Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima i svako malo u jajnicima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera
Ček ti si ono jučera tribala dobiti ?
Da draga jucer al je nema još,nadam se da je ni neče biti od ❤
Nadam se i ja draga da neće doći ti uh 😘
A u pon tek beta 🙄
Ja je vadim u petak
Evo krenulo smeđarenje… To je to, naša zadnja nada za bebom je nestala … 😣
Ej isla na vadjenje bete??
Idem sutra…. Suprugu danas rođendan pa nemam snage… Znaš kako mi je drago što još nisi dobila M! Držim ti fige!!!!
Branci draga jel stalo smeđarenje
Evo nas sa punkcije,na kraju 3 js,3 pukle u medjuvremenu od pregleda do sale,uzas,malo sam razocarana jer taman sam se nadala smrzlicima al nista ni ovaj put, al dobro,treba skroman bit pa hvala Bogu i na ove 3,a sad cekanje
Pusa svima
Uf kako je to moguće u stimuliranom??
Nemam pojma,po mome je jucer trebala bit punkcija jer su bili vec dosta veliki,al kako sam u pon bila na folikulometriji i tu vecer dobila stopericu pa valjda nisu mogli jucer punktirat,nemam pojma,danas mi je na punkciji bila ta nova dok koja je pocela kod Š radit i iskreno nije mi bas ulijevala neko povjerenje,sva je bila zbunjena,ne znam da li je moguce da je prilikom pregleda to puklo zbog sonde ili sto,i da li je i taj scenarij moguc ali sad mogu samo nagadjat,sta je tu je,njih dvoje su mi se izmjenjivali tijekom protokola i nisam bila odusevljena time uopce,i eto jbg
To je najgore kad te osim sudbine, i ljudski faktor zeza. Misli sad pozitivno i te 3 su dovoljne!!
Da vam se malo pozalim... u ponedjeljak idem vaditi betu...za dva dana kao trebam dobiti...sve me strah da i hocu..imam takve simptome...jos i bubuljice poiskakale po licu...uf...sretno svima...drzim vam 🤞
Drage forumašice, ako ima neka od vas slično iskustvo molim da ga samnom podjeli. Na terapiji sam femoston 2/10 zbog loše hormonske slike. Visok fsh i lh, snižen estradiol i amh..Pisala sam, pa da se ne ponavljam, ugl. imam sniženu ov. rezervu. Uz femoston pijem i suplemente, multivitamine, minerale, omegu i sl. Sad sam na 3.kutiji i nisam dobila menstruaciju već 32 dana. Do sada sam imala relativno urednu između 24 i 27 dana. Javila sam se ginekologu i naručila se na uzv. Čak sam napravila i test za trudnoću, iako su mi šanse minimalne i negativan je. Sa mpo doktoricom imam zakazan termin nakon što popijem treću kutiju femostona i ponovim nalaze hormona 2.ili 3.dc. te dođem sa novim nalazima na procjenu za postupak. Nisam pod nekim dodatnim stresom, sve je uobičajeno. Malo me brine to što s terapijom kojom bi trebala regulirati hormone i ciklus ja ne dobijam menstruaciju. Soc. gin. mi je preko telefona spomenuo da mi je moguće da mi je endometrij tanak zbog anovulacije i da mi zbog toga se preskače ciklus. A čitam na više mjesta da femoston djeluje na zadebljanje endometrija. A ništa morat ću čekat 21.UZV, pa ću vidit. Moram se negdje pojadat jer stvarno nemam koga pitati, pa vas tlačim..
Nova sreca, znaš li možda u koje doba dana je moguće našu mpo doktoricu kontaktirati telefonom?
Cure, pratim vas i držim fige za pozitivne bete i sve daljnje rezultate.. Čestitam na plusićima..
Ej drage moje nije jucer dosla M i danas je jos nema,malo me probada al nista strasno,jedino sto me probada u ledjima i svako malo u jajnicima a cice nimalo ne bole,danas mi 12 dan nakon transfera
A u pon tek beta 🙄
Ja je vadim u petak
Sretno draga kak se ti osječas?
Da vam se malo pozalim… u ponedjeljak idem vaditi betu…za dva dana kao trebam dobiti…sve me strah da i hocu..imam takve simptome…jos i bubuljice poiskakale po licu…uf…sretno svima…drzim vam 🤞
Draga znaci isti dan idemo vadit betu,ja ti isto imam Takve simptome i osjecaj da ce sad procurit al evo zasad je danas 2 dan da kasni
A u pon tek beta 🙄
Ja je vadim u petak
A sva sam u bolovima doli me boli svako malo ostra bol udari i tako priko leđa.i glava mi puca.al nedam se ja
Drage forumašice, ako ima neka od vas slično iskustvo molim da ga samnom podjeli. Na terapiji sam femoston 2/10 zbog loše hormonske slike. Visok fsh i lh, snižen estradiol i amh..Pisala sam, pa da se ne ponavljam, ugl. imam sniženu ov. rezervu. Uz femoston pijem i suplemente, multivitamine, minerale, omegu i sl. Sad sam na 3.kutiji i nisam dobila menstruaciju već 32 dana. Do sada sam imala relativno urednu između 24 i 27 dana. Javila sam se ginekologu i naručila se na uzv. Čak sam napravila i test za trudnoću, iako su mi šanse minimalne i negativan je. Sa mpo doktoricom imam zakazan termin nakon što popijem treću kutiju femostona i ponovim nalaze hormona 2.ili 3.dc. te dođem sa novim nalazima na procjenu za postupak. Nisam pod nekim dodatnim stresom, sve je uobičajeno. Malo me brine to što s terapijom kojom bi trebala regulirati hormone i ciklus ja ne dobijam menstruaciju. Soc. gin. mi je preko telefona spomenuo da mi je moguće da mi je endometrij tanak zbog anovulacije i da mi zbog toga se preskače ciklus. A čitam na više mjesta da femoston djeluje na zadebljanje endometrija. A ništa morat ću čekat 21.UZV, pa ću vidit. Moram se negdje pojadat jer stvarno nemam koga pitati, pa vas tlačim..
Nova sreca, znaš li možda u koje doba dana je moguće našu mpo doktoricu kontaktirati telefonom?
Cure, pratim vas i držim fige za pozitivne bete i sve daljnje rezultate.. Čestitam na plusićima..
A nju dobiti na telefon ti je lutrija.ako možes otiđi radije na odjel.sretno draga
A u pon tek beta 🙄
Ja je vadim u petak
A sva sam u bolovima doli me boli svako malo ostra bol udari i tako priko leđa.i glava mi puca.al nedam se ja
I meni ti je identicno
Sortiraj odgovore
Najstariji