Jucer popodne sam imala smedji iscjedak, pripala sam se kad sam vidila. Al nocas nema nista. Pripala sam se da stize mjesecnica. A jucer mi je bio 8 dan od transfera. Jeli koja od vas imala to?
Imala ja. Počelo taman u terminu menge i isto sam se usr... Od straha. Evo me trudna 3 mjeseca. Ne mora značiti ništa. Ha sam čak zvala svoju doktoricu koja je rekla sa postoji šansa da je implatacijsko ili da je jedan otišao a drugi ostao ili da se nije primilo ili sa je od utrogestana. Da ne mogu znati. Ne se uzrujavati, dok nije svježa krv sve je dobro
Maja to moze biti odlican znak. Drzim fige da je u pitanju implatacija :)! Jesi imala kakve simptome prije tog, osim sto te prehlada uhvatila?
Magica, super draga...a koji ti je dnt?
Eto mene na 6dnt, nemam aposlutno nikakve simptome..napuhnutost i bolni jajnici se lagano smanjuje, prduckam al to prepisujem utricima. S obzirom na stanje embrija ne dajem neku nadu..tak da se nekak i bezveze osjecam.
Jucer popodne sam imala smedji iscjedak, pripala sam se kad sam vidila. Al nocas nema nista. Pripala sam se da stize mjesecnica. A jucer mi je bio 8 dan od transfera. Jeli koja od vas imala to?
Imala ja. Počelo taman u terminu menge i isto sam se usr… Od straha. Evo me trudna 3 mjeseca. Ne mora značiti ništa. Ha sam čak zvala svoju doktoricu koja je rekla sa postoji šansa da je implatacijsko ili da je jedan otišao a drugi ostao ili da se nije primilo ili sa je od utrogestana. Da ne mogu znati. Ne se uzrujavati, dok nije svježa krv sve je dobro
2 mjeseca sam trudna ne 3. Pobjegao mi prst
Jutric zenskice sretan vam dan zena.
Ja se nisam mogla strpit vise i jutros sam test napravila. Vidim jako slabo svjetlu crticu da je test pozitivan. Sad cu jos pricekat dva dana pa cu ponovit.
Magica koji dan ti je danas od transfera? Vise ne mogu popratiti koji je kome..
Ja sam imala tempiran odnos i danas mi je 11dan od ovulacije.
Colt hvala ti, sad sam malo mirnija.
Nemasekirancije bole me sise i buknile su al tako mi bude u pms-u, i jednu vecer sam imala probadanja u maternici nekih sat vremena.
Ne znam sta je od hormona, sta od utrica..
Samo betu cekam u utorak.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Zenice drage, sretan vam nas dan! Budite sretne, ne brinite o ničemu i sve ostalo će doć samo :) 😗⚘🌹
Maja to moze biti odlican znak. Drzim fige da je u pitanju implatacija :)! Jesi imala kakve simptome prije tog, osim sto te prehlada uhvatila?
Magica, super draga…a koji ti je dnt?
Eto mene na 6dnt, nemam aposlutno nikakve simptome..napuhnutost i bolni jajnici se lagano smanjuje, prduckam al to prepisujem utricima. S obzirom na stanje embrija ne dajem neku nadu..tak da se nekak i bezveze osjecam.
Tempitan odnos i danas mi 11 dan od ovulacije. Napuhana sam. Bradavice me ubijaju od boli. Bolove u doljnem djelu stomaka su se malo smanjile. Izmedu mi se malo zavrti. A inace puno preko noci moram na wc.
Magice to je suuuuper! Drzim fige da se sve potvrdi lijepom betom. Simptomi su onako pravo trudnicki.
Sretan vam 8 Mart drage moje,meni je danas 9 dan od transfera bili su jedan dvostanicni,i jedna trostanicni tek sad osjecam lagane bolove 13.03 Imam betu ako izdrzim da nepravim test😊
Curke,danas sam išla skidat šavove od laparo.
I kroz razgovor s dr.preporučio mi je Petrovu za ivf.i par doktora sad treba odabrat kojeg🤦
Za privatnike mi je rekao da se ne žurim jer nisam u alarmatnim godinama i da imam dobru rezervu j.s.
Kao da se odmorim pa krenem( to daleko od toga da hoću,jer i tijelu treba odmor).
Dali sad kad se budem naručivala za postupak trebam dražit nekog od tih dr. ili oni preodijele dr.po svom odabiru???
Koliko se čeka postupak u Petrovoj???
Sve preporuke za doktoricu Banovic. Ne gubi vrijeme na 'gluposti', npr. ja sam jos mlada s obzirom na prosjek zena koje idu u potpomognutu, ali me odmah na ivf poslala, bez inseminacije (3.god pokusavamo, idiopatska) toliko je divna i topla, iskljucivo ona radi uzv (padao mi je za vikend kad nje nije bilo pa me dan ranije narucila da me ona pregleda itd. Predivna doktorica
Sortiraj odgovore
Najstariji