Curke book...
Malo citam sta pisete i vidim da ste sve nakon transfera doma i cekate betu,,dali je to uobicajeno ? Dali doktor preporuci strogo mirovanje znaci nikako odlazak na posao ili ste vi same odlucile ostati doma?
Ja bih trebala sad u 7 mjesecu na stimulirani postupak i ako sve bude super i bude transfera mislila sam se vratit na posao pa laganini dok me nebi bolilo il nesto radit.
Sad sam se uplasila i mislim da mi to nije nikakk dobra ideja.
bad_angel, zasto ides tek za tjedan dana? Pa kad je bio transfer, ja mislila da je bio prije moga?!
MalaCrna, ako ne radis fizicki tezak posao, znaci dizanje teskoga, onda mozes bez problema! Ja nisam radila sada jer ne radim, a prosli puta nisam radila jer sam bila u blagom hiperu pa mi je bilo preporuceno mirovanje! A kako imam sjedilacki nacin rada, prvi puta nisam radila dan trasfera i sutradan, a poslije isla! Tako da ne brini, ako bude sve ok s jajnicima i maternicom nema razloga da ne radis 😉
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Probala.. minus ko kuca..danas me i cijeli dan boli ko da ce doc vjestica tak da me ne iznenaduje..jos nisam skroz potonula jer me sutra ceka beta..ali..to je to
id 22. je bio transfer i rekli su betu za 2 tjedna 😏
petra možda je samo rano još za kućni test ...mozda bude više sreće sa betom 😐
držim fige 😚
06/16 stimulirani...
beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍
12.dnt beta 44,8..to bi trebalo bit ok..
A u ponedjeljak ponavljam...
Hay drage moje.
Eto koliko znate, prvi postupak inseminacije nam nije uspio, pa smo krenuli na postupak umjetne oplodnje.
Od ponedjeljka sam krenula na terapiju Gonal F-3 ampule dnevno i već sam 4. dan tako. Svaki dan idem na ultrazvuk i dobivam daljne upute.
Ako sve bude ok, idući tjedan bi bila punkcija i daj Bože sve ostalo.
Iskreno, neznam što me sve čeka, pa ću se javljati čim dođem do neke nove faze .
Čekalice bete, svima sretno!
galica1981
jeeeee Petra..čestitam i držim fige za dalje da bude sve ok 😀😀😀😊😊
06/16 stimulirani...
beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji