Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Magica
    08. Ožujak 2019. 11:05

student13ica

Magica lagano se vidi. Jesi primala boostere nakon transfera?

Jedino sto sam primila je stopericu. 

• branca_i
    08. Ožujak 2019. 11:23

maja555

A vidit cemo.. mene je toliko slegla prehlada i 2 dana sam bas bila koma. A ja cu cekat betu, testove necu raditi. Ja sam nakon transfera primila dvi inekcije kao potporu zuto tijelu, pa mi je med sestra rekla da te inekcije mogu prikazati lazno pozitivan test. Jeli koja od vas to primala?J

Jesam ja, u prva tri postupka obe, osim u zadnjem samo prvu (jer su se bojali da ne dobijem hiperstimulaciju). Pripazi bar 7 dana da ti ta druga izađe iz tijela da ti ne pokaže lažan test. Inače sam od njih bila koma, teško su mi padale, gore od svih stimulacija prije.

• Blacky89
    08. Ožujak 2019. 11:25

Magice, Maja i nemasekirancije držim nam svima figice da budu pozitivni testovi i velike bete... ja bas nemam nekih simptoma. Al nisam bila ni na pikice imala neke velike. Ono, napuhnuta, grudi povećane i bole, povremeno osjetim neku “bol” dolje... i jedino se znojim po noci. Al nista značajno. Danas mi je 4dnt. 
    Zaokupila sam se poslom da ne razmišljam o simptomima inače cu ih imat milijun! A testic cu mooozda napravit dan prije bete, čisto da znam na čemu bih mogla bit 🙉

sunshine25
    08. Ožujak 2019. 11:44

Drage žene, sretan vam naš dan! 
    Ja sam sutra u 8 na punkciji, pa mi držite fige 😁
    Čekalice, sretno!!

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• nemasekirancije
    08. Ožujak 2019. 11:56

Svima drzim fige cure, sunchine za punkciju, blacky magice, maja za lijeoe bete 🤞 
    Magica prije koliko danas si stopericu dobila i koju? 

• Blacky89
    08. Ožujak 2019. 12:17

Sunshine 🤞🤞🤞🤞

• Babylove
    08. Ožujak 2019. 12:30

Drage žene sretan nam naš dan i želim vam svima svu srecu svijeta 😍😍
    Maja zvuci obecavajuce 🤞🤞
    Magica i ja vidim neku sjenku 💖
    Nemasekiracije drzim i tebi 🤞🤞
    Sretno svima sa punkcijama i transferima..
    Meni evo 28 dc ali jos ni naznake.. biti ce da ce me bas sad zaje.... kad ne treba...

• Magica
    08. Ožujak 2019. 12:36

nemasekirancije

Svima drzim fige cure, sunchine za punkciju, blacky magice, maja za lijeoe bete 🤞

Koju neznam dobila sam 25.3 stopericu i odma drugi dan imala ovulaciju. 

• Magica
    08. Ožujak 2019. 12:40

Magica

nemasekirancije

Koju neznam dobila sam 25.3 stopericu i odma drugi dan imala ovulaciju.

Sorry mislim 25.2 hehe

• nemasekirancije
    08. Ožujak 2019. 13:08

Mislim da 11 dana nakon stoperice nebi trebalo vise nista biti :) nadam se da je to to ta crtica ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.