Pozdrav drage žene!
Eto mene, nova sam ovdje
Uglavnom, moja priča ide ovako: 06.06. napravljena inseminacija u stimuliranom postupku, od 08.06. pijem 3x1 Estrofem i vaginalno uzimam 3x2 Utrogestan 100mg. Jučer je bio dana kada sam trebala dobiiti M, a 23.06. vadim betu. Neznam jel možda zbog Utrogestana ne dolazi M ili zbog nećeg drugog . Nemam apsolutno nikakvih simptoma, ali ničega! Jeli da čekam 23.06. ili da radim kućni test?
Ovo mi je prva inseminacija ikad i možda sam previše nadobudna u uvjerenju da će odmah uspijeti, ali nadam se, što ću :)
galica1981
Bila bih zahvalna ako može netko dati neki savjet.. Nova sam u tome svemu i kao i sve, bojim se uvijek onog lošeg ishoda :( ..
galica1981
Juje, nadam se da ce se i ostali aktivirati!
galica, dobrodoslica i tebi! Nema razloga da ti inseminacija iz prve ne uspije, uvijek moras vjerovati pa i kad su najmanje sanse, to te jednostavno mora voditi! Ako ne uspije, isplakati se, glavu gore i bit ce bolje drugi puta! Kao sto vidis, ja imam duzi popis, a tek sam malo vise od godine u mpo vodama, i stalno sam po doktorima i svasta sam prosla! Ako mislis da ces se nanervjrati nemoj raditi testove, odi izvadi betu i to ti je najsigurnije, jer kod inseminacije se ne zna kad je tocno doslo do oplodnje pa ti test moze biti lazno negativan! Jos se malo strpi, sad ce 23. 😃 I vjeruj da je sve dobro! Ja sam ti bila trudna 10 tjedana i nikada, nijedan dan nisam imala nijedan simptom trudnoce! Zatvor i grudi bole od utrogestana, a ja nikada, a i dosta drugih cura nismo nikada prokrvarile dok uzimamo utrogestan!
A ja sam imala aspiraciju u subotu, dobili 15 js, 3 nezrele, na 12 radena oplodnja, 9 se oplodilo i podijelilo! To je za nas jako dobar rezultat, ja vjerujem da ce jos koja propasti, ali opet to je dobar rezultat! U cetvrtak idem doktoru da vidim hoce mi raditi transfer ili ce sve zamrznuti 😘
Ljubim vas, cuvajte se
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
bad_angel, jel te boli? Jesu se stanice oplodile? Ja ne znam, ali punkcija je dosta bolna i ja ne bi na zivo radila nikada vise od 5 folikula jer ne bi to mogla izdrzati!
3/15 - prirodni, bez js
5/16 - FET, beta=0
id super rezultat...sretno i držim fige 😃
petra eh da su me barem pitali da li želim nešto od tih lijekova ili barem spomenuli...nitko ništa 😏
id ...ne boli me sad ništa..jučer su me pustili iz bolnice i kažu da bude taj hematom i slobodne tekućine koje su unutra prošlo samo od sebe...
a sama punkcija me užasno bolila i ne bi ju više ponavljala...pogotovo ne ovak na živo.
nisam ni znala da ih je 7 za punktirati..na papiru je pisalo da su 2 na lijevom i 2 na desnom i ja sam zaključila da ih je 4 a oni nisu ništa spominjali...samo kad je bilo gotovo su rekli da ih je sedam 😊
od toga imamo 4 oplođene,u srijedu idem ujutro pa budemo vidjeli jel se ide u transfer ili se zamrzavaju pa sljedeći ciklus
rekla je da će ih pustiti do srijede da budu blastociste 😊
06/16 stimulirani...
beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍
bad_angel, mozda su ove tri bile ciste pa su ih htjeli maknuti da im ne ometaju transfer! Bitno da si ti dobro 🙂 Nek sve dodu do blastocista i kako doktori odluce, vjeruj im, oni su ipak strucnjaci koji znaju svoj posao 😚
3/15 - prirodni, bez js
5/16 - FET, beta=0
Sortiraj odgovore
Najstariji