Galica čekamo rezultate 😊
curke,jel koja pitala za spolni odnos nakon transfera 🙈🙈
jel se smije i kad ..meni je bilo glupo pitati pa nisam 🙊🙊
06/16 stimulirani...
beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍
Ja se vec 6.dnt samo izlezavam i ne radim nista vise od uzet vode i jest a da..i te sve tablete uzimam..na go sam..i toliko se bojim da cu nesto zeznut da nis ne radim..isti dan prestala pusit i pit kavu..tak da mi sex nije ni u peti
Tko jos ceka betu?
Ma ne odustajem, to nikako!
Samo ja više ne bih željela na inseminaciju, nego baš IVF.
Što mislite o tome?
galica1981
Galica..žao mi je..
Mi smo odmah krenuli sa icsi s obzirom da su nam svi nalazi dosta loši..doktor nam na konzultacijama već napisao kako ćemo dalje..
Galica bit će bolje drugi puta!
Imas pravo izrec doktoru što želiš, pa ce on to i razmotriti. Nekako i vjerujem da cete na ivf sada.
Hvala vam drage moje. Ja sam njemu odmah jučer rekla da bi ivf, no on bi još jednom inseminaciju. Čak je i predložio da čekamo jese, no to nikako ne želim. Sada kada smo krenuli u to, ne stajemo.
No ajmo pričekati da počne ciklus, pa ćemo sve dalje dogovoriti.
Čujemo se kada sve dogovorimo.
Sretno svima koje čekaju betu i želim vas čuti sa lijepim vijestima :*
galica1981
Suncokretica, naravno da cete probati inseminaciju ako doktor smatra da ste kandidati za to! kod nas to nije imalo smisla, tako da ja nisam radila ni prohodnost, jer amo odmah isli na ivf/icsi i na kraju uvijek raden icsi! Samo ti obavi sve pretrage i krenute polako, ato god da probali prvo, bitno je da ste se pokrenuli! 🙂
bad_angel, e tu ti je sve vec oprecno! Jedni doktori kazu da orgazmi pomazu implantaciji, ali ja s kim god sam pricala rekli su mi ne, ali ja imam uvijek povecane jajnike tako da i to utjece! Mi uvijek kazemo, cekat cemo betu, onda poslije nje cekamo prvi pregled, pa obda u razgovoru s doktorom!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Sortiraj odgovore
Najstariji