Bila ja na akupunkturi prošli stimulirani, super me je opustilo, zaspala na aspiraciji, iako neke cure pod tom kratkotrajnom anestezijom ne zaspu, ali rezultati nikad gori, js loše, nijedna oplođena, nema transfera. Ostalo mi još 5 plaćenih dolazaka, pa ću ići prije aspiracije, prije transfera, na dan transfera i to. Mi koje se borimo s neplodnošću i postupcima godinama, nema šta nismo probale 🙉 U Americi je akupunktura gotovo pa sastavni dio IVF-a.
Nikitta i Grizli, i mene jako opusti akupunktura i već samo to mi super i fobro dodje. Inače bi trebalo krenuti mjesec dana prije postupka na akupunkturu kako bi se sve dovelo u red, i maternica pripremila za bebu, tako meni kaže ovaj moj Kinez, doktor kineske medicine . I onda neposredno prije transfera i neposredno nakon. Naravno da neće pomoći svima, ali vrijedi probati :)
Postavila sam već pitanje prije par dana ali za slučaj da netko nije vidio a zna o čemu pišem, ponavljam pitanje: dali je neka od vas cura bila na masaži abdomena Chi Nei Tsang? Čujem da je jako jako dobra za neplodnost. Mislim se raspitat kod terapeutkinje koja je trenutno u Splitu.. Za slučaj da je neka od cura bila, javite pls dojmove. Thnx!
Ja idem na masažu Tui Na, zajedno sa akupunkturom . Također masira sve u unutarnje organe, uključujući maternicu. Osjećam se odlično od te masaze a uskoro ću vidjeti da li je što pomogla u vidu bolje plodnosti. :)
Nikitta ne brini. Mozda se smanjuje endometrioza kako Nasty kaze, a moze biti i sto drugih razloga. Ne vjerujem da je ovulacija jer je na pilulama to nemoguce. Mene je isto jednom par dana bolilo s lijeve strane. Bila sam uvjerena da je lijevi jajnik i da sam uhvatila neku upalu pa sam otisla kod ginekologice. Na kraju je jajnik bio u redu a rekla mi je da moguce da me crijeva bole. Sve je to blizu u trbuhu i ne mora uvijek biti jajnik da boli. Samo smireno 😉
Postavila sam već pitanje prije par dana ali za slučaj da netko nije vidio a zna o čemu pišem, ponavljam pitanje: dali je neka od vas cura bila na masaži abdomena Chi Nei Tsang? Čujem da je jako jako dobra za neplodnost. Mislim se raspitat kod terapeutkinje koja je trenutno u Splitu.. Za slučaj da je neka od cura bila, javite pls dojmove. Thnx!
Ja idem na masažu Tui Na, zajedno sa akupunkturom . Također masira sve u unutarnje organe, uključujući maternicu. Osjećam se odlično od te masaze a uskoro ću vidjeti da li je što pomogla u vidu bolje plodnosti. :)
Super!!! Po svoj prilici bi trebalo povoljno djelovat na plodnost. Žena doslovno masira maternicu, jajnike.. Naručila se i ja u subotu u 11 na prvu masažu i konzultacije.. Rekla ženi problem, sve.. Jako je simpatična.
Super!!! Po svoj prilici bi trebalo povoljno djelovat na plodnost. Žena doslovno masira maternicu, jajnike.. Naručila se i ja u subotu u 11 na prvu masažu i konzultacije.. Rekla ženi problem, sve.. Jako je simpatična.
:) Nasty i ja mislim da mora dobro djelovati, više puta sam čitala da su te masaze maternice jako dobre ta prokrvljenost maternice i jajnika, pa sve funkcionira kako treba :)
Curke,danas sam išla skidat šavove od laparo.
I kroz razgovor s dr.preporučio mi je Petrovu za ivf.i par doktora sad treba odabrat kojeg🤦
Za privatnike mi je rekao da se ne žurim jer nisam u alarmatnim godinama i da imam dobru rezervu j.s.
Kao da se odmorim pa krenem( to daleko od toga da hoću,jer i tijelu treba odmor).
Dali sad kad se budem naručivala za postupak trebam dražit nekog od tih dr. ili oni preodijele dr.po svom odabiru???
Koliko se čeka postupak u Petrovoj???
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Nikita ovisi kojeg je sastava pilula. Veca vjerojatnost ovulacije je kod pilula koje su samo progesteronske pripravke ili je kombinirani sa estradiolom. Ove tzv minipill samo progesteron ako se ne pazi vrijeme kad se uzima po nekim studijama moze se pojaviti ovulacija u cca 10% slucajeva, kod kombiniranih je manji postotak. Tako da sve je moguće, al kako god zao mi je da te boli. 😒
Nesto mi palo na pamet dal se ima FET ako folikul ne pukne nego preraste u cistu tj ako n3 dodje do ovulacije? 🤔
:) Nasty i ja mislim da mora dobro djelovati, više puta sam čitala da su te masaze maternice jako dobre ta prokrvljenost maternice i jajnika, pa sve funkcionira kako treba :)
Je je, sviđa mi se.. Držim nam fige, sretno draga!🍀🍀🤗🤗
Jucer popodne sam imala smedji iscjedak, pripala sam se kad sam vidila. Al nocas nema nista. Pripala sam se da stize mjesecnica. A jucer mi je bio 8 dan od transfera. Jeli koja od vas imala to?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Maja koji dan je vracan embrij ne sjecam se? Ako je 3.dnevni moguce je od implantacije. Inace kod ivf su meni rkeli da su moguca blaga krvarenja i smedji iscjedak kao pod normalno. Drzim fige da je to to i da javljas betu lijepu.
Nikita neee nemam ja nikakve crne misli, nego tako mi doslo pitat jer me zanima. Al zbilja sad kad tako pricamo ja jesam imala folikule koji nisu puknuli, al mislim da ovaj put nije to ta varijanta tj nadam se da nije jer me bas jajnik boli danas od kad sam se digla. Nece me valjda izdat moj desni jajnik koji ovulira svekih 5 mjeseci. 😏
Curke bas me zanima vase iskustvo te masaze. Na akupunkturne sam isla kao pripremu za ivf ovo sto je i Gelica napisala cca mjesec dana prije, pa da prije punkcije, prije ET i nakon Et jos nekoliko puta. Meni je ta punkcija inace bila doslovno bezbolna osjecaj ko da me neko iglicom lagano pritisnuo. A ostale pute je bila rapsodija bolova.
Sortiraj odgovore
Najstariji