Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nonina
    16. Ožujak 2019. 14:37

Sunshine kod  doktorice još nisam bila, možda sad sljedeći put. 
    Netko je danas pitao za poboljšanje kvalitete js( gubim se već po forumu  ) Ja  osobno  vjerujem da pojedini vitamini  pomažu. Barem su meni . Kad  uz polustimulaciju nisam ništa koristila bila jedna js,  kada sam koristila samo  elevit  bile su  dvije js a kada sam koristila novalac, inofolic, vitamini c, q10    tada su bile  4 js , tako  da  ja osobno vjerujem da ima  nekakve veze.  Možda se bas poklopilo bilo ali evo  i sad koristim  novalac, inofolic,vitamin d,e,c, q10, omega  pa što bude bude.Barem znam da sam napravila sto sam mogla.   

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Kengurica
    16. Ožujak 2019. 14:39

Ja znam za slucajeve gdje beta raste, ali nepravilno kod vanmatericne. A tebi nekako pravilno pada pa bih ja rekla da je plod prestao s razvojem. 

• Babylove
    16. Ožujak 2019. 14:46

Maja uzasno mi je zao.. drzi se 😔

sunshine25
    16. Ožujak 2019. 14:49

Maja, žao mi je 😔 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• ninna1804
    16. Ožujak 2019. 14:58

Maja555 zao mi draga  mislim sa se ne moras bojati, kako Kengurica kaze kod mene kad je bila vanmaternicna beta je rasla, ali nepravilno (900-1200-1500-2300). Kod tebe dosta brzo opada, vjerujem da bi kroz tjedan dana mogla doci na nulu. Drzim ti fige i saljem velikiii poljubac 

• Gelica
    16. Ožujak 2019. 15:07

Hani

Kengurice, super beta!!!!
    Gelice, koliko si postupaka dosad imala?

Hani to mi je bio prvi, i neuspješan , ali ja sam ti već cura u godinama 😀. Iako ajde imam 4 smrznute jajne s. pa cemo sad vidjeti sta ce biti sa tim .  

• Gelica
    16. Ožujak 2019. 15:12

Maja555 uf kako mi je žao 🙁Prosla sam to, ali prirodna trudoca, uzas... taman se poveselis i nista. Ali bice, za sve nas, treba vjerovati i biti pozitivan koliko nam god bilo teško  :)

• maja555
    16. Ožujak 2019. 15:15

Ma grozno.. zelim samo razmisljat o iducem postupku. 
    Nakon stimuliranog ivf-a za koliko se moze ici na FET? 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Grizli
    16. Ožujak 2019. 15:23

Maringa hahahaha hvala ti za info! Mirne duse znaci kogu i danas drmnut koji. Ne znam sto mi doslo al pije mi se piva nevjerojatno. 🤣 Poludila sam nema sta drugo biti.
    Kengurice predivna beta! 😊😊😊😊😊😊😃😃😃😃😃🤞🤞🤞🤞 Da sve bude super savrseno! Zelim ti najlijepsu i najmirniju trudnocu.
    Ja sam bila na histero u Beta plus i isto imam samo rijeci pohavale za njih. 

• Kengurica
    16. Ožujak 2019. 15:27

Maja na FET vec sljedeci ciklus mozes, znaci 2. menga od danas.
    Grizli draga moja hvala puno! Znas da ja tebi to sve isto zelim, da vec sad s ovim FET-om dodje do toga.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.