Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    16. Ožujak 2019. 13:00

Kengurica super!! Neka tako nastavi  :)

• Gelica
    16. Ožujak 2019. 13:01

Nonina

Pozdrav cure! Da li je netko sad trenutno u postupku kod Skvorca preko Hzzo?

Ja sam tamo, šta te zanima? :) 

• Babylove
    16. Ožujak 2019. 13:19

Kengurica jeeee to je to sretno dalje 🤞🤞🤞
    Maja situacija kod tebe?

sunshine25
    16. Ožujak 2019. 13:20

Kengurice, odlično!! 😍😍
    I ja sam kod škvorca, pitaj 😁
    Što se tiče dodataka, mužu apsolutno nisu pomogli, nalazi su svaki put bili sve gori. Ja sam nešto uzimala, neredovito, ne mogu reći da sam se ozbiljno toga uhvatila 😂 imam povišen tsh(ušla u postupak s 2.47), pozitivna antitijela, mužev spermio očaj, a dobili 5 blastica. Vidjet ćemo što će beta reći!

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Kengurica
    16. Ožujak 2019. 13:44

Hvala drage moje, sad strikanje do UZV

• Nonina
    16. Ožujak 2019. 13:46

Gelica

Nonina

Ja sad planirala  ic u 3 mj i vjerojatno bi dio postupka imala i u 4 mj.  A posto imaju ugovor do kraja mj, moram prvo vidjeti da li ce produziti dalje ugovor. Tako da izgleda nista ovaj mj. Jesu ti sto govorili da li ce biti dalje ugovor ? 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Beba
    16. Ožujak 2019. 13:53

Bravo Kengurice ! Bit će ti super na uzv ,jedan od najsretnijih dana u životu. Tako sam sretna zbog tebe, trudnoća je jedno divno razdoblje za ženu , ne zaboravi uživati u njemu .

url=https://lilypie.com]
    DANTE

sunshine25
    16. Ožujak 2019. 13:55

Nonina, ma sigurno hoće.. Ima već cura koje su naručene za 4.mjesec. Koliko ja znam, on bez prekida produžuje ugovore

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Gelica
    16. Ožujak 2019. 13:58

Nonina

Gelica

Nonina

Ja sad planirala ic u 3 mj i vjerojatno bi dio postupka imala i u 4 mj. A posto imaju ugovor do kraja mj, moram prvo vidjeti da li ce produziti dalje ugovor. Tako da izgleda nista ovaj mj. Jesu ti sto govorili da li ce biti dalje ugovor ?

Oni ti kao nikad ne znaju. Tako sam i ja krenula kad nisu znali da li će im produžiti ugovor i bila na toj listi preko HZZO-a  ali doktor je rekao da nema razloga da im ne produze, da su uvijek pa će vjerojatno i sada. Sad moram nastaviti u 4 - om mjesecu i istu stvar mi je rekao. Tako da,  ja se ne bih brinula oko toga. :) 

• Kengurica
    16. Ožujak 2019. 14:03

Beba, jako sam pozitivna i uzbudjena. Hvala ti sto toliko mislis na mene i ohrabrujes me. Uzivat cu sigurno.
    Kako se snalazite ti i mali gospodin?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani