Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samo_opusteno
    13. Veljača 2019. 16:20

johan

samo_opusteno

Da vam se malo pozalim… u ponedjeljak idem vaditi betu…za dva dana kao trebam dobiti…sve me strah da i hocu..imam takve simptome…jos i bubuljice poiskakale po licu…uf…sretno svima…drzim vam 🤞

Draga znaci isti dan idemo vadit betu,ja ti isto imam Takve simptome i osjecaj da ce sad procurit al evo zasad je danas 2 dan da kasni

Da...super...ja sam u Os,mislim da si i ti ako se dobro sjecam ili grijesim?ubi me vec to cekanje ..razmisljala sam da napravim test u nedjelju...ali nekako me strah razocarenja...

• Nika5555
    13. Veljača 2019. 16:46

E sad malo blesavo pitanje,posto su te 3 folikula popucali sta mislite jel bi trebali danas imat odnos da pokrijemo te 3 ili je to veliki rizik opcenito,mislim muz ima los spermio pa i tako ne vjerujem da bi se cudo desilo ali ipak razmisljam o tome,al opet ako ce transfer bit u subotu koliko je to pametno? Boze mili sta je nama zenama sve u glavi 😂😁😱

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• perla
    13. Veljača 2019. 16:52

Nika5555

E sad malo blesavo pitanje,posto su te 3 folikula popucali sta mislite jel bi trebali danas imat odnos da pokrijemo te 3 ili je to veliki rizik opcenito,mislim muz ima los spermio pa i tako ne vjerujem da bi se cudo desilo ali ipak razmisljam o tome,al opet ako ce transfer bit u subotu koliko je to pametno? Boze mili sta je nama zenama sve u glavi 😂😁😱

To ti je rizik,barem ja mislim. A i punkcija je ipak zahvat pa, radi infekcija i to.

Grizli
    13. Veljača 2019. 16:59

Nikaa a joj steta da su popucali. Mislim ako si ti sposobna za odnos, mozda i mozete pokrit. Mislim da to ne skod, a ima dosta preporuka da se ima odnos izmedju punkcije i transfera jer stvara "prirodniju" okolnost za zacece pa se i nase tijelo drukcije ponasa. To sto je los spermio ne znaci da nema sanse. Ne znam dal koja cura ima neka druga iskustva. A u koliko h si dobila stopericu i u koliko h bila punkcija? Kad kazes da su fulali tajming. Drzim fige da sva 3 budu super i da imas smrzlica! Misli pozitivno sad i tako ne mozes na puno toga utjecat. 
    Johan a jesi probala test onda danas. Ako ti kasni i sad je vec 14 dana ti od punkcije, sad bi testic imao smisla. 
    Cekalica 🤞🤞🤞🤞 da budu betice! 

• Nika5555
    13. Veljača 2019. 17:08

Grizli

Nikaaa joj steta da su popucali. Mislim ako si ti sposobna za odnos, mozda i mozete pokrit. Mislim da to ne skod, a ima dosta preporuka da se ima odnos izmedju punkcije i transfera jer stvara "prirodniju" okolnost za zacece pa se i nase tijelo drukcije ponasa. To sto je los spermio ne znaci da nema sanse. Ne znam dal koja cura ima neka druga iskustva. A u koliko h si dobila stopericu i u koliko h bila punkcija? Kad kazes da su fulali tajming. Drzim fige da sva 3 budu super i da imas smrzlica! Misli pozitivno sad i tako ne mozes na puno toga utjecat.
    Johana jesi probala test onda danas. Ako ti kasni i sad je vec 14 dana ti od punkcije, sad bi testic imao smisla.

Stoperica bila u ponedjeljak u 21 a punkcija jutros u 8.30,a uzv me pregledala u 7.30 i jos su svi bili na broju

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Grizli
    13. Veljača 2019. 17:12

Svasta. Bit ce da su zbilja prerasli. Jer to je sve u tajmingu. A nista ako nemas jake bolove malo uzivajte ako nista za vlastito zadovoljstvo 😉. Vani to preporucaju tako da nije stetsno samo sve ovisi kako se ti osjećaš. A ova 3 tvoja heroja nek se fino oplode i da imas uspjesan Et i smrzlica

johan
    13. Veljača 2019. 17:14

samo_opusteno

johan

samo_opusteno

Da vam se malo pozalim… u ponedjeljak idem vaditi betu…za dva dana kao trebam dobiti…sve me strah da i hocu..imam takve simptome…jos i bubuljice poiskakale po licu…uf…sretno svima…drzim vam 🤞

Draga znaci isti dan idemo vadit betu,ja ti isto imam Takve simptome i osjecaj da ce sad procurit al evo zasad je danas 2 dan da kasni

Da…super…ja sam u Os,mislim da si i ti ako se dobro sjecam ili grijesim?ubi me vec to cekanje ..razmisljala sam da napravim test u nedjelju…ali nekako me strah razocarenja…

U zg u vv bio postupak a vadit cu betu u Varaždinu

johan
    13. Veljača 2019. 17:15

johan

samo_opusteno

johan

samo_opusteno

Da…super…ja sam u Os,mislim da si i ti ako se dobro sjecam ili grijesim?ubi me vec to cekanje ..razmisljala sam da napravim test u nedjelju…ali nekako me strah razocarenja…

U zg u vv bio postupak a vadit cu betu u Varaždinu

Ja sam mislila sutra, imam ga a nikako da ga napravim posto mi 10 dan bio negativan

johan
    13. Veljača 2019. 17:16

Grizli

Nikaaa joj steta da su popucali. Mislim ako si ti sposobna za odnos, mozda i mozete pokrit. Mislim da to ne skod, a ima dosta preporuka da se ima odnos izmedju punkcije i transfera jer stvara "prirodniju" okolnost za zacece pa se i nase tijelo drukcije ponasa. To sto je los spermio ne znaci da nema sanse. Ne znam dal koja cura ima neka druga iskustva. A u koliko h si dobila stopericu i u koliko h bila punkcija? Kad kazes da su fulali tajming. Drzim fige da sva 3 budu super i da imas smrzlica! Misli pozitivno sad i tako ne mozes na puno toga utjecat.
    Johana jesi probala test onda danas. Ako ti kasni i sad je vec 14 dana ti od punkcije, sad bi testic imao smisla.

Nisam nemam snage strah me razočarenja ,mislim da cu ga sutra napravit

johan
    13. Veljača 2019. 17:19

samo_opusteno

johan

samo_opusteno

Ja sam u postupku u zg vv

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.