Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    emenems8
    13. Veljača 2019. 13:49

Nika5555 drzimo 🤞🏻 da ti sutra jave lijepe vijesti! 
    bas igra zivaca, ali ja si stalno govorim da je to sve van nase kontrole pa mi bude malo lakse 😅
    Pencil ja nisam imala takvo iskustvo s folikulometrije, ali na dan aspiracije prosli ciklus mi se javilo malo  krvarenje prilikom ultrazvuka - moja dr. odmah postavila 100 pitanja, koji mi je AMH, s koliko godina je mama isla u menopauzu..na kraju je pretpostavila da je stvar mog hashimota i stitnjace...mozda je neka druga cura imala slicno iskustvo kao ti.. 

emenems8
    13. Veljača 2019. 13:50

johan

Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima i svako malo u jajnicima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera

Tvoji simptomi zvuce obecavajuce, sretno!!! 

johan
    13. Veljača 2019. 13:54

emenems8

johan

Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima i svako malo u jajnicima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera

Tvoji simptomi zvuce obecavajuce, sretno!!!

Hvala draga nadam se da jesu obečavajuči ❤

johan
    13. Veljača 2019. 13:55

Nova sreca

johan

Ček ti si ono jučera tribala dobiti ?

Da draga jucer al je nema još,nadam se da je ni neče biti od ❤

4 sreća
    13. Veljača 2019. 14:08

johan

Nova sreca

johan

Nadam se i ja draga da neće doći ti uh 😘

johan
    13. Veljača 2019. 14:13

Nova sreca

johan

Nova sreca

johan

Nadam se i ja draga da neće doći ti uh 😘

A u pon tek beta 🙄 

• perla
    13. Veljača 2019. 14:29

Nika5555

Evo nas sa punkcije,na kraju 3 js,3 pukle u medjuvremenu od pregleda do sale,uzas,malo sam razocarana jer taman sam se nadala smrzlicima al nista ni ovaj put, al dobro,treba skroman bit pa hvala Bogu i na ove 3,a sad cekanje
    Pusa svima

Uf kako je to moguće u stimuliranom?? 

• branca_i
    13. Veljača 2019. 14:51

johan

branca_i

Evo krenulo smeđarenje… To je to, naša zadnja nada za bebom je nestala … 😣

Ej isla na vadjenje bete??

Idem sutra.... Suprugu danas rođendan pa nemam snage... Znaš kako mi je drago što još nisi dobila M! Držim ti fige!!!! 

johan
    13. Veljača 2019. 14:54

branca_i

johan

branca_i

Evo krenulo smeđarenje… To je to, naša zadnja nada za bebom je nestala … 😣

Ej isla na vadjenje bete??

Idem sutra…. Suprugu danas rođendan pa nemam snage… Znaš kako mi je drago što još nisi dobila M! Držim ti fige!!!!

Kako si danas??

• Nika5555
    13. Veljača 2019. 14:59

perla

Nika5555

Evo nas sa punkcije,na kraju 3 js,3 pukle u medjuvremenu od pregleda do sale,uzas,malo sam razocarana jer taman sam se nadala smrzlicima al nista ni ovaj put, al dobro,treba skroman bit pa hvala Bogu i na ove 3,a sad cekanje
    Pusa svima

Uf kako je to moguće u stimuliranom??

Nemam pojma,po mome je jucer trebala bit punkcija jer su bili vec dosta veliki,al kako sam u pon bila na folikulometriji i tu vecer dobila stopericu pa valjda nisu mogli jucer punktirat,nemam pojma,danas mi je na punkciji bila ta nova dok koja je pocela kod Š radit i iskreno nije mi bas ulijevala neko povjerenje,sva je bila zbunjena,ne znam da li je moguce da je prilikom pregleda to puklo zbog sonde ili sto,i da li je i taj scenarij moguc ali sad mogu samo nagadjat,sta je tu je,njih dvoje su mi se izmjenjivali tijekom protokola i nisam bila odusevljena time uopce,i eto jbg

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.