Majo a zao mi je da je tako. Po tome kako pada ne bi rekla da je vanmatericna. Vidi kakav bude nalaz u pon ako ne padne dovoljno onda odi kod gin. U pravilu i kad je vanmatericna ako je doslo do gubitka trudnoce sam se cistis eventualno daju lijekove. Eto nadam se samk vec kad je moralo ovako zavrsiti da zavrsi na najbezbolniji nacin za tebe. Drzi se!
Hvala Kengu, joj to bi bilo savrseno la cemo skupa i na neku temu o trudnoci voditi slatke muke i iscekivanja.
Majo - doći će ti mjesečnica u roku od tjedan dana. Meni je bila obilna i s ugrušcima, onda sam izvadila betu i vidjela da je došla na nulu. Nakon stimuliranog bi trebalo proći najmanje 3 mjeseca, ali to ovisi od klinike do klinike. Mila, sretno!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Joj, pitala si za FET, a ne za novu stimulaciju... Ja sam išla u FET nakon prve propuštene mjesečnice.
🤞❤️🙏
Kengurice hvala ti, znam da Elonva ide jedna pikica za narednih 7 dana, samo me zanimalo sastav, dakle isto FSH. Ok, onda sam ipak u nedoumici, kod mene manje je više, najbolje reakcije sam imala na Klomifeni + Gonal 75 par dana, pa Gonal 150 par dana + Cetrotide na kraju par dana i štoperica. E sad, s druge strane vidim tu od cura koje imaju manji AMH da su imale super rezultat na Elonvi. Nisam pametna, budem prodiskutirala s doktoricom, ona predlaže Letrozol, a ja to nikako ne bih kad već super na Klomifene reagiram. Ma ne znam. Nego, gledam taj link koji si zalijepila, tu smo se raspravljale sve mi nedavno oko DHEA i DHEA-S, mislim da je Nasty pisala da je DHEA muški hormon, i sad fkt čitam da jest i da se DHEA treba uzimat kod low respondera?! A ja sam vadila DHEA-S što mislim da nije ista stvar? Grizli je to komentirala. Htjela bih da jednom to zauvijek razjasnimo 😂 Trebam li vaditi DHEA ako mi je DHEA-S na gornjoj granici, i jesu to iste stvari? Ja sam mislila da je DHEA-S hormon stresa iz nadbubrežne.
Tu ti je super objašnjeno baš sve!
https://www.livestrong.com/article/505397-what-is-the-difference-between-dhea-dheas/
Inače, niti ja nisam imala pojma pa mi netko ( sorry, ne sjecam se vise tko) tu na forumu objasnio, pa sam još isla u istrazivasnje. :)
Nikita evo mozda ce pomoc. DHEA je sterioidni hormon androgenog porijekla (muskog) stvara se najvise u nadbubreznoj, ali i u jajnicima i testisima i njega tijelo po "potrebi" pretvara u druge hormone. On se najvise stvara u jutarnim satima, a razina bi mu kako starimo opada. Mozemo rec da osobe koje ga imaju manje u istoj dobi zivota zapravo brze stare. Njegovim metabolizmom u tijelu se prvo stvara DHEA-S cija koncentracija u tijelu je konstantnija u krvi zato najcesce i kazu da se vadi dhea-s. Jer mozes biti visoka razina dhea al da se on ne metabolizira u dhea-s pa onda nema ni daljnjeg razlaganja na hormone kao sto je testosteron, progesteron, estrogen i kortizol. Zapravo oba se nalaze u krvi al 90 % je dhea-s. Vadjenje dhea vadi se sve i jedno i drugo. A sa dhea-s se dobije samo koncentracija koji tijelo koze korisitit. Ako je razina dhea-s visoka onda se on laicki receno spava sa testosteron i adenostendionom pa izaziva jaku dlakavost recimo. Nije to hormon stresa odnosno on pomaze regulirat rad naseg organizma kad je pod stresom. Tijelo ce u stresu trebat vecu kolicinu ga pa ce se toliko i proizvesti. Laicki receno dhea je slatko vrhnje samo po sebi nije bas nesto i bez obrade i dodataka nitko ga od nas nece piti, al miksanjem ili spajanjem sa drugim namjernicama dobijemo slag, sladoled desert ili kremu... Zato nam nije vazno koliko doma imamo slatkog vrhnja nego koliko slaga smo dobili za kolac. 😉 Nadam se da sam pomogla bar malo. Toliko znam o njemu, a najvise sam ga proucavala kad sam dobila nalaz da mi je snizen.
Sunshine kod doktorice još nisam bila, možda sad sljedeći put.
Netko je danas pitao za poboljšanje kvalitete js( gubim se već po forumu)Ja osobno vjerujem da pojedini vitamini pomažu. Barem su meni . Kad uz polustimulaciju nisam ništa koristila bila jedna js, kada sam koristila samo elevit bile su dvije js a kada sam koristila novalac, inofolic, vitamini c, q10 tada su bile 4 js , tako da ja osobno vjerujem da ima nekakve veze. Možda se bas poklopilo bilo ali evo i sad koristim novalac, inofolic,vitamin d,e,c, q10, omega pa što bude bude.Barem znam da sam napravila sto sam mogla.
Nonina, naravno, ne može škodit. Koliko dugo si uzimala dodatke prije svakog postupka?
Ja uzimam q10, omegu3, novalac (i mat. mlijec mjesec i pol) od kraja 12. mj., odnosno stimuliranog. Posto se jajna stanica 3 mjeseca sprema na ovulaciju, to znaci da cu u stimuliranom sljedeci mjesec imat jaja iz 12. mj., kad jos nisam nista uzimala, tako da ne mogu ni ocekivat neku razliku, nego tek na ljeto mogu usporedivat, je li tako?
Hani ja sma isto uzimala maticnu mlijec pa su mi cure rekle da nije bas pametno jer jacas imunitet a to za implantaciju nije pozeljno.
Beba mi je je tako dobra,samo jede i spava,rijetko plače, po noći spava po 4h u komadu ,stignem si sve obavit ,kad ga presvlačimo- a nismo baš brzi🤦 on je tako strpljiv ,ne mogu se požaliti,za sad sve super. Samo ostani pozitivna ,bit će sve dobro,zaslužila si to ♥️♥️♥️
DANTE
Nikitta evo ja sljedeci ciklus tj. za nekih 2 tjedna pocinjem stimulaciju sa Elonvom. I mene baš zanima kako ću reagirati na nju s obzirom da mi je nizak amh. Znam da su cure ovdje imale super rezultate na njoj pa će valjda i moja biti takva. Ti ideš uskoro na uzv i dogovor za dalje šta ne?
Kengurica super, baš mi je drago da betica raste! Uživaj u ovim blaženim danima 😉
Maja jako mi je žao 🙁 drži se! Šaljem zagrljaj!
Sortiraj odgovore
Najstariji