Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • branca_i
    12. Veljača 2019. 16:23

Nova sreca

branca_i

Nova sreca

Evo đava mi nije da mira i 10 dan napravim test i debeli minus mi je.a napravila sam ga zato sto simptome imam sve ka i zadnji put.sise prestale bolit i stomak se smanjiva a i simptomi menge su tu.uh nece me pa neće

Kao da čitam opis svog stanja … Samo ja nemam hrabrosti napravit test… 😣

Nemoj ga draga ni radit.sta su mi rekli svi.napravila sam ga pa sam sva u bedu.a nakraju može bit pozitivno sve.kad imas ti betu raditi

Vadim betu 14.-og, u cetvrtak....to će mi biti 12dnt. U poliklinici su mi rekli da mogu već i sutra, ali mi sutra suprug ima rođendan i ne želim da se jadan bedira... 

• Blacky89
    12. Veljača 2019. 16:34

Nika sretno sutra...
    Malizvrk vidim ju i ja 😊

12. Veljača 2019. 16:36

Koji klinac ona rosasofia preuzela cijeli forum s onim glupim naslovima,ja otvorila da vidim sta pise valjda necu pozalit??kako puste tako nesto na forum?

12. Veljača 2019. 16:37

Ps.cestitke curama na betama i plusicima!

Vaki
    12. Veljača 2019. 16:48

Super curke. Čestitam na plusu i naravno na lijepoj beti. Eto, mala princezica će dobiti seku ili bracu...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Malizvrk2
    12. Veljača 2019. 16:50

Cureee hvala vam ja sam u soku 
    Javim vam se u petak nakon bete i ispricam vam nas put

• nemasekirancije
    12. Veljača 2019. 17:06

Cestitam zvrk i harry :)! Cekamo onda u petak taj transfer i punkciju sutra. Svima drzim figr 🤞😘

4 sreća
    12. Veljača 2019. 17:23

branca_i

Nova sreca

branca_i

Nova sreca

Evo đava mi nije da mira i 10 dan napravim test i debeli minus mi je.a napravila sam ga zato sto simptome imam sve ka i zadnji put.sise prestale bolit i stomak se smanjiva a i simptomi menge su tu.uh nece me pa neće

Kao da čitam opis svog stanja … Samo ja nemam hrabrosti napravit test… 😣

Nemoj ga draga ni radit.sta su mi rekli svi.napravila sam ga pa sam sva u bedu.a nakraju može bit pozitivno sve.kad imas ti betu raditi

Vadim betu 14.-og, u cetvrtak….to će mi biti 12dnt. U poliklinici su mi rekli da mogu već i sutra, ali mi sutra suprug ima rođendan i ne želim da se jadan bedira…držim fige da bude lipa beta🤞

• branca_i
    12. Veljača 2019. 17:34

Evo krenulo smeđarenje... To je to, naša zadnja nada za bebom je nestala ... 😣

Vaki
    12. Veljača 2019. 18:04

branca - baš mi je žao. Nemam riječi... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.