Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    galica1981
    23. Lipanj 2016. 12:30

Maya hvala ti. No eto upravo krenula neka sukrvica :( :( .. Još na kraju neću ni dočekati da vidim rezultat ahh :(

galica1981

galica1981
    23. Lipanj 2016. 12:43

Maya hvala puno! Moram se smiriti i biti sabrana sad jer ću izludit :(

galica1981

galica1981
    23. Lipanj 2016. 12:54

Maya upravo tako. Ja sam bila do sada stvarno sabrana, pa čak ni test nisam radila, jer sam stvarno htjela pričaketi betu i realne podatke. Nekako mislim da ovaj puta nije uspjelo. Ipak je to bila "samo" inseminacija, koja i nema baš puno uspjeha. Idući puta ću tražiti baš umjetnu, jer bojim se, da ovako neće ići.
    Možda je i malo nerealno od mene da očekujem uspjeh odmah od prve, ali bolje da mislim pozitivno nego negativno.
    Evo za 3 sata ću znati sve :/

galica1981

galica1981
    23. Lipanj 2016. 13:10

Maya nisam do sada napisala, idem kod Dr. Lučingera. Imam jako puno poznanika koji su išli k njemu sa veelikim problemima i svi su dobili bebeice. Pa ono, nadam se da nisam baš takav baksuz i da neću uspjeti.
    Inače, i kod muža i kod mene je sve u savršenom redu, no do trudnoće jednostavno ne dolazi prirodnim putem. Oboje imamo 35 godina.

galica1981

Suncokretica
    23. Lipanj 2016. 16:41

Nema smisla inseminacija ako mi nisu jajovodi prohodni, zato i idem na provjeru toga prije nego odluči dal će prvo probati s tim ili odmah na IVF. To ću sad preko ljeta obaviti i izregulirati ciklus tabletama pa smo od jeseni u postupku. Mužu je spermiogram dobar što se tiče kvalitete i količine, samo su sporiji pa bi u tom slučaju inseminacija mogla uspjeti. Oni pročiste i stave samo one brže da bude što uspješnije. 
    Znam jednu bivšu kolegicu koja je imala endometriozu, a mužu su bili sporiji i ona je uspjela, ako se dobro sjećam iz druge inseminacije. Znam da su manje šanse, ali možda nam uspije. Neću nikad znati ako ne probam ... A doktorica mi je rekla da bi u tom slučaju išli odmah iz ciklusa u ciklus tako da bi brzo to rješili, ako ne uspije idemo odmah na IVF. 
    Na temelju čega nekom odmah kažu da je za IVF ili probaju inseminaciju, ne znam, možda o težini slučaja... Idući tjedan idem jednom ginekologu kojeg znam privatno pa ću vidjeti što on kaže i savjetuje. Ne bi ni ja htjela čekati i oduglovlačiti . Ali eto, ipak je inseminacija puno jednostavnija metoda pa mi ako već postoji i mala mogućnost da uspije, zašto ne probati? 
    Koliko dugo ste čekali na IVF u Petrovoj nakon što ste donijeli sve nalaze i došli na dogovor? Ima li tu kakva lista čekanja?

Juje
    23. Lipanj 2016. 16:56

Galica kakvi su rezultati bete.? 

bad_Angel
    23. Lipanj 2016. 23:42

Galica čekamo rezultate 😊

curke,jel koja pitala za spolni odnos nakon transfera 🙈🙈
    jel se smije i kad ..meni je bilo glupo pitati pa nisam 🙊🙊

06/16 stimulirani...
    beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.