Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Studeni89
    07. Ožujak 2019. 17:52

U Cito sam prvo i došla zbog toga pomladivanja jajnika na koje sam isla prije Bozica. Svakako mislim da ce mi to pomoci a ne odmoci. Nije mi cilj blatiti Cito samo kažem svoje iskustvo. I prema meni su bili svi ljubazni i sam doktor je rekao ako budem što trebala u postupku donacije da dodem. Ali cinjenica je da smo i suprug i ja rekli pa jel ne možemo ici još par puta, pokušati nešto drugo da vidimo kako će tijelo regirati. On je rekao da nema smisla, da je pitanje vremena kada ću ja izgubiti ponovo cikluse, pa još jednom naglasio kako ja imam premali amh i to u pikomolima. To je moje iskustvo. Zato sam i pitala ako netko zna doktora koji je voljan raditi s osobama s malim amh. Ja imam volje i zelje i treba mi pomoć, a ovako ispadne da si prepušten samom sebi.

• Studeni89
    07. Ožujak 2019. 17:59

Hvala, prouciti cu.

• Kengurica
    07. Ožujak 2019. 18:01

Studeni ja sam te tako i shvatila. Nisi htjela nikog popljuvati nego si rekla da tamo ne nude viss nista i pitas di bi. Imas doktora Vrčića koji ima privatnu kliniku Hilarus, ne za MPO, ali da za konzultacije u miru. U bolnici prekratko traju konzultacije. Odi i kod njega i popricaj. On inace radi u Petrovoj i mislim da je šef tog odjela za MPO. Radončić, Vrčić i rekla sam Lučinger koji ni ne vadi AMH nego se referira na ultrazvuk i ono sto vidi. Iako od njega je ta cura koju sam ja spominjala otisla u CITo.

• Studeni89
    07. Ožujak 2019. 18:01

Nasty

Kengurica

Studeni, nasla sam ti cijelu temu na rodi.
    http://forum.roda.hr/threads/67687-Nizak-AMH-visok-FSH-smanjena-ovarijska-rezerva-iskustva-protokoli-rezultati/page42

Da, na ovoj temi sam ja pročitala hrpu korisnih info., imaš i na forum.hr istu temu. Googlaj malo, čitaj, vidi što cure pišu s istim i lošijim rezultatima..

Hvala, prouciti cu.

Nasty
    07. Ožujak 2019. 18:21

Studeni89

Nasty

Kengurica

Studeni, nasla sam ti cijelu temu na rodi.
    http://forum.roda.hr/threads/67687-Nizak-AMH-visok-FSH-smanjena-ovarijska-rezerva-iskustva-protokoli-rezultati/page42

Da, na ovoj temi sam ja pročitala hrpu korisnih info., imaš i na forum.hr istu temu. Googlaj malo, čitaj, vidi što cure pišu s istim i lošijim rezultatima..

Hvala, prouciti cu.

Nema na čemu. Volila bi da ti mogu dati koji pametniji savjet ali nemam još dovoljno iskustva, a i sama sam nedavno dobila tešku dijagnozu, pa mi pomaže čitanje. I mene kao i Nikittu zanima rejuvenacija jajnika, pa ako možeš malo više opisat postupak i dali je bolan. 

Nasty
    07. Ožujak 2019. 18:30

Studeni, jesi bila još negdje osim u Cita? Živiš li bliže Zg ili Splitu? Uzimaš li neke suplemente i pripravke za kalitetu j. stanica?

07. Ožujak 2019. 18:35

Nikitta, Vaki hvala cure na savjetima, nisam nikad imala problema sa štitnjačom. Nemam zapravo ni sada, ali me bas iznenadilo kad mi je zadnji put tsh bio 3.2 a eto sad je pao na 2 bez ikakve terapije. Ocito to jako varira kako kaze Grizli.
    Nikitta draga jesam, povadila sam oba umnjaka i evo napokon dočekala da krenem u postupak 😊 kako si mi ti? uskoro kreces? Znam da smo zajedno čekale 3.mjesec 🙂

Nasty
    07. Ožujak 2019. 19:43

Nikitta

Sad vidim da mi je danas Ovulation day prema menstrualnom kalendaru, 14dc, boli me desni jajnik od 6 ujutro cijeli božji dan. Kako je to moguće, a pijem pilule?! Grrr 🙉

Draga, ne vjerujem uz pilule da imaš ovulaciju. Možda ti se smanjuje endo?  Da odeš na UZV kod svog ginića prije nego odeš u Petrovu malo izvidit situaciju? 

Nasty
    07. Ožujak 2019. 19:50

Kopiram link ako nekog zanima abdominalna masaža. Terapeutkinja se zove Paula, pišu svi podaci o njoj. Trenutno je u Splitu, a zna boraviti i u Zg. Piše da se bavi i balansiranjem hormonalnog sustava sa ženama u predmeno i svačim nečim još. Baš sam joj poslala upit. 
    https://www.facebook.com/events/331835790770240/?ti=cl

Grizli
    07. Ožujak 2019. 20:00

mimicaRI

Nikitta, Vaki hvala cure na savjetima, nisam nikad imala problema sa štitnjačom. Nemam zapravo ni sada, ali me bas iznenadilo kad mi je zadnji put tsh bio 3.2 a eto sad je pao na 2 bez ikakve terapije. Ocito to jako varira kako kaze Grizli.
    Nikitta draga jesam, povadila sam oba umnjaka i evo napokon dočekala da krenem u postupak 😊 kako si mi ti? uskoro kreces? Znam da smo zajedno čekale 3.mjesec 🙂

Koliko znam u slucaju trudnoce salju vaditi tsh redovito. Bar mi je tako moja gin bila rekla. Tako da bitno da nemas skokove u nalazu. Ocuto je to bila neka trenutna reakcija kad je bez terapije se snizila. U svakom slucaju vazno je da ne raste i da su kako je Nikita napisala antitijela negativna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.