Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    13. Veljača 2019. 15:43

johan

Nova sreca

johan

Nova sreca

johan

Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima i svako malo u jajnicima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera

Ček ti si ono jučera tribala dobiti ?

Da draga jucer al je nema još,nadam se da je ni neče biti od ❤

Nadam se i ja draga da neće doći ti uh 😘

A u pon tek beta 🙄

Ja je vadim u petak 

4 sreća
    13. Veljača 2019. 15:43

branca_i

johan

branca_i

Evo krenulo smeđarenje… To je to, naša zadnja nada za bebom je nestala … 😣

Ej isla na vadjenje bete??

Idem sutra…. Suprugu danas rođendan pa nemam snage… Znaš kako mi je drago što još nisi dobila M! Držim ti fige!!!!

Branci draga jel stalo smeđarenje

• perla
    13. Veljača 2019. 15:56

Nika5555

perla

Nika5555

Evo nas sa punkcije,na kraju 3 js,3 pukle u medjuvremenu od pregleda do sale,uzas,malo sam razocarana jer taman sam se nadala smrzlicima al nista ni ovaj put, al dobro,treba skroman bit pa hvala Bogu i na ove 3,a sad cekanje
    Pusa svima

Uf kako je to moguće u stimuliranom??

Nemam pojma,po mome je jucer trebala bit punkcija jer su bili vec dosta veliki,al kako sam u pon bila na folikulometriji i tu vecer dobila stopericu pa valjda nisu mogli jucer punktirat,nemam pojma,danas mi je na punkciji bila ta nova dok koja je pocela kod Š radit i iskreno nije mi bas ulijevala neko povjerenje,sva je bila zbunjena,ne znam da li je moguce da je prilikom pregleda to puklo zbog sonde ili sto,i da li je i taj scenarij moguc ali sad mogu samo nagadjat,sta je tu je,njih dvoje su mi se izmjenjivali tijekom protokola i nisam bila odusevljena time uopce,i eto jbg

To je najgore kad te osim sudbine, i ljudski faktor zeza. Misli sad pozitivno i te 3 su dovoljne!! 

samo_opusteno
    13. Veljača 2019. 15:57

Da vam se malo pozalim... u ponedjeljak idem vaditi betu...za dva dana kao trebam dobiti...sve me strah da i hocu..imam takve simptome...jos i bubuljice poiskakale po licu...uf...sretno svima...drzim vam 🤞

Nasty
    13. Veljača 2019. 15:57

Drage forumašice, ako ima neka od vas slično iskustvo molim da ga samnom podjeli. Na terapiji sam femoston 2/10 zbog loše hormonske slike. Visok fsh i lh, snižen estradiol i amh..Pisala sam, pa da se ne ponavljam, ugl. imam sniženu ov. rezervu. Uz femoston pijem i suplemente, multivitamine, minerale, omegu i sl. Sad sam na 3.kutiji i nisam dobila menstruaciju već 32 dana. Do sada sam imala relativno urednu između 24 i 27 dana. Javila sam se ginekologu i naručila se na uzv. Čak sam napravila i test za trudnoću, iako su mi šanse minimalne i negativan je. Sa mpo doktoricom imam zakazan termin nakon što popijem treću kutiju femostona i ponovim nalaze hormona 2.ili 3.dc. te dođem sa novim nalazima na procjenu za postupak. Nisam pod nekim dodatnim stresom, sve je uobičajeno. Malo me brine to što s terapijom kojom bi trebala regulirati hormone i ciklus ja ne dobijam menstruaciju. Soc. gin. mi je preko telefona spomenuo da mi je moguće da mi je endometrij tanak zbog anovulacije i da mi zbog toga se preskače ciklus. A čitam na više mjesta da femoston djeluje na zadebljanje endometrija. A ništa morat ću čekat 21.UZV, pa ću vidit. Moram se negdje pojadat jer stvarno nemam koga pitati, pa vas tlačim.. 
    Nova sreca, znaš li možda u koje doba dana je moguće našu mpo doktoricu kontaktirati telefonom?

Cure, pratim vas i držim fige za pozitivne bete i sve daljnje rezultate.. Čestitam na plusićima.. 

johan
    13. Veljača 2019. 16:04

Nova sreca

johan

Nova sreca

johan

Nova sreca

johan

Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima i svako malo u jajnicima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera

A u pon tek beta 🙄

Ja je vadim u petak

Sretno draga kak se ti osječas?

johan
    13. Veljača 2019. 16:06

samo_opusteno

Da vam se malo pozalim… u ponedjeljak idem vaditi betu…za dva dana kao trebam dobiti…sve me strah da i hocu..imam takve simptome…jos i bubuljice poiskakale po licu…uf…sretno svima…drzim vam 🤞

Draga znaci isti dan idemo vadit betu,ja ti isto imam Takve simptome i osjecaj da ce sad procurit al evo zasad je danas 2 dan da kasni

4 sreća
    13. Veljača 2019. 16:10

johan

Nova sreca

johan

Nova sreca

johan

Nova sreca

johan

A u pon tek beta 🙄

Ja je vadim u petak

A sva sam u bolovima doli me boli svako malo ostra bol udari i tako priko leđa.i glava mi puca.al nedam se ja

4 sreća
    13. Veljača 2019. 16:12

Nasty

Drage forumašice, ako ima neka od vas slično iskustvo molim da ga samnom podjeli. Na terapiji sam femoston 2/10 zbog loše hormonske slike. Visok fsh i lh, snižen estradiol i amh..Pisala sam, pa da se ne ponavljam, ugl. imam sniženu ov. rezervu. Uz femoston pijem i suplemente, multivitamine, minerale, omegu i sl. Sad sam na 3.kutiji i nisam dobila menstruaciju već 32 dana. Do sada sam imala relativno urednu između 24 i 27 dana. Javila sam se ginekologu i naručila se na uzv. Čak sam napravila i test za trudnoću, iako su mi šanse minimalne i negativan je. Sa mpo doktoricom imam zakazan termin nakon što popijem treću kutiju femostona i ponovim nalaze hormona 2.ili 3.dc. te dođem sa novim nalazima na procjenu za postupak. Nisam pod nekim dodatnim stresom, sve je uobičajeno. Malo me brine to što s terapijom kojom bi trebala regulirati hormone i ciklus ja ne dobijam menstruaciju. Soc. gin. mi je preko telefona spomenuo da mi je moguće da mi je endometrij tanak zbog anovulacije i da mi zbog toga se preskače ciklus. A čitam na više mjesta da femoston djeluje na zadebljanje endometrija. A ništa morat ću čekat 21.UZV, pa ću vidit. Moram se negdje pojadat jer stvarno nemam koga pitati, pa vas tlačim..
    Nova sreca, znaš li možda u koje doba dana je moguće našu mpo doktoricu kontaktirati telefonom?

Cure, pratim vas i držim fige za pozitivne bete i sve daljnje rezultate.. Čestitam na plusićima..

A nju dobiti na telefon ti je lutrija.ako možes otiđi radije na odjel.sretno draga

johan
    13. Veljača 2019. 16:13

Nova sreca

johan

Nova sreca

johan

Nova sreca

johan

Nova sreca

johan

A u pon tek beta 🙄

Ja je vadim u petak

A sva sam u bolovima doli me boli svako malo ostra bol udari i tako priko leđa.i glava mi puca.al nedam se ja

I meni ti je identicno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.