Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Colt
    12. Veljača 2019. 21:03

HarryPotter

Prijavljuje nevjerni Toma svoju betu 486 💃🤞

Bravo ♥️😍 

12. Veljača 2019. 22:05

Malizvrk2

Cestitam svim curama s pozitivnom betom posebno onima kojim je prvo djete
    Ja imam jedno i da mogu djeliti ostala bi na jednom ako ce sve zene imati po jedno djete

Ajme divna zeno...jako lijepo od tebe💕

• Malizvrk2
    13. Veljača 2019. 08:30

marijaiva

Malizvrk2

Cestitam svim curama s pozitivnom betom posebno onima kojim je prvo djete
    Ja imam jedno i da mogu djeliti ostala bi na jednom ako ce sve zene imati po jedno djete

Ajme divna zeno…jako lijepo od tebe💕

Hvala ti 😍
    Rasplakala si me sinoc ali ionako placem zadnjih tjedan dana na dnevnoj bazi 😂😂
    Stvarno to iskreno mislim krenila sam u 11 mjesecu kod nove zubarke i kazem joj da idem u 12 i postupak i kaze meni zena da ju to jako rastuzi da je bila na 10 postupaka i nikad nije uspjelo ja sam zene moje tad bila s svojom djevojcicom kod nje skoro sam pocela plakat
    Imala vise termina 21.1 zadnji a 14.1 sam trebala saznati jesam trudna nakon prvog postupka
    Kad me je pitala jel moze rengen i kad sam ja odg da moze ja nikad nisam bila sretnija ona me za rame primila i njoj sam ovo isto rekla sto i vama jer stvarno to iskreno mislim 
    I jos da kazem curama koje se boje zbog godina jako puno zena oko mene je islo na umjetnu i znam par zena koje i nakon 18 umjetne po italiji,francuskoj i svicarskoj ostale trudne prirodno 
    U petak vam napisem nas problem i ljecenje jer zivim u njemackoj pa mi je tesko sve skupa pohvatati 
    U molitvama ste mi sve i samo da se sto vise andjelcica podjeli na sve mame 

• Malizvrk2
    13. Veljača 2019. 08:47

E da prvi postupak bio 2.1 ja ljepo mirovala nista nisam radila nisam ni na posao isla
    Sad 2.2 nakon 5 min otisla kuci 
    Nakon 5 sati rucak napravila jer je muz moro otic par sati nesto napraviti
    Drugo jutro rucak i mislili s malom u kino ona temperaturu dobila 2 noci nisam spavala 
    Normalno usisavala i sve
    Nisam ssmo ves nosila na pranje i donosila gore jer sam na 3 katu 
    Sve ostalo normalno i eto hoce se
    Ovdje preporucuju setnje i da se sve normalno obavlja zbpg cirkulacije i preporucuju proteinsku prehranu ovaj mjesec sam vise pazila na to 

• Nika5555
    13. Veljača 2019. 09:39

Evo nas sa punkcije,na kraju 3 js,3 pukle u medjuvremenu od pregleda do sale,uzas,malo sam razocarana jer taman sam se nadala smrzlicima al nista ni ovaj put, al dobro,treba skroman bit pa hvala Bogu i na ove 3,a sad cekanje
    Pusa svima

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

johan
    13. Veljača 2019. 10:04

branca_i

Evo krenulo smeđarenje… To je to, naša zadnja nada za bebom je nestala … 😣

Ej isla na vadjenje bete??

johan
    13. Veljača 2019. 13:13

Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima i svako malo u jajnicima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera

• Nika5555
    13. Veljača 2019. 13:16

Nikitta

Nika5555 joj kakav tajming! Svakoj od nas je noćna mora da nam popucaju folikuli, koma! Bogu hvala da imaš tri preostale, neka budu sve tri dobitne!

Hvala ti draga,da,bas je to stresno sve,eto fulali su jedan sat al treba bit zadovoljan i malim brojem sta se moze,javim sutra kad nazovu,uf igra zivaca

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Pencil
    13. Veljača 2019. 13:43

Druga folikulometrija, par sati nakon ultrazvuka malo krvi na papiru?!  Jel to normalno? 

4 sreća
    13. Veljača 2019. 13:48

johan

Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima i svako malo u jajnicima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera

Ček ti si ono jučera tribala dobiti ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.