Evo đava mi nije da mira i 10 dan napravim test i debeli minus mi je.a napravila sam ga zato sto simptome imam sve ka i zadnji put.sise prestale bolit i stomak se smanjiva a i simptomi menge su tu.uh nece me pa neće
Kao da čitam opis svog stanja … Samo ja nemam hrabrosti napravit test… 😣
Nemoj ga draga ni radit.sta su mi rekli svi.napravila sam ga pa sam sva u bedu.a nakraju može bit pozitivno sve.kad imas ti betu raditi
Vadim betu 14.-og, u cetvrtak....to će mi biti 12dnt. U poliklinici su mi rekli da mogu već i sutra, ali mi sutra suprug ima rođendan i ne želim da se jadan bedira...
Koji klinac ona rosasofia preuzela cijeli forum s onim glupim naslovima,ja otvorila da vidim sta pise valjda necu pozalit??kako puste tako nesto na forum?
Super curke. Čestitam na plusu i naravno na lijepoj beti. Eto, mala princezica će dobiti seku ili bracu...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cureee hvala vam ja sam u soku
Javim vam se u petak nakon bete i ispricam vam nas put
Cestitam zvrk i harry :)! Cekamo onda u petak taj transfer i punkciju sutra. Svima drzim figr 🤞😘
Evo đava mi nije da mira i 10 dan napravim test i debeli minus mi je.a napravila sam ga zato sto simptome imam sve ka i zadnji put.sise prestale bolit i stomak se smanjiva a i simptomi menge su tu.uh nece me pa neće
Kao da čitam opis svog stanja … Samo ja nemam hrabrosti napravit test… 😣
Nemoj ga draga ni radit.sta su mi rekli svi.napravila sam ga pa sam sva u bedu.a nakraju može bit pozitivno sve.kad imas ti betu raditi
Vadim betu 14.-og, u cetvrtak….to će mi biti 12dnt. U poliklinici su mi rekli da mogu već i sutra, ali mi sutra suprug ima rođendan i ne želim da se jadan bedira…držim fige da bude lipa beta🤞
Evo krenulo smeđarenje... To je to, naša zadnja nada za bebom je nestala ... 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji