Opet druga informacija od danas…na VV radovi pocinju u 3mj…eto tko je jos uvijek tamo da zna,naravno ako vec niste saznale…
Kakvi radovi?
Kakvi radovi? Nemoj mi reci da nece radit? 🙄🙄🙄
Kakvi radovi? Nemoj mi reci da nece radit? 🙄🙄🙄
E neznam sad mozda koji dan nece dok sve to ne presele sto im treba za rad.Al radit ce..vec sam napisla prije gdje ce bit sto
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Opet druga informacija od danas…na VV radovi pocinju u 3mj…eto tko je jos uvijek tamo da zna,naravno ako vec niste saznale…
Kakvi radovi?
Renoviranje odjela za humanu…punkcije i transferi ce se vrsit u Merkuru,tj u bolnici preko.A ostalo ce biti na istom katu tamo gdje je prije bio šalter.Kad udes na drugi kat lijevo.Trebali su vec pocet al nesto je zapelo pa krecu tek u 3 mj.
Ahaa,pa to je dobra vijest!!!
Kad saznam tocno ja napisem...danas je mm vozio majku endokrinologu na VV pa su bili sa poznanicom koja radi u laboratoriju pa mu je tako rekla.Kad se osobno cujem sa njom propitat cu
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Kad saznam tocno ja napisem…danas je mm vozio majku endokrinologu na VV pa su bili sa poznanicom koja radi u laboratoriju pa mu je tako rekla.Kad se osobno cujem sa njom propitat cu
Ok,hvala svakako na informaciji,ja sutra zovem VV da se narucim na pregled,sta god saznam javim također!😊
Da vam se malo pozalim… u ponedjeljak idem vaditi betu…za dva dana kao trebam dobiti…sve me strah da i hocu..imam takve simptome…jos i bubuljice poiskakale po licu…uf…sretno svima…drzim vam 🤞
Draga znaci isti dan idemo vadit betu,ja ti isto imam Takve simptome i osjecaj da ce sad procurit al evo zasad je danas 2 dan da kasni
Da…super…ja sam u Os,mislim da si i ti ako se dobro sjecam ili grijesim?ubi me vec to cekanje ..razmisljala sam da napravim test u nedjelju…ali nekako me strah razocarenja…
U zg u vv bio postupak a vadit cu betu u Varaždinu
Ja sam mislila sutra, imam ga a nikako da ga napravim posto mi 10 dan bio negativan
Hm…onda pricekaj onda sub ili nedjelju…zelim ti pozitivnu betu🤞😘
I ja tebi zelim pozitivnu betu neznam dal cu moc izdrzat do vikenda 😁😘
Joj i ja...ali moramo...sretnooo i javi se u ponedjeljak ili prije ak napravis test🤞❤️😘
Branca 😢 zelim ti sutra hrpu hrabrosti i da izdrzis sve sto ti priredi ovo vadjenje bete! Drzi se
Hvala draga 😘
Da vam se malo pozalim… u ponedjeljak idem vaditi betu…za dva dana kao trebam dobiti…sve me strah da i hocu..imam takve simptome…jos i bubuljice poiskakale po licu…uf…sretno svima…drzim vam 🤞
Draga znaci isti dan idemo vadit betu,ja ti isto imam Takve simptome i osjecaj da ce sad procurit al evo zasad je danas 2 dan da kasni
Da…super…ja sam u Os,mislim da si i ti ako se dobro sjecam ili grijesim?ubi me vec to cekanje ..razmisljala sam da napravim test u nedjelju…ali nekako me strah razocarenja…
Ja sam mislila sutra, imam ga a nikako da ga napravim posto mi 10 dan bio negativan
Joj i ja…ali moramo…sretnooo i javi se u ponedjeljak ili prije ak napravis test🤞❤️😘
Evo napravila Test i negativan je sad mi nepreostaJe drugo nego čekat betu..jer M nema....
Joj i ja…ali moramo…sretnooo i javi se u ponedjeljak ili prije ak napravis test🤞❤️😘
Evo napravila Test i negativan je sad mi nepreostaJe drugo nego čekat betu..jer M nema….
Draga nemoj klonuti.pricekaj betu da napraviš
Evo napravila Test i negativan je sad mi nepreostaJe drugo nego čekat betu..jer M nema….
Draga navijam za betu!!! Meni ujutro krenula krv, nije mogla sačekati da mi nalaz bude gotov....😫
Sortiraj odgovore
Najstariji