Nika5555 drzimo 🤞🏻 da ti sutra jave lijepe vijesti!
bas igra zivaca, ali ja si stalno govorim da je to sve van nase kontrole pa mi bude malo lakse 😅
Pencil ja nisam imala takvo iskustvo s folikulometrije, ali na dan aspiracije prosli ciklus mi se javilo malo krvarenje prilikom ultrazvuka - moja dr. odmah postavila 100 pitanja, koji mi je AMH, s koliko godina je mama isla u menopauzu..na kraju je pretpostavila da je stvar mog hashimota i stitnjace...mozda je neka druga cura imala slicno iskustvo kao ti..
Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima i svako malo u jajnicima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera
Tvoji simptomi zvuce obecavajuce, sretno!!!
Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima i svako malo u jajnicima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera
Tvoji simptomi zvuce obecavajuce, sretno!!!
Hvala draga nadam se da jesu obečavajuči ❤
Ček ti si ono jučera tribala dobiti ?
Da draga jucer al je nema još,nadam se da je ni neče biti od ❤
Nadam se i ja draga da neće doći ti uh 😘
Nadam se i ja draga da neće doći ti uh 😘
A u pon tek beta 🙄
Evo nas sa punkcije,na kraju 3 js,3 pukle u medjuvremenu od pregleda do sale,uzas,malo sam razocarana jer taman sam se nadala smrzlicima al nista ni ovaj put, al dobro,treba skroman bit pa hvala Bogu i na ove 3,a sad cekanje
Pusa svima
Uf kako je to moguće u stimuliranom??
Evo krenulo smeđarenje… To je to, naša zadnja nada za bebom je nestala … 😣
Ej isla na vadjenje bete??
Idem sutra.... Suprugu danas rođendan pa nemam snage... Znaš kako mi je drago što još nisi dobila M! Držim ti fige!!!!
Evo krenulo smeđarenje… To je to, naša zadnja nada za bebom je nestala … 😣
Ej isla na vadjenje bete??
Idem sutra…. Suprugu danas rođendan pa nemam snage… Znaš kako mi je drago što još nisi dobila M! Držim ti fige!!!!
Kako si danas??
Evo nas sa punkcije,na kraju 3 js,3 pukle u medjuvremenu od pregleda do sale,uzas,malo sam razocarana jer taman sam se nadala smrzlicima al nista ni ovaj put, al dobro,treba skroman bit pa hvala Bogu i na ove 3,a sad cekanje
Pusa svima
Uf kako je to moguće u stimuliranom??
Nemam pojma,po mome je jucer trebala bit punkcija jer su bili vec dosta veliki,al kako sam u pon bila na folikulometriji i tu vecer dobila stopericu pa valjda nisu mogli jucer punktirat,nemam pojma,danas mi je na punkciji bila ta nova dok koja je pocela kod Š radit i iskreno nije mi bas ulijevala neko povjerenje,sva je bila zbunjena,ne znam da li je moguce da je prilikom pregleda to puklo zbog sonde ili sto,i da li je i taj scenarij moguc ali sad mogu samo nagadjat,sta je tu je,njih dvoje su mi se izmjenjivali tijekom protokola i nisam bila odusevljena time uopce,i eto jbg
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Sortiraj odgovore
Najstariji