Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • branca_i
    12. Veljača 2019. 18:23

Vaki

branca - baš mi je žao. Nemam riječi…

Hvala draga...imam osjećaj da mi se duša raspada...

• ninna1804
    12. Veljača 2019. 18:28

Draga branca_i, jakooo mi je zao, nemam rijeci koje bi te utjesile osim da si veceras u mojim molitvama 

4 sreća
    12. Veljača 2019. 19:04

branca_i

Evo krenulo smeđarenje… To je to, naša zadnja nada za bebom je nestala … 😣

Draga doće i nase vrime.drži se

Grizli
    12. Veljača 2019. 19:06

Zvrk sretno i lijep plusic se vidi!
    Branca bas mi je zao... 😒 Jel postoji kakva sansa za donaciju stanica ili tako sto u vasem slucaju. Uh, bas mi je krivo! Eto ti nepravednog zivota!

johan
    12. Veljača 2019. 19:08

Branca jako mi je žao,drži se ❤

• perla
    12. Veljača 2019. 19:21

branca_i

Evo krenulo smeđarenje… To je to, naša zadnja nada za bebom je nestala … 😣

Nemoj tako,, uvijek se nađe neko riješenje. 

• branca_i
    12. Veljača 2019. 20:10

Grizli

Zvrk sretno i lijep plusic se vidi!
    Branca bas mi je zao… 😒 Jel postoji kakva sansa za donaciju stanica ili tako sto u vasem slucaju. Uh, bas mi je krivo! Eto ti nepravednog zivota!

Ostaje donacija spermija, koja je meni definitivno prihvatljiva, ali mom suprugu mislim da ne....Kad smo tek na početku saznali za njegovu azoospermiju i kad sam spomenula donaciju nije bio oduševljen, čak štoviše nije htio ni čuti. Sto će biti sad ne znam... Ostaje mi se pribrati i izvaditi betu, i onda ono najteže - razgovarati s njim....😣 Cure, hvala vam svima na riječima utjehe! 

Grizli
    12. Veljača 2019. 20:22

Branca vjerujem da je tesko prihvatiti vasu situaciju, i tvom muzu prihvatiti činjenice s kojima se suocavate. Nisam zapamtila koliko godina imate i koliko vam se u tom smislu zuri, ali ako ovaj postupak bude neuspjesan kao sto pretpostavljas, mozda kad prodje malo vremena cete uspjet pronaci nacin da oboje prihvatite tu cinjenicu o donaciji sjemena. To su osjetljive situacije i nije lako nikako donjet takve odluke. Drzi se i ja jos uvijek se nadam da ce te beta ugodno iznenaditi. 

• Kengurica
    12. Veljača 2019. 20:25

Branca zasuzila sam zbog vas. Nevjerojatno je kolilo je tak zivot nekad nekome tezak i tuzan u nekom segmentu. Jednostavno nije fer da ljudi ne mogu imati djecu. Drzi se.

• rita88
    12. Veljača 2019. 20:51

Mile moje,evo mene opet nakon neka 3mj!Pratim vas cjelo vrijeme i čestitam  trudnicama a za ostale se i dalje molim!Da vas podsjetim ja 2.inseminacije,3 Ivfa beta uvjek 0!Sada u ponedjeljak idem na FET po mog jednog smrzlica!Pa eto držite mi fige 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.