Srrtno Grizli!
Meni je doktorica rekla da je puno teže liječiti ženu koja je zakoračila u menopauzu i vraćat je unazad, nego mušku neplodnost. Nije navela koju. Pa sad što je s tim htjela reć ne znam. Saznat ću valjda s vremenom.
Mislim na preuranjenu menopauzu. A Studeni je spomenula tu dijagnozu uz nizak amh i preppruku za donaciju jajne stanice ako se ne varam. Ove što prirodno uđu u meno s 50tak god valjda više ne planiraju trudnoću. Isto tako mislim da Studeni nema razlog pljuvat Cito. Žena je iznjela svoje iskustvo na mjestu gdje svi iznosimo iskustva i pitala za savjet.
Ako je većina pacijentica zadovoljna, svaka nužno ne mora bit. Imamo različite dijagnoze.
Branca_i i studeni89 ako cemo iskreno, svaki put kad dodem dole u cekaoni sam pricala s vise cura, jedna je zdrava, ali muzu joj spermije uzimaju kiruski, oboje imaju 32. Drugoj, jajnici rade u 5.brzini dok ostatak maternica i ostalo tijelo u 3.brzini, pa je plodna 15 dana u misecu i folikuli se stvaraju tako puno dana, godina 36. Takodjer, cura koja je u njemackoj isla na 5 ivf, a vamo je uspila iz drugog puta, 34 godine. Tako da definitivno nebi rekla da je to istina. Probaj popricati s curama u cekaoni..
I mislim da je Poljak lik koji je vec zaradio i viska novaca, a da posa radi jer mu je sve to zanimljivo i misterii rjesit toliko raznih dijagnoza.
Meni je barem takav dojam.
Slažem se s tobom, i mi imamo pozitivno iskustvo sa njima. Iako možda više nećemo u postupak. Već sam ranije pisala o tome, ali opet ću...nisu nam uvijek niti naplatili punu cijenu, nego čak i u pola manje, tako da definitivno dr. Poljak nije od onih koji pada samo na novce i radi taj posao zbog novaca.
Grizli, hvala. Vidim da smo ti i ja u istoj fazi ciklusa. Meni je isto danas 9dc, danas sam bila na folikulometriji. Folikul 11mm- nije bas narastao u ova dva dana. Nije mi nikad jos tako bilo, ali kaze doktorica da je to normalno pa joj vjerujem. Glavno da uspijemo uhvatiti stanicu! Sretno u fetu!
Branca_i i studeni89 ako cemo iskreno, svaki put kad dodem dole u cekaoni sam pricala s vise cura, jedna je zdrava, ali muzu joj spermije uzimaju kiruski, oboje imaju 32. Drugoj, jajnici rade u 5.brzini dok ostatak maternica i ostalo tijelo u 3.brzini, pa je plodna 15 dana u misecu i folikuli se stvaraju tako puno dana, godina 36. Takodjer, cura koja je u njemackoj isla na 5 ivf, a vamo je uspila iz drugog puta, 34 godine. Tako da definitivno nebi rekla da je to istina. Probaj popricati s curama u cekaoni..
I mislim da je Poljak lik koji je vec zaradio i viska novaca, a da posa radi jer mu je sve to zanimljivo i misterii rjesit toliko raznih dijagnoza.
Meni je barem takav dojam.
Slažem se s tobom, i mi imamo pozitivno iskustvo sa njima. Iako možda više nećemo u postupak. Već sam ranije pisala o tome, ali opet ću…nisu nam uvijek niti naplatili punu cijenu, nego čak i u pola manje, tako da definitivno dr. Poljak nije od onih koji pada samo nanovce i radi taj posao zbog novaca.
Nije sve crno i bijelo. Naravno da čovjek isključivo materijalist i da mu je posao kao mpo liječniku veliki izazov. Ali da mu je samo zdravlje žena bitno a novci nisu ne bi bio privatnik nego humanist. Budimo realni. Čujem puno pozitivnih iskustva o njima, ali zašto vam je nerealno da je nekog otpilio..ne kužim. Možda ne želi da žena baca novce kod njega ako nije siguran u uspjeh nego da ide dalje. I to je humano.
Mimica - mislim da je bitno da provjeriš TSH kad ostaneš trudna da ne bi opet narastao pa da ti to stvara probleme. Sad je o. k.! Kod mene ti je jedan mjesec bilo sve super, a idući povišeno pa sam dobila blagu terapiju i češće kontrole. Ne bih uzimala terapiju da nisam u postupku, a ovako je važno zbog trudnoće.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
.. da čovjek NIJE isključivo materijalist.. Ispravak.. Tipkam na mob
Pa slazem s tobom. Al ako ju je otpilio onda je imao i obrazlozenje i jako velik razlog za to.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
.. da čovjek NIJE isključivo materijalist.. Ispravak.. Tipkam na mob
Pa slazem s tobom. Al ako ju je otpilio onda je imao i obrazlozenje i jako velik razlog za to.
Da, a to ne znači da joj netko drugi ne može pomoć.
Sortiraj odgovore
Najstariji