Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    16. Ožujak 2019. 13:58

Nonina

Gelica

Nonina

Pozdrav cure! Da li je netko sad trenutno u postupku kod Skvorca preko Hzzo?

Ja sam tamo, šta te zanima? :)

Ja sad planirala ic u 3 mj i vjerojatno bi dio postupka imala i u 4 mj. A posto imaju ugovor do kraja mj, moram prvo vidjeti da li ce produziti dalje ugovor. Tako da izgleda nista ovaj mj. Jesu ti sto govorili da li ce biti dalje ugovor ?

Oni ti kao nikad ne znaju. Tako sam i ja krenula kad nisu znali da li će im produžiti ugovor i bila na toj listi preko HZZO-a  ali doktor je rekao da nema razloga da im ne produze, da su uvijek pa će vjerojatno i sada. Sad moram nastaviti u 4 - om mjesecu i istu stvar mi je rekao. Tako da,  ja se ne bih brinula oko toga. :) 

• Kengurica
    16. Ožujak 2019. 14:03

Beba, jako sam pozitivna i uzbudjena. Hvala ti sto toliko mislis na mene i ohrabrujes me. Uzivat cu sigurno.
    Kako se snalazite ti i mali gospodin?

• maja555
    16. Ožujak 2019. 14:05

Babylove

Kengurica jeeee to je to sretno dalje 🤞🤞🤞
    Maja situacija kod tebe?

Nista.. beta pada. 14dpt 509 pa 16 dpt 375, pa 18dpt 152. 
    Jos nisam prokvarila? Oce li to samo otic? Strah me vanmaternicne. U poned opet vadim betu.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Hani
    16. Ožujak 2019. 14:05

Kengurice, super beta!!!!
    Gelice, koliko si postupaka dosad imala?

• Nonina
    16. Ožujak 2019. 14:06

Hvala vam. Ma znam da produzuju stalno ali evo ja ne mogu ipak sad u postupak iako bila na popisu. Moram  cekati sljedeci mjesec jer ugovor jos nije produzen . Nadam se da nece opet biti nekih problema. Kod njih mi je ok i zadovoljni smo. Ne bih sad opet mjenjala doktore jer  dok oni mene skuze ja cu bit vec u penziji 😂

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Vaki
    16. Ožujak 2019. 14:09

Majo - treba pratiti dok ne dođe na nulu i onda se ne moraš bojati vanmaterične. Za tjedan dana bi bilo dobro ponoviti betu. Tako je meni savjetovala doktorica dok mi je beta bila oko 50.
    Kengurice - odlično! Sad uživaj... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sunshine25
    16. Ožujak 2019. 14:09

Nonina, joj bezveze 🙄 mene su naručili u 12.mjesecu za 1. ,isto nisu znali jel će se produžiti, ali su me ipak naručili.. cure s foruma su zvale isti dan/dan poslije, i njih nisu htjeli naručiti.. ne znam kako sam ja upala, ali ok 😂 
    Ja sam isto zasad zadovoljna, čak mi se sad više sviđa doktorica 😁 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Hani
    16. Ožujak 2019. 14:11

Majo555, ža mi je sta je tako ispalo.

• Kengurica
    16. Ožujak 2019. 14:31

Maja555 bas mi je jako zao. Ne znam jel gore kad odmah sve otpises ili kad se poveselis pa hladan tus. S druge strane imala si implantaciju i visoku betu pa je to super znak za buducnost. Drži se :( Saljem zagrljaj veliki.

• maja555
    16. Ožujak 2019. 14:36

Hvala ti Kengurica. 
    Bas tako, test i beta super i onda kraj. 
    Imam jednog smrzlica pa se nadam da cu brzo moc opet ici. 
    Kako jos nisam prokvarila, moram pratit i dalje betu. Za koliko vremena bi ona trebala bit na 0? 
    Jeli se moze dogodit vanmaternicna po ovim betama kako su isle, 509, pa 375 pa 152? 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.