije bilo impl. krvarenja...kad je beta bila pozitivna
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Deja cestitam na trudnoci i sretno!
Blacky ja sam muzu rekla za ovaj bozic da zelim da mi kupi ultrazvuk da ja to sve popratim. Proglasio me ludom i neuracunljivom. Hahaha... Pazi samo da ne dobis listu cekanja na preglede 😂
Korina svaka od nas je drukcija ima cura kojima je uspijelo iz prva a ima nas i koje smo vec ohoho toga odradile i jos nista. Nevazna je dijagnoza u konacnici vazno je samo kako nam se poklope zvijezde ja vidim. Nemoj biti negativna. Drugo mislim da ti ne pomaze ako samo citas i lezis i to te frustrira, tako je najgore. Izadji malo, radi sto se veseli, budi medju ljudima, idi u shoppong... Sto god ako samo lezis i cekas naravno da ti je dan ko stoljece i samo svasta prolazi kroz glavu, a sto je najbolje mirovanje nije uopce potrebno ako nema komplikacija.
Sunshine jos nema nalaza? Ja nestrpljiva ko da za sebe cekam.
Lilypie svasta ja sam ga isto nekoliko puta koristila i nikad nije crtica setala. 🤔 Tko ce ga znat. Zao mi j3 smao da nemas smrzlica. Nadam se da u novom postupku ce biti vise uspjeha, al do onda drzimo sve fige da ti ipak nece trebat sostupak nego praćenje trudnoce.
Johan super! Ti si bila na stimulaciji ili prirodnjak nisma zapamtila?
Lilypie, meni je taj iz dm-a dvaput bio neispravan! Uopće nije bilo kontrolne crtice. Nisu baš neki :/
Grizli, još ništa! Čekam pola 2, kad moja soc gin počinje raditi, rekli su mi u labu da će njoj poslati nalaz tak da ću je nazvati.
Johan, super! Držim 🤞🤞🤞🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Kratko se ubacujem, Grizli dvije trudnoce bez implatacijskog, nista.
I da testovi iz mullera su meni odlicni bili, dm mi bio negativan.
Sretno svima!
KorinaDobro ti je Grizli rekla, ležanje nema nikakvog smisla, i ja sam ležala prvi IVF, a onda sam se više informirala i shvatila da si samo usporavam cirkulaciju, a to nije poželjno za implantaciju. Ako nemaš hiper i nisi u nikakvim bolovima, možeš sve normalno raditi osim možda dizati jako teško i raditi trbušnjake. Koji ti je dnt?
Danas mi je 4. dnt. Prva 3 dana me cak malo i probadalo, ali danas se super osjecam. Rekli su mi da ta prva 3 dana bas strogo mirujem pa i jesam, a danas sam se vratila na posao pa se zato valjda i osjecam super :)
Sunshine nestrpljivo iščekujemo da se javiš 🤞
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sunshine si uspjela dobiti doktoricu? Nestrpljive smo ovdje
Blacky89 super ti je endometrij, sretno u petak! Ja isto nisam nikad voljela jesti ciklu- ni salatu ni sok ni ništa. ali kad sam je zbog anemije bila prislijena jesti navikla sam se na nju i sad uživam u okusu. Na sve se čovjek navikne kad mora
Babylove super rezultat! Držim fige da sve doguraju do blastica.
Grizli nisam ih još uspjela dobiti Danas ludnica na poslu, tek sam ih sad oko 13 uspjela prvi put zvati i sad ponovo oko 14 ali ili je zauzeto ili se nitko ne javlja. Da šaljem mail znam da je uzalud jer ne odgovore danima... Ludim, sve mi se više čini da se sve ove situacije dešavaju samo da bi me odvukle da idem.. uh... Nadam se da ću ih uspjeti dobiti bar sutra ujutro i da neće biti prekasno za javiti.
Ma jesam, nije još gotov nalaz 🙄 aaaaaaaa, najgore čekanje ikad
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Evo me djevojke, došla s posla, stavila utrice, kavica i forum....mogu vam reci da mi je lijepo s vama popiti kavicu
Grizli Kod mene ista situacija, prepone skakljaju i to je to, nema implantacijskog, grudi splasnile, onih bajnih 75A kao i tvojih . Test necu pravit do srijede ili cetvrtka, bas mi se nekako ne da.
Sunshine drzim fige i cekammm 😘
Blacky 👍 za endometrij, mogle bi se u petak sresti
Babylove odličan rezultat, bit će smrzlića za drugog bebaca!!!! 😘
Lilypie daj boze da ti sutra ispravan test pokaze ++++
Nikitta drzim fige da ova stimulacija bude dobitna!!!!!
Korina1985 sretno!!!!! Javi nam plusic!!!
Johan sretno u srijedu!!!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji