Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    25. Ožujak 2019. 11:25

Nikitta

Sunshine25 ajme meni, treba izdržati sad do popodne. Nadam se da je to krvarenje vezano uz tipične mpo komplikacije (hematom, manjak progesterona i sl.). Čekamo s tobom na iglama, posebno mi koje smo trenutno u stimulaciji, doslovno na iglama 😂☘️
    Lilypie odmah sam vidjela crticu, kako sad misliš da se pomakla? Možeš li uslikati opet?
    Babylove najbolji rezultat do sad, bravo! Ako si uzimala što za js - djelovalo je 😃 Neka ovaj put doguraju svih 6 do blastica ☘️
    Blacky89 kako ne bi bila pozitivna, dan je prekrasan, kao i tvoj endometrij, čeka te tvoj embrijić i za tjedan dana si nam trudnica 😍

Pokušala sam, ali ne vidi se dovoljno. Evo pogledaj!
    Koja sam jadnica, nosim popisani test na posao 🙈🥴

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Grizli
    25. Ožujak 2019. 11:29

Nikita hvala na lijepim rijecima i nadi. Ocito da danas nije dan za testove. A nema veze bit ce i to valjda jednog dana. Zao mi je da si takav stres dozivjela kao dijete vjerujem da je bilo tesko se suociti sa time al najvaznije da je sve zavrsilo sa srecom na kraju! 
    Babylove pa to je super rezultat. Cestitam i za puno blastica? 
    MimicaRi jesi ih dobila? Sto kažu. 

Grizli
    25. Ožujak 2019. 11:41

Lilypie stvarno je blize toj kontrolnoj? Svasta. Jesi probala jos koji? Sta si rekla to je isto kinez? Ces peobat sutra opet? Ne znam sto ti rec. A nasmijala si me s ovim za nosenje popisanog testa na posao. Ja sam svoje lh trakice spremala ormaric u wc-u di muz drzi pribor za brijanje. Al kako sam ih ja talozila tog se nakupilo. Pa je jednom reko e oces mi se molim te popisat po licu jer mi britvica ne smrdi dovoljno. Mi smo zene moje cudo. 

sunshine25
    25. Ožujak 2019. 11:41

Ajme Nikitta, što bih ja sad dala za to trčanje na WC kao da sutra ne postoji 😂 mene muči zatvor od transfera, nikad problema s tim, ovo mi je prava patnja 😂 Joj nadam se da si u pravu, nekako imam osjećaj da nije menga.. ne mogu to objasniti, ali znam kad curim - onda curim! A ne ovo, nema niš na ulošku. 
    Lilypie, stvarno se pomaknula! Ne mogu vjerovati, nisam nikad čula za to. Hoćeš li sutra ponoviti? 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Blacky89
    25. Ožujak 2019. 11:50

Najbolje tako Nikitta, ma nekako imam feeling da ce nam ovaj i idući mjesec bas bit neki sretan 🍀
    Sa stimulacijom nikad ne znas... koliko se sjećam menopure jos nisi koristila... mozda su to tvoji lijekovi 😊
    Lilypie 😂
    Grizli plačem 😂😂😂
    E stvarno na sta se mi sve naviknemo, a i naši mužići s nama... imam osjećaj ako ostanem duze u MPO vodama, da cu se moć sama pregledavat... 😂 

• Blacky89
    25. Ožujak 2019. 11:55

Deja1988 😊 sretnu i školsku trudnoću ti zelim do samo kraja... 🍀🎊💓

• korina1985
    25. Ožujak 2019. 11:58

Pozdrav svima! :)
    Nova sam ovdje, u ovom ležanju i iščekivanju bete samo po forumima čitam, a što više čitam, to više gubim nadu jer sam ja upravo prošla tek svoju prvu IVF. Kao da nikome nije uspjelo iz prvog pokusaja :(
    Moj put do ovdje je trajao 2 godine, muzev spermiogram odličan, kod mene isto sve ok, tako da je nasa dg idiopatska neplodnost. Ne zna covjek je li to dobro ili lose, ali nekako bi vise voljela da mi znaju reci sta mi je pa da se fokusiramo na taj problem :/ Prosla sam i hsg i inseminaciju, nazalost sve bez rezultata, i sada evo cekam ishod ivf-a. Svaki dan traje kao godina. Zelim svima puno srece na ovom trnovitom putu <3

sunshine25
    25. Ožujak 2019. 12:01

Blacky, nekako sam propustila tvoj prekrasni endometrij!! Odlično!!! Držim fige za petak, da bude još prekokrasniji 😍

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Lilypie
    25. Ožujak 2019. 12:10

Nije vražji Kinez nego one trakice iz DM-a, duo first sign... nešto tako! Nikad mi se to kod njih nije dogodilo.
    Uglavnom.... ja se naoružala s još dva pa ću sutra ujutro opet jedan pisnuti. A gle... meni su ružičaste naočale pale s prvom negativnom betom tako da minus na 10dpt ne zvuci dobro da se ne lažem. Smrzlica, bez obzira na izvađenih 11 oocita nemam tako da za mene to znaci novi stimulirani postupak.
    Držim nam fige cure svima 🤞🤞🤞

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

johan
    25. Ožujak 2019. 12:19

Evo drage moje prosla i danas punkcija 3 jajne i u srijedu vracanje 2 ako ce bit sve ok nadam se da hoce drzite 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.