Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanab0610
    07. Veljača 2019. 17:56

Koliko je bilo oocita onda u tebe. Mene je sa 16 doktor prozvao kokom nesilicom😂 te tablete sta sam uzimala su bile za sprječavanje daljne reakcije, zaboravila sam ime 8 dana a u objašnjenju piše za sprječavanje laktacije . S tim da mi je rekao da mi vraća jednu jajnu stanicu jer postoji mogućnost da se zbog hiper ona podjeli u 2, i inače sam mislila 1 jer mi je ovo prvi put, al on mi je odma rekao da ne 2. 

HarryPotter
    07. Veljača 2019. 18:02

ivanab0610

Koliko je bilo oocita onda u tebe. Mene je sa 16 doktor prozvao kokom nesilicom😂 te tablete sta sam uzimala su bile za sprječavanje daljne reakcije, zaboravila sam ime 8 dana a u objašnjenju piše za sprječavanje laktacije . S tim da mi je rekao da mi vraća jednu jajnu stanicu jer postoji mogućnost da se zbog hiper ona podjeli u 2, i inače sam mislila 1 jer mi je ovo prvi put, al on mi je odma rekao da ne 2.

Zovu se dostinex, i ja sam ih pila 8 dan, po preporuci dr. POLJKA... Imala sam grceve, vjetrove, i ono tezinu u jajnicima.. Al ja sam mirovala, pila vode, regidromixsa, izosporta, voca, i bas sam se naoruzala, i proslo mi je, tj. Ne osjecam vise nista, sem napuhanosti od ultrogestana... Zato miruj, pi tecnosti, prati kako mokris, koliko... Ako bude problema smokrenjem, disanjem, obavezno se javi u bolnicuu.. 

url=https://lilypie.com]

• ivanab0610
    07. Veljača 2019. 18:06

Harry da i ja isto po savjetu doktora Poljaka. Ja sam čaj od kamilice jedino, jer sam imala problem probave. A i smirivala me je. Danas mi je 10 dan od transfera, u sub vadim krv. Al ovi simptomi nisu stvarno ništa strašno, kao neki gadni pms🤷🏻‍♀️

Lucy_
    07. Veljača 2019. 18:06

ivanab0610

15 oocita. Nisu mi dali ništa, samo strogo mirovanje. 

HarryPotter
    07. Veljača 2019. 18:08

ivanab0610

Harry da i ja isto po savjetu doktora Poljaka. Ja sam čaj od kamilice jedino, jer sam imala problem probave. A i smirivala me je. Danas mi je 10 dan od transfera, u sub vadim krv. Al ovi simptomi nisu stvarno ništa strašno, kao neki gadni pms🤷🏻‍♀️

Pa da tako nekako, izdrziz ih... Cuvam ti fige za subotuu 💪💪.. Jel imas kakvih simp. Il si kao ja, nista.
    😂

Grizli
    07. Veljača 2019. 18:13

marijaiva

Grizli

Curke ima koja da je radila histeroskopiju dijagnosticku tj. da nije skidan nikakav polip ni nista posebno radjeno?

Ja sam radila dijagnosticku zbog spontanih … No isla sam privatno jer imaju bolju aparaturu i ne sire cervix kao u bolnicama pogotovo kod mene koja sam vec prosla 3 kiretaze..trajalo je kratko boljelo malo..dobila sam lokalnu pikicu dolje platila 1500kn da bi eto cula da je i tu sve u redu…

Pitala sam jer me zanima kad si nakon histero dobila menstruaciju? Ja sam bila prije 2 dana isto privatno, al skuplje platila. No nevazno. Isto zbog nekoliko spontanih i neuspjelih ivf i isto dobila odgovor da je sve super i tu. Jesu ti nasli sto je uzrok spontanima? I jesi na kraju ostavrila trudnocu uspjesnu? Meni za sad jos lagana sukrvica i tu i tamo neka blaga bol al nista strasno. Nego sad sam se sjetila da mozda zbog toga menga bude kasnila ili uranila. 

• ivanab0610
    07. Veljača 2019. 18:21

Harry, jučer sam imala užasne grčeve mislila sam da je gotovo🤷🏻‍♀️ I onds sam na ulošku vidjela roskastu mrljicu onako malo sluzavo čak. Popodne stali grčevi. Danas bez ikakvih grčeva. I onda opet na ulošku al skroz suho suho smedkasto . Al to je sve veličine cm-2 tako da 🤷🏻‍♀️ Koji je tebi dan

HarryPotter
    07. Veljača 2019. 18:25

ivanab0610

Harry, jučer sam imala užasne grčeve mislila sam da je gotovo🤷🏻‍♀️ I onds sam na ulošku vidjela roskastu mrljicu onako malo sluzavo čak. Popodne stali grčevi. Danas bez ikakvih grčeva. I onda opet na ulošku al skroz suho suho smedkasto . Al to je sve veličine cm-2 tako da 🤷🏻‍♀️ Koji je tebi dan

Meni 8 dan od transfwra a 24 dan ciklisa, a inace su mi 31/33..Nemam bas nikakvih simptoma, grceva, nezz.. Beta me kaci po otpisnome 14 dan, tako da ima jos vremena. 

• ivanab0610
    07. Veljača 2019. 18:31

Meni je to taman u subotu. Tako da jos sutra izdržat 🙏  meni su inače ciklusi 28 dana, to mi je sutra. Alii zadnji ciklus mi je bio 31 dan, tko će znat. Meni je vraćena blastocista, neznam koliko mi to znaci. 🤷🏻‍♀️ Jučer sam probala test, pa sam čak i digitalni sludila😂

HarryPotter
    07. Veljača 2019. 18:35

ivanab0610

Meni je to taman u subotu. Tako da jos sutra izdržat 🙏 meni su inače ciklusi 28 dana, to mi je sutra. Alii zadnji ciklus mi je bio 31 dan, tko će znat. Meni je vraćena blastocista, neznam koliko mi to znaci. 🤷🏻‍♀️ Jučer sam probala test, pa sam čak i digitalni sludila😂

Ima li na tesru ista 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.