Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    id20
    24. Lipanj 2016. 10:02

Juje, super, samo nek se lijepo oplode, podijele i razvijaju! 
    Galica, predlozite mu, na inseminaciju uvijek mozete izmedu dva stimulirana (jer izmedu njoh mora biti pauza 4-6mjeseci, kako koji doktor), pa cete vidjeti! Nazalost, to je mala beta, ali pusti suzu ako imas potrebu, i glavu gore! 
    petraa, evo i ja cekam betu, ali ja jos imam jako puno do nje! Jucer sam imala transfer jedne blastice, tako da i ja sad cekam! A sto se tice lezanja, ako te nista ne boli, nemoj stalno lezati, moras malo se kretati zbog prokrvljenosti! Nemoj dizati nista tesko, vuci ili nesto, ali smijem skuhati rucak, prosetati, otici s drustvom na kavu! Samo puuuno vode pij, zbog ovoh vrucina 😉😘

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

• petra12345
    24. Lipanj 2016. 10:54

Id..ja ti nisam imala pojma..mislila da bolje ako odmaram..ne znam da li je sad vec kasno za tockicu (nisam joj valjda nastetila!??),ali pocinjem s kucanskim poslovima..a onda van..vec mi dosta stana 

• ana232
    24. Lipanj 2016. 11:13

juje sretno, nadam se da će ti uspjeti. potražila sam te na fb ali ima vas 4 s tim imenom. Koja ti je slika na profilu?

• ana232
    24. Lipanj 2016. 11:21

može mala pomoć? da li zaručnik i ja moramo potpisivati kakvu izjavu kod javnog bilježnika prije samog postupka budući za još nismo vjenčani? zna li netko nešto o tome? Pitali smo dr. a on je rekao da što se njega tiče da nemoramo, ali da još provjerimo

bad_Angel
    24. Lipanj 2016. 12:08

Galica samo hrabro dalje 😚

Juje super i nek se sve lijepo oplode 😊

Id znači sve je super prošlo kod tebe i odlučili su se za transfer ...sad zajedno čekamo betu 😃😃

Ana hvala na linku 😊

Ana nama je na sv. Duhu prije postupka trebala kopija osobnih iskaznica od oboje,i kopija vjenčanog lista ili izjava o izvanbračnoj zajednici ovjerena kod bilježnika...ne znam jel svaka bolnica ima svoje i li kak to ide ali gore bez toga ne ide

06/16 stimulirani...
    beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍

Maya24
    24. Lipanj 2016. 12:15

Ja sam bila u istoj situaciji al sam molila maticara da nas vjenca zbog oplodnje. I vjencao nas tri dana nakon sto smo dosli prijaviti.

• ana232
    24. Lipanj 2016. 12:30

hvala Vam na informaciji. Nešto ćemo već riješiti. ovih dana sam malo napeta. Vještica mi treba doći u nedjelju pa moram ići vadit hormone da sve prikupim prije kontrole. Ali nemam nikakvih naznaka da će doći... Više sam luda od toga hoće-neće, jesam-nisam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.