Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    16. Ožujak 2019. 16:48

A vi koje ste vadile dead i vitamin d, da li se to dobije preko uputnice ili samo privatno, mislim da li rade probleme ako tražiš na uputnicu?

• Gelica
    16. Ožujak 2019. 16:49

Ispravak - DHEA s 

• Nonina
    16. Ožujak 2019. 16:52

Hani

Nonina

Sunshine kod doktorice još nisam bila, možda sad sljedeći put.
    Netko je danas pitao za poboljšanje kvalitete js( gubim se već po forumu )Ja osobno vjerujem da pojedini vitamini pomažu. Barem su meni . Kad uz polustimulaciju nisam ništa koristila bila jedna js, kada sam koristila samo elevit bile su dvije js a kada sam koristila novalac, inofolic, vitamini c, q10 tada su bile 4 js , tako da ja osobno vjerujem da ima nekakve veze. Možda se bas poklopilo bilo ali evo i sad koristim novalac, inofolic,vitamin d,e,c, q10, omega pa što bude bude.Barem znam da sam napravila sto sam mogla.
    Nonina, naravno, ne može škodit. Koliko dugo si uzimala dodatke prije svakog postupka?
    Ja uzimam q10, omegu3, novalac (i mat. mlijec mjesec i pol) od kraja 12. mj., odnosno stimuliranog. Posto se jajna stanica 3 mjeseca sprema na ovulaciju, to znaci da cu u stimuliranom sljedeci mjesec imat jaja iz 12. mj., kad jos nisam nista uzimala, tako da ne mogu ni ocekivat neku razliku, nego tek na ljeto mogu usporedivat, je li tako?

A mislim da taman to. Ja sam gledala po 3 ciklusa prije ne bas mjeseci. Morala bi se vidjet razlika. Maticnu ali u pastilama znaci ne pravu pravu sam uzimala u tom dr postupku ali sam citala da bolje ne jer jako jaca imunitet. Iako sve ovo sto pijemo jako jaca imunitet . Bolesna nisam uopce od kad pijem sve to. Nista nije na odmet za js a za implataciju sljedeci put sam rekla da cu vanka gola na vjetar da imunitet padne  pa nek se tjelo bori s prehladom😂😂😂.
    Ajme na sto smo sve spremne 😃

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Nonina
    16. Ožujak 2019. 16:55

Gelica

A vi koje ste vadile dead i vitamin d, da li se to dobije preko uputnice ili samo privatno, mislim da li rade probleme ako tražiš na uputnicu?

Ja od gin.  za Dhea-s dobila uputnicu ali vit.D nisam. 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Grizli
    16. Ožujak 2019. 16:58

Beba kako lijepo je cuti da uzivate s bebicom! Nek vam zauvijek bude tako lijepo.
    Gelica meni za vaditi vit d, dhea-s i jos hrpu nalaza uputnicu dala opca dr. jer je gin filozofirala da treba misljenje mpo. A opca rekla da na nasu dijagnozu koze sve te uputnice dat. Ne isplati se trosti novce. Ne znam di planiraš ici vaditi to al u Rijeci se vaddi na poliklinici i nalazi se cekaju cca 20 dana.
    Nonina meni je mm reko za ovaj fet da spavam u hladnjaci. Bas smo na sve spremne

• Gelica
    16. Ožujak 2019. 17:04

Grizli da, u Rijeci mislim vadit. Toliko se ceka, ha? Vitamin d3 pijem već par godina sa prekidima tako da bi mogao biti ok. A Dheas obzirom na godine mi vjerojatno fali, možda bi ga mogla počet piti manje doze dok ne stignu nalazi ...

• Hani
    16. Ožujak 2019. 17:48

Hvala na savjetima
    Čitam vase price i svima zelim uspjeh sto prije, pogotovo curama koje su tu najduze. Nemojte mi zamjerit, mozda sam malo zlocesta, ali kao citateljica vezem se za to kroz sta prolazite, iscekujem vase bete i bas budem malo ljuta kad upadne netko prvi i zadnji put i objavi trudnocu. Bude mi krivo prvi čas, imam osjecaj da rusi statistiku na forumu .
    Gelice, ti onda zbog "godina" planiras trositi postupke preko hzzzo da ne propadnu?

Lemon
    16. Ožujak 2019. 18:07

Ja pijem samo folnu i braz.orascice jedemo, još mm uzima matičnu. Tu i tamo uzmem vitamin D. A šta je sa vježbanjem prije i oko punkcije? Idem u teretanu i trčim ponekad. Ne dizem  velike kilaze ali jel se treba prestati sa vježbanjem ili ne smeta? 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Grizli
    16. Ožujak 2019. 18:20

Meni je mpo dr za jogu+pilates rekla da kad folikuli počnu rasti prije punkcije i period nakon da ne radim vjezbe da folikuli ne popucaju od naprezanja. 

Lemon
    16. Ožujak 2019. 18:28

Aha onda po tome najbolje prestati sa svime kada krenemo sa pikanjem.. Tako ću biti najmirnija jer ne možemo znati što je previše naprezanja za folikule 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.