Test je pokazao jasni minus ono ispunjen, i oštru crtu oko plusa. Al nije ispunjena 🤷🏻♀️ Nikad to nisam imala sa clear blue.
Ja sad pronasla test koji sam narucila na ebayu davno pa cu isprobat ujutro da vidimo šta on pokazuje 😄ivanab610 daj poslikaj test
Samo opusteno dobro dosla i da nam se ne zadrzis dugoJa sam u Osijeku kod prof Š. Jel si u postupku ili tek kreces
Hvala nina1804 i ja sam kod prof Š. Imala sam inseminaciju prosli mjesec,nije uspjelo…sad sam imala transfer u ponedjeljak…vracena su mi dva embrija a 4 zamrznuta…a ti? U kojem si procesu
Sretno draga!! Ja u ponedjeljak idem na FET, a onda opet iscekivanje...
Ninna dao mi je gonal f i orgalutran... sto ste ti i samo opušteno imale od terapije i kakvi su vaši rezultati bili?
Sretno na FETu i držim 🤞
Kažem, zblesila sam ga. Boze sta je ljudska psiha, pomislim na drob odma imam grčeve i sve simptome. Zaboravim na to ništa ne boli 😂😂
Blacky ja imala puregon i orgalutran, buduci da imam pcos krenuli lagano sa 75, po povecali na 100 i na kraju 150, bojali se da ne odem u hiper. Na kraju imala 13 folikula, 9 zrelih stanica, 8 oplođenih, a do blastica doslo 6.....eto, dosta dobro, ali jos nema implantacije, nadam se trecoj sreci
Samo opusteno dobro dosla i da nam se ne zadrzis dugoJa sam u Osijeku kod prof Š. Jel si u postupku ili tek kreces
Hvala nina1804 i ja sam kod prof Š. Imala sam inseminaciju prosli mjesec,nije uspjelo…sad sam imala transfer u ponedjeljak…vracena su mi dva embrija a 4 zamrznuta…a ti? U kojem si procesu
Sretno draga!! Ja u ponedjeljak idem na FET, a onda opet iscekivanje…
Sretno i tebi....nadamo se pozitivnim rezultatima😘😘😘😘
Curke ima koja da je radila histeroskopiju dijagnosticku tj. da nije skidan nikakav polip ni nista posebno radjeno?
Ja sam radila dijagnosticku zbog spontanih … No isla sam privatno jer imaju bolju aparaturu i ne sire cervix kao u bolnicama pogotovo kod mene koja sam vec prosla 3 kiretaze..trajalo je kratko boljelo malo..dobila sam lokalnu pikicu dolje platila 1500kn da bi eto cula da je i tu sve u redu…
Pitala sam jer me zanima kad si nakon histero dobila menstruaciju? Ja sam bila prije 2 dana isto privatno, al skuplje platila. No nevazno. Isto zbog nekoliko spontanih i neuspjelih ivf i isto dobila odgovor da je sve super i tu. Jesu ti nasli sto je uzrok spontanima? I jesi na kraju ostavrila trudnocu uspjesnu? Meni za sad jos lagana sukrvica i tu i tamo neka blaga bol al nista strasno. Nego sad sam se sjetila da mozda zbog toga menga bude kasnila ili uranila.
Normalno sam dobila mengu nazalost jer sam tad i transfer imala (usput mi je i scratching napravljen).
Ne znam uzroke spontanih..imam hrpu papira svee je uredno i nemam vise volje ni zivaca kopat...Rekli su mi eto da pokusavamo ako imamo jos volje ili da idemo u Cesku na pgd😒😒😒...
Ja sam vjerojatno nesto jeftinije platila jer sam tako i u postupak isla pa...
Sortiraj odgovore
Najstariji