Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • branca_i
    13. Veljača 2019. 19:18

johan

branca_i

johan

branca_i

Evo krenulo smeđarenje… To je to, naša zadnja nada za bebom je nestala … 😣

Ej isla na vadjenje bete??

Idem sutra…. Suprugu danas rođendan pa nemam snage… Znaš kako mi je drago što još nisi dobila M! Držim ti fige!!!!

Kako si danas??

Smeđarenje sve jače... Nekako sam se pomirila i donekle smirila. Molim boga samo da sutra kad dignem nalaz ostanem na nogama i ne slomim se pred svima u bolnici... 

• branca_i
    13. Veljača 2019. 19:20

Nova sreca

branca_i

johan

branca_i

Evo krenulo smeđarenje… To je to, naša zadnja nada za bebom je nestala … 😣

Ej isla na vadjenje bete??

Idem sutra…. Suprugu danas rođendan pa nemam snage… Znaš kako mi je drago što još nisi dobila M! Držim ti fige!!!!

Branci draga jel stalo smeđarenje

Nije, nažalost, samo se pojačava.... 😣😣

• branca_i
    13. Veljača 2019. 19:26

Kengurica

Histeroskopija obavljena. Nista nije boljelo, sve je prohodno i uredno. Uzet je uzorak za patohistolosku analizu i nalaz je za cca 7-10 dana. Mrvicu imam krvi na ulosku, ali bas mrvicu.

Drago mi je da je dobro prošlo, sad malo odmori i kao nova si.... 

samo_opusteno
    13. Veljača 2019. 19:27

johan

johan

samo_opusteno

johan

samo_opusteno

Da vam se malo pozalim… u ponedjeljak idem vaditi betu…za dva dana kao trebam dobiti…sve me strah da i hocu..imam takve simptome…jos i bubuljice poiskakale po licu…uf…sretno svima…drzim vam 🤞

Draga znaci isti dan idemo vadit betu,ja ti isto imam Takve simptome i osjecaj da ce sad procurit al evo zasad je danas 2 dan da kasni

Da…super…ja sam u Os,mislim da si i ti ako se dobro sjecam ili grijesim?ubi me vec to cekanje ..razmisljala sam da napravim test u nedjelju…ali nekako me strah razocarenja…

U zg u vv bio postupak a vadit cu betu u Varaždinu

Ja sam mislila sutra, imam ga a nikako da ga napravim posto mi 10 dan bio negativan

Hm...onda pricekaj onda sub ili nedjelju...zelim ti pozitivnu betu🤞😘

• branca_i
    13. Veljača 2019. 19:32

maja555

Pozz cure,
    Dobila sam mjesecnicu i ovaj mjesec iden na IVF prvi put. Znaci od 2 do 6 dana pijem 3x1 LETROZOL, a 5.dan idem na ultrazvuk.
    Spomenio mi je i inekciju ali ne znam kada i koje cu primati i stopericu na 9.dan ciklusa.
    Jeli koja od vas isla ovim redosljedom i kako ste reagirali na letrozol i inekcije? Prvi put mi je i nova sam u IVF-U.

Ja sam u svom drugom postupku uzimala Letrozol kao sto ćeš ti. Dr mi je poslije ubacio još koji Gonal. Na Letrozol sam izreagirala bolje nego na Menopure u prvom postupku. Dobili smo 8 jajnih stanica. I naravno sami lijekovi su me došli malo jeftinije taj put. 

johan
    13. Veljača 2019. 19:46

samo_opusteno

johan

johan

samo_opusteno

johan

samo_opusteno

Da vam se malo pozalim… u ponedjeljak idem vaditi betu…za dva dana kao trebam dobiti…sve me strah da i hocu..imam takve simptome…jos i bubuljice poiskakale po licu…uf…sretno svima…drzim vam 🤞

Draga znaci isti dan idemo vadit betu,ja ti isto imam Takve simptome i osjecaj da ce sad procurit al evo zasad je danas 2 dan da kasni

Da…super…ja sam u Os,mislim da si i ti ako se dobro sjecam ili grijesim?ubi me vec to cekanje ..razmisljala sam da napravim test u nedjelju…ali nekako me strah razocarenja…

U zg u vv bio postupak a vadit cu betu u Varaždinu

Ja sam mislila sutra, imam ga a nikako da ga napravim posto mi 10 dan bio negativan

Hm…onda pricekaj onda sub ili nedjelju…zelim ti pozitivnu betu🤞😘

I ja tebi zelim pozitivnu betu neznam dal cu moc izdrzat do vikenda 😁😘

• nemasekirancije
    13. Veljača 2019. 20:15

Jooooj curke moje...svim cekalicama drzim velike fige :) 😍😍😍😍 jos malo i ja vam se nadam se pridruzujem. Za koji dan bi trebala dobiti M i na pregledu i ako je sve ok krecemo u stimulirani.

• maja555
    13. Veljača 2019. 20:33

Kengurica

Maja, mozda misli samo na štopericu injekciju, a mozda ce ti npr menopurima nadopuniti letrozol. Letrozol je ako se ne varam femara. Da li ti je rekao jesi li u prirodnim ciklusu IVF ili stimuliranom? Koja vam je dijagnoza? Neobicno mi je da vam je prvi izbor letrozol pa pretpostavljam da si vec imala inseminaciju ili nesto?

Potpmognuta sam radila s letrozol i tempiranim odnosom i stopericom. 
    Sad je rekao da idemo na blagu stimulaciju jer imam endometriozu i nizak AMH.
    Koliko sam skuzila letrozol ce mi nadopunit s nekim inekcijama, nije mi rekao kojim. Samo me narucio 5 dan. Zasto je neobican prvi izbor letrozola? 
    E da, i muz je uredan. 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• maja555
    13. Veljača 2019. 20:35

branca_i

maja555

Pozz cure,
    Dobila sam mjesecnicu i ovaj mjesec iden na IVF prvi put. Znaci od 2 do 6 dana pijem 3x1 LETROZOL, a 5.dan idem na ultrazvuk.
    Spomenio mi je i inekciju ali ne znam kada i koje cu primati i stopericu na 9.dan ciklusa.
    Jeli koja od vas isla ovim redosljedom i kako ste reagirali na letrozol i inekcije? Prvi put mi je i nova sam u IVF-U.

Ja sam u svom drugom postupku uzimala Letrozol kao sto ćeš ti. Dr mi je poslije ubacio još koji Gonal. Na Letrozol sam izreagirala bolje nego na Menopure u prvom postupku. Dobili smo 8 jajnih stanica. I naravno sami lijekovi su me došli malo jeftinije taj put.

Ja sam na letrozolu imala samo 2 folikula kad smo isli na varijantu tempiranog odnosa. Onda ce i meni kao i tebi nadopunit necim jos..

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Samara
    13. Veljača 2019. 20:40

Grizli

Samara a koliko niski je testosteron? Znam da intenzivna vjezba, cesti odnosi i hrana bogata proteinima (meso, jaja, avokado, ulja) i omega 3 povisuju testosteron. Ne znam iz vlastitog iskustva, al mozda ti pomogne sto god. Znam da ako je mali manjak se relativno lako i brzo normalizira

Granica je od 8.76 do 27.85 a ima 7.08

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.