petraa, nemoj sad pretjerivati! Skuhaj rucak na brzinu i natrag opet malo lezi, dogovori se s prijateljicama pa odi na kavu, ili s muzem, ali jako pazi na ove vrucine! I ako osjetis da te nesto boli, sve ostavljas i ravno leci! 😃 Koji ti je dan poslije transfera?
ana, za postupak ti treba ovjera kod javnog biljeznika kako su ti cure rekle, za inseminaciju ne znam jel nisam nikada isla!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Cijeli dan mi na pameti da pitam al nikako. Ima li koja iskustva sa femisan a kapima?
Juje super...sretno u ponedjeljak 😊
06/16 stimulirani...
beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍
Maya24 ja sam pila te kapi dosta dugo i mogu ti reci da mi je ciklus gori nego ikad. I to otkad sam prestala ih piti.. Ja vise nikad sigurno necu isprobavat s necim sto mi nije dao doktor!
Juje, sretno sutra! Javi nam se
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Jedan trostanićni, jedan šestero stanični i jedan deseto stanični vraćeni
😀
Dobar dan cure..nova sam na ovom furumu..moja prica traje evo vec godinu dana..od kada sam shvatila da ce biti problem sa zacecem krenuli smo odmah na potpomognutu. Posto sam u medicini bilo mi je lako skipiti brzo sve nalaze. Prvi sok je bio kad si mi rekli da je AMH nizak, 2.8..zatim smo krenuli lagano sa Komifenima, medutim vrlo neuspjesno, dobila polipe i cistu koje se nikako nisam mogla rijesiti..prvi postupak je bio u Mariboru, stimulirani..2 folikula i cista koja je jos uvijek bila prisutna..nazalost jedan folikul je puknuo prije punkcije, drugi je bio prazan, ali bar su mi cistu makli..uzela sam si malo pauzu od 3 mj i krenula ponovno u stimulirani...1js..oplodena..ali beta nazalost negativna. Zbog financija odlucila sam malo kod nas pokusati..posto nisam htjela raditi ponovno pauzu krenula sam u prirodnom ciklusu..u 3mj/16 smo ponovno uspjeli doci do 1js, koja se nije uspjela oploditi, u 4mj/16 ponovno mala mrvica 1 js i oplodila se, ali beta opet nazalost negativna, nisam se dala, u 05/16 nazalost smo morali odustati jer se folikul nije razvijao, sad sam u 6/16 kod nas krenula u dugi stimulirani protokol..nikad kraja pikanju..dobili smo 3js i 2 su se oplodile...sad sam 9dt i toliko sam u strahu od ponovnog vadenja bete. Najradije bi terapiju pila da nikad vise ne procurim(bar ne sljedecih 9mj)..Kako vi izdrzavate cekanje od transfera do bete...cure koje ste osjetile tu car pozitivne bete, jeste li imali kakvih simptoma prije. Ja naime sam prva dva transfera odmah drugi dan imala lagano sukrvicu, ovaj put sam odlucila mirovati prvih 5 dana i nije je bilo...nadam se da je to pozitivan znak
Sortiraj odgovore
Najstariji