Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    12. Veljača 2019. 14:16

Čestitam Harry!!!!! 🎉🎊👏🏼🤗🎈

Grizli
    12. Veljača 2019. 14:39

HarryPotter 🍾🍾🍾🍾👍👍👍👍👍👍 Savrseno! Cestitam i sretnu trudnocu!
    Kengu sretno onda sutra i svakako javi. Drzim fige da bude uredan nalaz i da doprinese slijedecem ET! 

Lemon
    12. Veljača 2019. 14:49

Harry Potter čestitke za lijepu betu 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

4 sreća
    12. Veljača 2019. 15:08

HarryPotter

Prijavljuje nevjerni Toma svoju betu 486 💃🤞

Bravo odlična ti je draga beta

4 sreća
    12. Veljača 2019. 15:11

branca_i

Nova sreca

Evo đava mi nije da mira i 10 dan napravim test i debeli minus mi je.a napravila sam ga zato sto simptome imam sve ka i zadnji put.sise prestale bolit i stomak se smanjiva a i simptomi menge su tu.uh nece me pa neće

Kao da čitam opis svog stanja … Samo ja nemam hrabrosti napravit test… 😣

Nemoj ga draga ni radit.sta su mi rekli svi.napravila sam ga pa sam sva u bedu.a nakraju može bit pozitivno sve.kad imas ti betu raditi

• Nika5555
    12. Veljača 2019. 15:20

Jeee,cestitke Harry,neka nam se niz nastavi,mi sutra punkciju,bez anestezije,stisnem zube,dobim u venu malo nesto protiv bolova i jbg,izdrzi se,a onda igra zivaca slijedi

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Kengurica
    12. Veljača 2019. 15:26

Hvala Grizli. 
    Harry čestitam!

• Malizvrk2
    12. Veljača 2019. 15:38

Curke ja ko padobranac nsam pisala nikad ali vas citam zadnja 2 mjeseca i nadam se s vama i strepim s vama
    2.2 vracene mi 2 smrzlica od 5 dana 
    Ja danas kupila 2 testa za cetvrtak i ajde jedan cu prije pola sata iskoristiti nema veze bit ce negativan ali bolje se obradovati onda u cetvrtak nakon razocarenja
    Uzimala sam utrogest i od 3 dana ciklusa 3-2mg  Estrifarm 
    Imam jednu kcer od 5 godina i ovo je prvi put da vidim drugu crtu aöi bojim se da umisljam 
    Jest da je jako svjetla 
    Jel netko vidi drugu crtu 

• Malizvrk2
    12. Veljača 2019. 15:39

Cestitam svim curama s pozitivnom betom posebno onima kojim je prvo djete 
    Ja imam jedno i da mogu djeliti ostala bi na jednom ako ce sve zene imati po jedno djete 

4 sreća
    12. Veljača 2019. 16:00

Malizvrk2

Curke ja ko padobranac nsam pisala nikad ali vas citam zadnja 2 mjeseca i nadam se s vama i strepim s vama
    2.2 vracene mi 2 smrzlica od 5 dana
    Ja danas kupila 2 testa za cetvrtak i ajde jedan cu prije pola sata iskoristiti nema veze bit ce negativan ali bolje se obradovati onda u cetvrtak nakon razocarenja
    Uzimala sam utrogest i od 3 dana ciklusa 3-2mg Estrifarm
    Imam jednu kcer od 5 godina i ovo je prvi put da vidim drugu crtu aöi bojim se da umisljam
    Jest da je jako svjetla
    Jel netko vidi drugu crtu

Ne pričinjava ti se draga, čestitam ti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.