Sunshine kod doktorice još nisam bila, možda sad sljedeći put.
Netko je danas pitao za poboljšanje kvalitete js( gubim se već po forumu ) Ja osobno vjerujem da pojedini vitamini pomažu. Barem su meni . Kad uz polustimulaciju nisam ništa koristila bila jedna js, kada sam koristila samo elevit bile su dvije js a kada sam koristila novalac, inofolic, vitamini c, q10 tada su bile 4 js , tako da ja osobno vjerujem da ima nekakve veze. Možda se bas poklopilo bilo ali evo i sad koristim novalac, inofolic,vitamin d,e,c, q10, omega pa što bude bude.Barem znam da sam napravila sto sam mogla.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Ja znam za slucajeve gdje beta raste, ali nepravilno kod vanmatericne. A tebi nekako pravilno pada pa bih ja rekla da je plod prestao s razvojem.
Maja, žao mi je 😔
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Maja555 zao mi draga mislim sa se ne moras bojati, kako Kengurica kaze kod mene kad je bila vanmaternicna beta je rasla, ali nepravilno (900-1200-1500-2300). Kod tebe dosta brzo opada, vjerujem da bi kroz tjedan dana mogla doci na nulu. Drzim ti fige i saljem velikiii poljubac
Kengurice, super beta!!!!
Gelice, koliko si postupaka dosad imala?
Hani to mi je bio prvi, i neuspješan , ali ja sam ti već cura u godinama 😀. Iako ajde imam 4 smrznute jajne s. pa cemo sad vidjeti sta ce biti sa tim .
Maja555 uf kako mi je žao 🙁Prosla sam to, ali prirodna trudoca, uzas... taman se poveselis i nista. Ali bice, za sve nas, treba vjerovati i biti pozitivan koliko nam god bilo teško :)
Ma grozno.. zelim samo razmisljat o iducem postupku.
Nakon stimuliranog ivf-a za koliko se moze ici na FET?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Maringa hahahaha hvala ti za info! Mirne duse znaci kogu i danas drmnut koji. Ne znam sto mi doslo al pije mi se piva nevjerojatno. 🤣 Poludila sam nema sta drugo biti.
Kengurice predivna beta! 😊😊😊😊😊😊😃😃😃😃😃🤞🤞🤞🤞 Da sve bude super savrseno! Zelim ti najlijepsu i najmirniju trudnocu.
Ja sam bila na histero u Beta plus i isto imam samo rijeci pohavale za njih.
Maja na FET vec sljedeci ciklus mozes, znaci 2. menga od danas.
Grizli draga moja hvala puno! Znas da ja tebi to sve isto zelim, da vec sad s ovim FET-om dodje do toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji