Evo nas sa punkcije,na kraju 3 js,3 pukle u medjuvremenu od pregleda do sale,uzas,malo sam razocarana jer taman sam se nadala smrzlicima al nista ni ovaj put, al dobro,treba skroman bit pa hvala Bogu i na ove 3,a sad cekanje
Pusa svima
Uf kako je to moguće u stimuliranom??
Nemam pojma,po mome je jucer trebala bit punkcija jer su bili vec dosta veliki,al kako sam u pon bila na folikulometriji i tu vecer dobila stopericu pa valjda nisu mogli jucer punktirat,nemam pojma,danas mi je na punkciji bila ta nova dok koja je pocela kod Š radit i iskreno nije mi bas ulijevala neko povjerenje,sva je bila zbunjena,ne znam da li je moguce da je prilikom pregleda to puklo zbog sonde ili sto,i da li je i taj scenarij moguc ali sad mogu samo nagadjat,sta je tu je,njih dvoje su mi se izmjenjivali tijekom protokola i nisam bila odusevljena time uopce,i eto jbg
To je najgore kad te osim sudbine, i ljudski faktor zeza. Misli sad pozitivno i te 3 su dovoljne!!
Da vam se malo pozalim... u ponedjeljak idem vaditi betu...za dva dana kao trebam dobiti...sve me strah da i hocu..imam takve simptome...jos i bubuljice poiskakale po licu...uf...sretno svima...drzim vam 🤞
Drage forumašice, ako ima neka od vas slično iskustvo molim da ga samnom podjeli. Na terapiji sam femoston 2/10 zbog loše hormonske slike. Visok fsh i lh, snižen estradiol i amh..Pisala sam, pa da se ne ponavljam, ugl. imam sniženu ov. rezervu. Uz femoston pijem i suplemente, multivitamine, minerale, omegu i sl. Sad sam na 3.kutiji i nisam dobila menstruaciju već 32 dana. Do sada sam imala relativno urednu između 24 i 27 dana. Javila sam se ginekologu i naručila se na uzv. Čak sam napravila i test za trudnoću, iako su mi šanse minimalne i negativan je. Sa mpo doktoricom imam zakazan termin nakon što popijem treću kutiju femostona i ponovim nalaze hormona 2.ili 3.dc. te dođem sa novim nalazima na procjenu za postupak. Nisam pod nekim dodatnim stresom, sve je uobičajeno. Malo me brine to što s terapijom kojom bi trebala regulirati hormone i ciklus ja ne dobijam menstruaciju. Soc. gin. mi je preko telefona spomenuo da mi je moguće da mi je endometrij tanak zbog anovulacije i da mi zbog toga se preskače ciklus. A čitam na više mjesta da femoston djeluje na zadebljanje endometrija. A ništa morat ću čekat 21.UZV, pa ću vidit. Moram se negdje pojadat jer stvarno nemam koga pitati, pa vas tlačim..
Nova sreca, znaš li možda u koje doba dana je moguće našu mpo doktoricu kontaktirati telefonom?
Cure, pratim vas i držim fige za pozitivne bete i sve daljnje rezultate.. Čestitam na plusićima..
Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima i svako malo u jajnicima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera
Ček ti si ono jučera tribala dobiti ?
Da draga jucer al je nema još,nadam se da je ni neče biti od ❤
Nadam se i ja draga da neće doći ti uh 😘
A u pon tek beta 🙄
Ja je vadim u petak
Sretno draga kak se ti osječas?
Da vam se malo pozalim… u ponedjeljak idem vaditi betu…za dva dana kao trebam dobiti…sve me strah da i hocu..imam takve simptome…jos i bubuljice poiskakale po licu…uf…sretno svima…drzim vam 🤞
Draga znaci isti dan idemo vadit betu,ja ti isto imam Takve simptome i osjecaj da ce sad procurit al evo zasad je danas 2 dan da kasni
Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima i svako malo u jajnicima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera
A u pon tek beta 🙄
Ja je vadim u petak
A sva sam u bolovima doli me boli svako malo ostra bol udari i tako priko leđa.i glava mi puca.al nedam se ja
Drage forumašice, ako ima neka od vas slično iskustvo molim da ga samnom podjeli. Na terapiji sam femoston 2/10 zbog loše hormonske slike. Visok fsh i lh, snižen estradiol i amh..Pisala sam, pa da se ne ponavljam, ugl. imam sniženu ov. rezervu. Uz femoston pijem i suplemente, multivitamine, minerale, omegu i sl. Sad sam na 3.kutiji i nisam dobila menstruaciju već 32 dana. Do sada sam imala relativno urednu između 24 i 27 dana. Javila sam se ginekologu i naručila se na uzv. Čak sam napravila i test za trudnoću, iako su mi šanse minimalne i negativan je. Sa mpo doktoricom imam zakazan termin nakon što popijem treću kutiju femostona i ponovim nalaze hormona 2.ili 3.dc. te dođem sa novim nalazima na procjenu za postupak. Nisam pod nekim dodatnim stresom, sve je uobičajeno. Malo me brine to što s terapijom kojom bi trebala regulirati hormone i ciklus ja ne dobijam menstruaciju. Soc. gin. mi je preko telefona spomenuo da mi je moguće da mi je endometrij tanak zbog anovulacije i da mi zbog toga se preskače ciklus. A čitam na više mjesta da femoston djeluje na zadebljanje endometrija. A ništa morat ću čekat 21.UZV, pa ću vidit. Moram se negdje pojadat jer stvarno nemam koga pitati, pa vas tlačim..
Nova sreca, znaš li možda u koje doba dana je moguće našu mpo doktoricu kontaktirati telefonom?
Cure, pratim vas i držim fige za pozitivne bete i sve daljnje rezultate.. Čestitam na plusićima..
A nju dobiti na telefon ti je lutrija.ako možes otiđi radije na odjel.sretno draga
A u pon tek beta 🙄
Ja je vadim u petak
A sva sam u bolovima doli me boli svako malo ostra bol udari i tako priko leđa.i glava mi puca.al nedam se ja
I meni ti je identicno
Da vam se malo pozalim… u ponedjeljak idem vaditi betu…za dva dana kao trebam dobiti…sve me strah da i hocu..imam takve simptome…jos i bubuljice poiskakale po licu…uf…sretno svima…drzim vam 🤞
Draga znaci isti dan idemo vadit betu,ja ti isto imam Takve simptome i osjecaj da ce sad procurit al evo zasad je danas 2 dan da kasni
Da...super...ja sam u Os,mislim da si i ti ako se dobro sjecam ili grijesim?ubi me vec to cekanje ..razmisljala sam da napravim test u nedjelju...ali nekako me strah razocarenja...
E sad malo blesavo pitanje,posto su te 3 folikula popucali sta mislite jel bi trebali danas imat odnos da pokrijemo te 3 ili je to veliki rizik opcenito,mislim muz ima los spermio pa i tako ne vjerujem da bi se cudo desilo ali ipak razmisljam o tome,al opet ako ce transfer bit u subotu koliko je to pametno? Boze mili sta je nama zenama sve u glavi 😂😁😱
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji