Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    16. Ožujak 2019. 14:46

Maja uzasno mi je zao.. drzi se 😔

sunshine25
    16. Ožujak 2019. 14:49

Maja, žao mi je 😔 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• ninna1804
    16. Ožujak 2019. 14:58

Maja555 zao mi draga  mislim sa se ne moras bojati, kako Kengurica kaze kod mene kad je bila vanmaternicna beta je rasla, ali nepravilno (900-1200-1500-2300). Kod tebe dosta brzo opada, vjerujem da bi kroz tjedan dana mogla doci na nulu. Drzim ti fige i saljem velikiii poljubac 

• Gelica
    16. Ožujak 2019. 15:07

Hani

Kengurice, super beta!!!!
    Gelice, koliko si postupaka dosad imala?

Hani to mi je bio prvi, i neuspješan , ali ja sam ti već cura u godinama 😀. Iako ajde imam 4 smrznute jajne s. pa cemo sad vidjeti sta ce biti sa tim .  

• Gelica
    16. Ožujak 2019. 15:12

Maja555 uf kako mi je žao 🙁Prosla sam to, ali prirodna trudoca, uzas... taman se poveselis i nista. Ali bice, za sve nas, treba vjerovati i biti pozitivan koliko nam god bilo teško  :)

• maja555
    16. Ožujak 2019. 15:15

Ma grozno.. zelim samo razmisljat o iducem postupku. 
    Nakon stimuliranog ivf-a za koliko se moze ici na FET? 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Grizli
    16. Ožujak 2019. 15:23

Maringa hahahaha hvala ti za info! Mirne duse znaci kogu i danas drmnut koji. Ne znam sto mi doslo al pije mi se piva nevjerojatno. 🤣 Poludila sam nema sta drugo biti.
    Kengurice predivna beta! 😊😊😊😊😊😊😃😃😃😃😃🤞🤞🤞🤞 Da sve bude super savrseno! Zelim ti najlijepsu i najmirniju trudnocu.
    Ja sam bila na histero u Beta plus i isto imam samo rijeci pohavale za njih. 

• Kengurica
    16. Ožujak 2019. 15:27

Maja na FET vec sljedeci ciklus mozes, znaci 2. menga od danas.
    Grizli draga moja hvala puno! Znas da ja tebi to sve isto zelim, da vec sad s ovim FET-om dodje do toga.

Grizli
    16. Ožujak 2019. 15:28

Majo a zao mi je da je tako. Po tome kako pada ne bi rekla da je vanmatericna. Vidi kakav bude nalaz u pon ako ne padne dovoljno onda odi kod gin. U pravilu i kad je vanmatericna ako je doslo do gubitka trudnoce sam se cistis eventualno daju lijekove. Eto nadam se samk vec kad je moralo ovako zavrsiti da zavrsi na najbezbolniji nacin za tebe. Drzi se! 

Grizli
    16. Ožujak 2019. 15:29

Hvala Kengu, joj to bi bilo savrseno la cemo skupa i na neku temu o trudnoci voditi slatke muke i iscekivanja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani