Koliko je bilo oocita onda u tebe. Mene je sa 16 doktor prozvao kokom nesilicom😂 te tablete sta sam uzimala su bile za sprječavanje daljne reakcije, zaboravila sam ime 8 dana a u objašnjenju piše za sprječavanje laktacije . S tim da mi je rekao da mi vraća jednu jajnu stanicu jer postoji mogućnost da se zbog hiper ona podjeli u 2, i inače sam mislila 1 jer mi je ovo prvi put, al on mi je odma rekao da ne 2.
Koliko je bilo oocita onda u tebe. Mene je sa 16 doktor prozvao kokom nesilicom😂 te tablete sta sam uzimala su bile za sprječavanje daljne reakcije, zaboravila sam ime 8 dana a u objašnjenju piše za sprječavanje laktacije . S tim da mi je rekao da mi vraća jednu jajnu stanicu jer postoji mogućnost da se zbog hiper ona podjeli u 2, i inače sam mislila 1 jer mi je ovo prvi put, al on mi je odma rekao da ne 2.
Zovu se dostinex, i ja sam ih pila 8 dan, po preporuci dr. POLJKA... Imala sam grceve, vjetrove, i ono tezinu u jajnicima.. Al ja sam mirovala, pila vode, regidromixsa, izosporta, voca, i bas sam se naoruzala, i proslo mi je, tj. Ne osjecam vise nista, sem napuhanosti od ultrogestana... Zato miruj, pi tecnosti, prati kako mokris, koliko... Ako bude problema smokrenjem, disanjem, obavezno se javi u bolnicuu..
url=https://lilypie.com]
Harry da i ja isto po savjetu doktora Poljaka. Ja sam čaj od kamilice jedino, jer sam imala problem probave. A i smirivala me je. Danas mi je 10 dan od transfera, u sub vadim krv. Al ovi simptomi nisu stvarno ništa strašno, kao neki gadni pms🤷🏻♀️
15 oocita. Nisu mi dali ništa, samo strogo mirovanje.
Harry da i ja isto po savjetu doktora Poljaka. Ja sam čaj od kamilice jedino, jer sam imala problem probave. A i smirivala me je. Danas mi je 10 dan od transfera, u sub vadim krv. Al ovi simptomi nisu stvarno ništa strašno, kao neki gadni pms🤷🏻♀️
Pa da tako nekako, izdrziz ih... Cuvam ti fige za subotuu 💪💪.. Jel imas kakvih simp. Il si kao ja, nista.
😂
Curke ima koja da je radila histeroskopiju dijagnosticku tj. da nije skidan nikakav polip ni nista posebno radjeno?
Ja sam radila dijagnosticku zbog spontanih … No isla sam privatno jer imaju bolju aparaturu i ne sire cervix kao u bolnicama pogotovo kod mene koja sam vec prosla 3 kiretaze..trajalo je kratko boljelo malo..dobila sam lokalnu pikicu dolje platila 1500kn da bi eto cula da je i tu sve u redu…
Pitala sam jer me zanima kad si nakon histero dobila menstruaciju? Ja sam bila prije 2 dana isto privatno, al skuplje platila. No nevazno. Isto zbog nekoliko spontanih i neuspjelih ivf i isto dobila odgovor da je sve super i tu. Jesu ti nasli sto je uzrok spontanima? I jesi na kraju ostavrila trudnocu uspjesnu? Meni za sad jos lagana sukrvica i tu i tamo neka blaga bol al nista strasno. Nego sad sam se sjetila da mozda zbog toga menga bude kasnila ili uranila.
Harry, jučer sam imala užasne grčeve mislila sam da je gotovo🤷🏻♀️ I onds sam na ulošku vidjela roskastu mrljicu onako malo sluzavo čak. Popodne stali grčevi. Danas bez ikakvih grčeva. I onda opet na ulošku al skroz suho suho smedkasto . Al to je sve veličine cm-2 tako da 🤷🏻♀️ Koji je tebi dan
Harry, jučer sam imala užasne grčeve mislila sam da je gotovo🤷🏻♀️ I onds sam na ulošku vidjela roskastu mrljicu onako malo sluzavo čak. Popodne stali grčevi. Danas bez ikakvih grčeva. I onda opet na ulošku al skroz suho suho smedkasto . Al to je sve veličine cm-2 tako da 🤷🏻♀️ Koji je tebi dan
Meni 8 dan od transfwra a 24 dan ciklisa, a inace su mi 31/33..Nemam bas nikakvih simptoma, grceva, nezz.. Beta me kaci po otpisnome 14 dan, tako da ima jos vremena.
Meni je to taman u subotu. Tako da jos sutra izdržat 🙏 meni su inače ciklusi 28 dana, to mi je sutra. Alii zadnji ciklus mi je bio 31 dan, tko će znat. Meni je vraćena blastocista, neznam koliko mi to znaci. 🤷🏻♀️ Jučer sam probala test, pa sam čak i digitalni sludila😂
Meni je to taman u subotu. Tako da jos sutra izdržat 🙏 meni su inače ciklusi 28 dana, to mi je sutra. Alii zadnji ciklus mi je bio 31 dan, tko će znat. Meni je vraćena blastocista, neznam koliko mi to znaci. 🤷🏻♀️ Jučer sam probala test, pa sam čak i digitalni sludila😂
Ima li na tesru ista 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji