Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivkica991
    08. Ožujak 2019. 13:11

sretan dan žena i puno pozitivnih betica 😘

• dorica2019
    08. Ožujak 2019. 14:12

nemasekirancije

Maja i magica drzimo fige :)! Barem imate neke simptome hehe. Ja nazalost 6dnt danas, nista drukcije sto nebi napravio pms ili utrici lol.
    Dorica sretno, nadam se da se prima nesto ❤
    Vaki aposlutno te razumijem…makar mozda razumijem i nju..nije te htjela rastuziti. Ljudi su svakakvi kada neznaju sta je najbolje napraviti u nekom trenutku. Vjerujem da nije htjela nista lose

Draga neznam nakon koliko je bio transfer,ali i meni su sad tek poceli lagani bolovi i dobila sam groznicu u zadnjih 4 dana sam tek pocela mjerit temperaturu i stalno je oko 37,2...a 6 dana mislim da je rano jedino ako su blastice onda lagano trebaju pocet simptomi

• nemasekirancije
    08. Ožujak 2019. 15:52

dorica2019

nemasekirancije

Maja i magica drzimo fige :)! Barem imate neke simptome hehe. Ja nazalost 6dnt danas, nista drukcije sto nebi napravio pms ili utrici lol.
    Vaki aposlutno te razumijem…makar mozda razumijem i nju..nije te htjela rastuziti. Ljudi su svakakvi kada neznaju sta je najbolje napraviti u nekom trenutku. Vjerujem da nije htjela nista lose

Draga neznam nakon koliko je bio transfer,ali i meni su sad tek poceli lagani bolovi i dobila sam groznicu u zadnjih 4 dana sam tek pocela mjerit temperaturu i stalno je oko 37,2…a 6 dana mislim da je rano jedino ako su blastice onda lagano trebaju pocet simptomi

Ma nije..neznam jel to dvodnevni ili trodnevni? Punkcija jedan dan, drugi odmor i treci transfer. Al je bio fragmentiran embrij pa ne dajemo neke nade velike..

• dorica2019
    08. Ožujak 2019. 16:01

nemasekirancije

dorica2019

nemasekirancije

Draga neznam nakon koliko je bio transfer,ali i meni su sad tek poceli lagani bolovi i dobila sam groznicu u zadnjih 4 dana sam tek pocela mjerit temperaturu i stalno je oko 37,2…a 6 dana mislim da je rano jedino ako su blastice onda lagano trebaju pocet simptomi

Ma nije..neznam jel to dvodnevni ili trodnevni? Punkcija jedan dan, drugi odmor i treci transfer. Al je bio fragmentiran embrij pa ne dajemo neke nade velike..

Tako je i kod mene pon punkcija,srijeda transfer jedna dvostanicni,jedna trostanicni,, druge dvije se nisu oplodile ..Znaci 9 dana od transfera osjetim bolove..

• nemasekirancije
    08. Ožujak 2019. 16:11

dorica2019

nemasekirancije

dorica2019

nemasekirancije

Tako je i kod mene pon punkcija,srijeda transfer jedna dvostanicni,jedna trostanicni,, druge dvije se nisu oplodile ..Znaci 9 dana od transfera osjetim bolove..

Drzim ti fige 🤞🤞🤞

Nasty
    08. Ožujak 2019. 16:11

Sretan dan žena cure!!! 💗🤗
    Colt čestitam na trudnoći, nek ti prođe školski.. I da se mi sve ovdje zarazimo trudničkim virusom!🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Iskra💞
    08. Ožujak 2019. 16:30

Nikitta

Iskra dodjele te nekom, ali pitaju je li imaš posebno želju kod određenog dr. Ja sam baš htjela kod Pavičić Baldani, konzultacije se malkice čekaju, nekih mjesec i pol. Nakon toga, nema čekanja, ako imaš sve nalaze ide se odmah 2 dc u postupak! 🙃
    Grizli crne misli iš, folikul će puknuti! Ali u teoriji, da se to dogodi, iskreno ne znam ide li i dalje transfer. 🧐

Okiii fala tiii😗

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Iskra💞
    08. Ožujak 2019. 16:34

MojeSve

Iskra💞

Curke,danas sam išla skidat šavove od laparo.
    I kroz razgovor s dr.preporučio mi je Petrovu za ivf.i par doktora sad treba odabrat kojeg🤦
    Za privatnike mi je rekao da se ne žurim jer nisam u alarmatnim godinama i da imam dobru rezervu j.s.
    Kao da se odmorim pa krenem( to daleko od toga da hoću,jer i tijelu treba odmor).
    Dali sad kad se budem naručivala za postupak trebam dražit nekog od tih dr. ili oni preodijele dr.po svom odabiru???
    Koliko se čeka postupak u Petrovoj???

Sve preporuke za doktoricu Banovic. Ne gubi vrijeme na 'gluposti', npr. ja sam jos mlada s obzirom na prosjek zena koje idu u potpomognutu, ali me odmah na ivf poslala, bez inseminacije (3.god pokusavamo, idiopatska) toliko je divna i topla, iskljucivo ona radi uzv (padao mi je za vikend kad nje nije bilo pa me dan ranije narucila da me ona pregleda itd. Predivna doktorica

Super,hvala tiii lipo je čuti dobra iskustva,😙

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• Gelica
    08. Ožujak 2019. 18:16

sunshine25

Drage žene, sretan vam naš dan!
    Ja sam sutra u 8 na punkciji, pa mi držite fige 😁
    Čekalice, sretno!!

Ajme sretnooo! Javi kako je prošlo :) Ja idem u utorak u 7:30. Ipak će mi dr Škvorc raditi punkciju. I odabrala sam bez anestezije..10 folikula ali kaže da su lijepo dostupni ali neka se pripremim za bol. Dr mi preporučio anesteziju ali kad je vidio da me strah onda jee rerkao da napravim kako želim. Znači ketonal u venu i antiseptik na jajnika. Luda sam 😃

Vaki
    08. Ožujak 2019. 18:37

Gelice - ma super ako su lako dostupni. Bit će to o. k. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.