Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Ožujak 2019. 19:18

Vaki

Grizli - danas mi je 8.dc, stimulacija od 3.dc. Nije mi još ništa rekla koliko ih je. Ne piše ni na kartonu. Samo je komentirala da su još mali pa mi je zato povećala dozu. Mene samo sad kopka što ako su na lijevom jajniku veći, jer su tamo uvijek bili brojniji i veći, a ona ga nije našla na ultrazvuku. Vidjet ću sutra jer imam pregled. Nadam se da će ga sad vidjeti i da su folikuli podjednakih dimenzija. I ja se bacam u zen fazu, ionako ne mogu utjecati na ništa…

Vaki ma sigurno će biti sve ok, moraju ti vidjeti i taj lijevi jajnik na uzv-nisam. Samo smireno- kako kažu cure "go with the flow" a ja drzim fige da prođe sve super 🙂

Grizli
    24. Ožujak 2019. 19:41

Nikita treba bas tako otkaciti malo mozak od svega i prepustiti se. Bas kad nam ne ide po planu onda smo na pravom putu. Sjetila sam se rijeci mog pokojnog tate uvijek kad sam negdje isla autom a nisam znala kamo (a kad sam pocela raditi to je bilo svakodneno) rekao bi mi kad mislis da si se izgubila na dobrom si putu. Sad shvaćam da to je tako uvijek u zivotu i kad uspijem skulirat size svoje sjetim se tih rijeci. Bit ce sve super, drzim 🤞 da imas smrzlica barem 5! A za testic mi vjerujes da uopce ga nemam potrebu jos raditi. Ja ne mogu vjerovati inace bi jedva cekala jutro da ga napravim a sad stav briga me. Ja sam u soku sama od sebe inace zbog takvog stava. Da se razumimo ne da mi je svejedno sto ce biti ishod neee, jer jako si prizeljkujem plus. Al bas nekako ko da nisam jos spremna ga napraviti. Vidit cu ujutro kako se budem osjecala. Danas bas nemam nekih simptoma, cak stovise osjecam se ko da nikad dobiti necu. Luda glava valjda sam istrosila si zivce prije feta pa sam sad cool.
    MimicaRi odlicno da je svekar bolje. Ako imate prirdnjak zasto ne iskoristiti mozda vam stimulacija nece ni trebati. 🤞 Da bude uspjesno.
    Vaki sorry ja pobrkala da si ti danas isla nanuzv zato pitam. Nista onda za sutra da vidi oba jajnika i puno lijepih folikulica. 

Vaki
    24. Ožujak 2019. 20:06

Mimice - u stimulirani ipak ne biste sad išli? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    24. Ožujak 2019. 22:10

Hahah Nikita to mi muz stalno govori da sam trudna dok se ne dokaze suprotno. Nazalost tata nije uz mene fizicki al je u svakako momentu prisutan. 😞 Seka je super bolje od ocekivanog. Dr ne vjeruju kako se dobro oporavila i brzo. 

• Kengurica
    25. Ožujak 2019. 00:16

Grizli bas mi je jako drago za seku. I ja sam imala predivnog i mudrog tatu. Uvijek je znao nesto reci zbog cega bih vidjela da nije sve tako sivo :)

Grizli
    25. Ožujak 2019. 06:29

Jutro curke... Mene probudila uzasss glavobolja. Cijel strana lica mi je ko ukocena. I ajde vec kad sam se digla naprvaiti cu test. I izvadim ja njega iz omota a on sav nikakav odljepljen donji dio koji se umoci u uri. Ok maknem ga uzmem drugi otvorim a on ima vec sve rozo onaj dio di se testira ocito negdje paketic nije bio dobro zatvoren pa je povukao vlagu. Probala sam ga napraviti al nista pojavila se kontrolna crtica al tek nakon ohohohoho vremena. Pa pretpostavljam da nije dobar test. Obicno mi se bar ta kontrolna pojavi brzo, pa je moguce da je ovaj sa greskom? Tako da sam odustala od kineza dala im otkaz. Moguce da predugo stoje, tako da test pravim kad kupim neki novi. Danas mi ocito nije sudjeno. Kako god prije cetvrtka moram ga kupiti i napraviti jer saznala da u cetvrtak moram na službeni put pa da znam na cemu sam. 

Lilypie
    25. Ožujak 2019. 06:33
    Jel vi vidite sjenu?
    Jel vi vidite sjenu?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Babylove
    25. Ožujak 2019. 06:41

Grizli

Jutro curke… Mene probudila uzasss glavobolja. Cijel strana lica mi je ko ukocena. I ajde vec kad sam se digla naprvaiti cu test. I izvadim ja njega iz omota a on sav nikakav odljepljen donji dio koji se umoci u uri. Ok maknem ga uzmem drugi otvorim a on ima vec sve rozo onaj dio di se testira ocito negdje paketic nije bio dobro zatvoren pa je povukao vlagu. Probala sam ga napraviti al nista pojavila se kontrolna crtica al tek nakon ohohohoho vremena. Pa pretpostavljam da nije dobar test. Obicno mi se bar ta kontrolna pojavi brzo, pa je moguce da je ovaj sa greskom? Tako da sam odustala od kineza dala im otkaz. Moguce da predugo stoje, tako da test pravim kad kupim neki novi. Danas mi ocito nije sudjeno. Kako god prije cetvrtka moram ga kupiti i napraviti jer saznala da u cetvrtak moram na službeni put pa da znam na cemu sam.

Drago mi je da je seka dobro, i zao mi je zbog tate 😔 ali da ja vjerujem da su nasi bliznji uvijek tu nekako duhom uz nas 💓
    Danas te testovi bas nece, pa nece.. drzim 🤞🤞 da bude pozitivan 💖
    Ja sam sinoc mislila da cu na hitnu od bolova, ali popila sam ketonal i smirilo se i pijem taj isosport... samo  me zbunilo prvi koji sam pila je bio negaziran.. drugi iz vece boce je gaziran.. a isti su 😂😂
    Mislim da me i tako jako bolilo jer sam morala na wc, nisam od punkcije bila i jutros sam napokon bila i evo bolje je.. vidjet cu sada kako cu se osjecat na poslu, ako me bas jako bude bolilo otici cu kuci... joj mislim da ce danasnje jutro trajat i da 10 sati nece doc nikad 😥😥 ovih dana sam bila zen što se tice toga, sjetila bi se samo kad sam tu tipkala.. vidjet ceno sto ce danas biti.. i sad sam se sjetila da moram zvati dok sam pocela tipkati.. pa se nadam dobrom ishodu posto sam opustenija 😂

• Babylove
    25. Ožujak 2019. 06:43

Lilypie.. na prvu nisam vidjela... ali cim sam se zagledala vidim ju... 🤞🤞🤞 koji ti je ono dan

Grizli
    25. Ožujak 2019. 06:43

Kengurice i Nikita hvala! Seka jos ne zna dal je to to sto se lijecenja tice, al da joj ne vidim oziljke mislila bi da me netko laze da je sve to prosla. Tako da smo bas sretni svi zbog toga. Ovaj put da sam bila na transferu zna samo ona i 1 prijateljica uz naravno muza, pa me pokriva kod svih obiteljskih obaveza i 100 puta na dan pita kako sam. Imam osjecaj da je nestrpljivija od mene. Kengurice ja vjerujem i ne zelim prestat vjerovat da su nasi ocevi uz nas. Jos ovaj put dobila termin za betu taman dan prije tatine godisnjice, sto znaci da nalaz dobim bas taj dan. I svaki put kad to se sjetim rasplacem se. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.