Ja sam u poliklinici Skvorc, i uvijek si platim anesteziju! Ne znam za Petrovu nista, stvarno, nesto se ne sjecam sto su cure pisale, vjerojatno ce se javiti neka cura koja zna 😃
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
id20 puno ti hvala na lijepim riječima. Podrška puno znači.
Bit ću strpljiva i još ta dva dana pričekati i vaditi betu, ako u međuvremenu ne dođe vještica
Vidim ti svašta prolaziš, ja sam tek počela i iskreno se nadam da ću brzo i završiti s tim
Želim ti svu sreću i uspjeh!
Javim se onda 23.06. sa nekim vijestima! :*
galica1981
Pozdrav svima,
je li koja od vas išla na SONO HSG pretragu prohodnosti jajovoda? Koje dane ciklusa treba ići i gdje ste išle? Trebala bi imat taj nalaz do 13.9. kad se trebam javiti u Petrovu sa svim nalazim da se dogovorimo za daljnje postupke. Problem je u tome što nisam 100% sigurna kad će mi biti ciklus pa ne znam kako ću to izorganizirati...
Inače sam iz Zagreba, ali mi nije problem otići u neki drugi grad ako treba. Zasad sam uspjela saznati da u Zagrebu to radi Vinogradska, ali nisam sigurna da ću moć kod njih jer su oni vjerojatno na godišnjem kad bi ja trebala doći, radi ga samo jedan doktor i pitanje je dal će baš tada biti tamo kad se vrate s godišnjeg .
Znate li gdje da se još raspitam? Sveti Duh i Petrova to ne rade. Malo sam tražila po forumu i saznala da Karlovac, Zabok i Sisak to rade. Nije mi problem otići i na mali izlet u neki od tih gradova pa se i tamo naručiti, može i prema moru. Bolje mi je to i jeftinije ću proći nego da plaćam 1000 kn privatniku
Ja sam kod dr. Škrgatić. Ne znam o čemu to ovisi, pretpostavljam da su neki doktori više a neki manje zauzeti... Kod mene je problem što nemam ciklusa zbog nedostatka estrogena i progesterona pa u biti čekam da mi se izregulira ciklus tim nekim tabletama, vjerojatno se zato to sve malo odužilo, a i sad su godišnji. Prvi put sam čekala na termin mjesec dana. Tako da ćemo vidjet kak će mi bit nalazi hormona i stanje endometrija kad se sve pokrene do jeseni. Rekla je da će vidjet dal je krenula ovulacija s tim. Možda je zbog mog slučaja veća šansa sa inseminaciju a i to što sam mlađa, ja se nekako nadam da će to upaliti i da nećemo doći do ivf-a . A ona je meni rekla da me ne može odmah slati na ivf već da zakonski mora prvo probati inesminaciju? Ne kužim kak sad to svatko ima svoju teoriju?
Drage mame i buduce mame! Dugo vas pratim pa da se konacno i pridruzim.
Iza mene šest bezuspjesno stimuliranih ciklusa, od toga se u zadnjem sedmom konačno poceli jajnici buditi i folikuli rasti na najvecu dozu stimulacije do sad. Obavili smo ivf,punkciju i odluka lijecnika je bila freeze all. Od silnih brojaka, sada jedna mala smrzalica ceka na mamu. Trudim se biti jaka i hrabra zbog nje ali nekako sve teže podnosim ovo vrijeme bez toliko zeljene trudnoce.
Zelim svima vama koje se borite da cim prije ugledate plusic na testu i da zaživi novi život u vama. Puse svima!
Suncokretica, mislim da to nije istina da mora prvo inseminaciju probati, kod losijeg nalaza spermiograma nema se sto probavati s inseminacijom kad su sanse jako male.. Mislim moze se, ali sanse su bas malene, mislim da se bzvz gubi vrijeme!
Juje, sretno i hrabro!
Maya, dobro nam dosla! Puno si ti toga prosla, pa puno i znas! Jel nam zelis reci kolikoimas godina i koliki ti je amh kad tako lose reagiras na terapiju?! Gledaj to kao dobru stranu, jer svasta se moglo zakomplicirati da se giper pojacao! Odmaraj sada i brzo ces moci po svoju mrvicu? Jel ti rekao doktor kad bi mogla? U kojoj si klinici? Evo i ja sutra bi trebala imati transfer, ali sumnjam da ce biti zbog hipera i mislim da ce se ici na freeze all, vidjet cemo sutra! 😘
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Sortiraj odgovore
Najstariji