Pozdrav cure! Da li je netko sad trenutno u postupku kod Skvorca preko Hzzo?
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Hvala cure na odgovorima.
Vadila sam jos TSH i on mi je 0,641, a granice su (0,35-4,94) i prolaktin koji mi je 178, a granice su 102-496. Jel to ok?
Koliki ti je ft4? Tsh ti je na donjoj granici
Nisam vadila t4, samo tsh :-/
Backinblack meni je tsh 0.45 i biologica mi rekla da je to još uvijek nisko za kvalitetne stanice. Idealno je oko 1,5. A meni inače i je toliko ali sam se predozirala jodom pa mi se jako snizio, na 0.006 i sad se polako stitnjaca sama rješava viska joda, kako su mi rekli na nuklearnoj, inače mi je zdrava stitnjaca i negativna antitijela . Tako da mi je biologija prerporucila ne ulaziti u novi postupak dok ne dodje na 1. A doktor Škvorc rekao da nema veze, pa sad ti znaj 😀
I mene najvise zanimaju informacije o kvaliteti jajne stanice. Endokrinolog kaze da tsh ne utjece na kvalitetu, nego na implantaciju.
Mpo dr kaze da nista ne moze popravit kvalitetu js, one su "kakve ih dobijes rodenjem". A embriologica mi je u proslom stimuliranom savjetovala pocet koristit sve one stvari koje spominjete tu na forumu.
Ima li to uopce smisla, sta vam se cini?
Ja sam si naručila coenzim q10 i DHEA jer jedino za sam pronašla nakon opsežnog traganja i čitanja, da pomaže u kvaliteti. Rađena je studija od 12 godina koja to potvrđuje. Mislim da vrijedi probati, naravno da na nekoga neće djelovati ništa kao i kao i kod svega ostalog..I također treba se hraniti kvalitetno . Ja ću probati pa šta bude. :)
Ja sam tamo, šta te zanima? :)
Kengurice, odlično!! 😍😍
I ja sam kod škvorca, pitaj 😁
Što se tiče dodataka, mužu apsolutno nisu pomogli, nalazi su svaki put bili sve gori. Ja sam nešto uzimala, neredovito, ne mogu reći da sam se ozbiljno toga uhvatila 😂 imam povišen tsh(ušla u postupak s 2.47), pozitivna antitijela, mužev spermio očaj, a dobili 5 blastica. Vidjet ćemo što će beta reći!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Ja sam tamo, šta te zanima? :)
Ja sad planirala ic u 3 mj i vjerojatno bi dio postupka imala i u 4 mj. A posto imaju ugovor do kraja mj, moram prvo vidjeti da li ce produziti dalje ugovor. Tako da izgleda nista ovaj mj. Jesu ti sto govorili da li ce biti dalje ugovor ?
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Bravo Kengurice ! Bit će ti super na uzv ,jedan od najsretnijih dana u životu. Tako sam sretna zbog tebe, trudnoća je jedno divno razdoblje za ženu , ne zaboravi uživati u njemu .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Nonina, ma sigurno hoće.. Ima već cura koje su naručene za 4.mjesec. Koliko ja znam, on bez prekida produžuje ugovore
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji