Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    08. Ožujak 2019. 10:16

Sretan dan žena hrabre žene!

4 sreća
    08. Ožujak 2019. 10:19

Drage moje ženice sretan vam 8 mart !!!!Ceatitam na plusevima,a ostalima da se ne predaju nikako borba i samo borba nam ostaje😘😘😘😘

Vaki
    08. Ožujak 2019. 10:22

Grizli - ne može se odraditi FET ako se pojavi cista, ali to nije slučaj kod tebe pa ne brigaj.
    Ja sam luda od jučer... Navečer je bila kod mene jedna od mojih najboljih prijateljica. Skužila sam da se udebljala pa sam je pitala, onako iz šale, ima li što novog... A, ona meni da je trudna 4 mjeseca. Molim, svaki dan se vidimo, a ti meni tek sad kažeš??? Kao, slučajno im se desilo pa joj je bilo neugodno reći jer imaju već punoljetnu djecu. Baš sam se razočarala, pa kaj je mislila da ću plakati od jada jer je ona trudna? Ne kužim... Poznajemo se čitav život, pretpostavljala sam da će znati kako ću se veseliti zbog nje...
    Čekalice - sretno do neba! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• nemasekirancije
    08. Ožujak 2019. 10:35

Maja i magica drzimo fige :)! Barem imate neke simptome hehe. Ja nazalost 6dnt danas, nista drukcije sto nebi napravio pms ili utrici lol. 
    Dorica sretno, nadam se da se prima nesto ❤
    Vaki aposlutno te razumijem...makar mozda razumijem i nju..nije te htjela rastuziti. Ljudi su svakakvi kada neznaju sta je najbolje napraviti u nekom trenutku. Vjerujem da nije htjela nista lose

08. Ožujak 2019. 10:36

Sretan vam dan zena lavice moje!!! 🌹🌹🌹🌹

08. Ožujak 2019. 10:38

Magice, super!! Cestitam draga, koji divan poklon na danasnji dan 🙂
    Maja555 ja isto mislim da bi to moglo biti to 😊 Sretno cure i da nam javite za koji dan lijepu betu!!

• Magica
    08. Ožujak 2019. 10:49

Jako je tesko uslikat da se vidi ko sto ja vidim. Ali ipak bi voljela cuti dali iko ista vidi. Jako se slabo vidi bas se mora dobro gleda. Ali ako je moj muz vidio mislim da ne umisljam hehehe. Daj boze da sve bude kako treba. 

• Magica
    08. Ožujak 2019. 10:53
    student13ica
    08. Ožujak 2019. 10:56

Magica lagano se vidi. Jesi primala boostere nakon transfera?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• maja555
    08. Ožujak 2019. 11:04

A vidit cemo.. mene je toliko slegla prehlada i 2 dana sam bas bila koma. A ja cu cekat betu, testove necu raditi. Ja sam nakon transfera primila dvi inekcije kao potporu zuto tijelu, pa mi je med sestra rekla da te inekcije mogu prikazati lazno pozitivan test. Jeli koja od vas to primala? 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.