HarryPotter 🍾🍾🍾🍾👍👍👍👍👍👍 Savrseno! Cestitam i sretnu trudnocu!
Kengu sretno onda sutra i svakako javi. Drzim fige da bude uredan nalaz i da doprinese slijedecem ET!
Prijavljuje nevjerni Toma svoju betu 486 💃🤞
Bravo odlična ti je draga beta
Evo đava mi nije da mira i 10 dan napravim test i debeli minus mi je.a napravila sam ga zato sto simptome imam sve ka i zadnji put.sise prestale bolit i stomak se smanjiva a i simptomi menge su tu.uh nece me pa neće
Kao da čitam opis svog stanja … Samo ja nemam hrabrosti napravit test… 😣
Nemoj ga draga ni radit.sta su mi rekli svi.napravila sam ga pa sam sva u bedu.a nakraju može bit pozitivno sve.kad imas ti betu raditi
Jeee,cestitke Harry,neka nam se niz nastavi,mi sutra punkciju,bez anestezije,stisnem zube,dobim u venu malo nesto protiv bolova i jbg,izdrzi se,a onda igra zivaca slijedi
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Curke ja ko padobranac nsam pisala nikad ali vas citam zadnja 2 mjeseca i nadam se s vama i strepim s vama
2.2 vracene mi 2 smrzlica od 5 dana
Ja danas kupila 2 testa za cetvrtak i ajde jedan cu prije pola sata iskoristiti nema veze bit ce negativan ali bolje se obradovati onda u cetvrtak nakon razocarenja
Uzimala sam utrogest i od 3 dana ciklusa 3-2mg Estrifarm
Imam jednu kcer od 5 godina i ovo je prvi put da vidim drugu crtu aöi bojim se da umisljam
Jest da je jako svjetla
Jel netko vidi drugu crtu
Cestitam svim curama s pozitivnom betom posebno onima kojim je prvo djete
Ja imam jedno i da mogu djeliti ostala bi na jednom ako ce sve zene imati po jedno djete
Curke ja ko padobranac nsam pisala nikad ali vas citam zadnja 2 mjeseca i nadam se s vama i strepim s vama
2.2 vracene mi 2 smrzlica od 5 dana
Ja danas kupila 2 testa za cetvrtak i ajde jedan cu prije pola sata iskoristiti nema veze bit ce negativan ali bolje se obradovati onda u cetvrtak nakon razocarenja
Uzimala sam utrogest i od 3 dana ciklusa 3-2mg Estrifarm
Imam jednu kcer od 5 godina i ovo je prvi put da vidim drugu crtu aöi bojim se da umisljam
Jest da je jako svjetla
Jel netko vidi drugu crtu
Ne pričinjava ti se draga, čestitam ti
Sortiraj odgovore
Najstariji