Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    johan
    07. Veljača 2019. 12:57

perla

johan

nisam mogla izdrzat ,6 dan kon transfera,sta vi mislite,ja vidim blijedu crtu al neznam dal sam to umislila 😣

Vidim ti i ja crtu 😀😀😀

❤❤❤😘😘😘 

• perla
    07. Veljača 2019. 13:08

johan

perla

johan

nisam mogla izdrzat ,6 dan kon transfera,sta vi mislite,ja vidim blijedu crtu al neznam dal sam to umislila 😣

Vidim ti i ja crtu 😀😀😀

❤❤❤😘😘😘

Ponovi sutra sa prvom mokraćom.Ja sam nedavno radila isti i bio je negativan znači uopće se nije nazirala ova okomita crta  Na tvom testu je vidljiva. 

• Babylove
    07. Veljača 2019. 13:13
    Na moje iznenađenje nalaz vec stigao.. moze pomoc ja ovo nista ne kuzim
    Na moje iznenađenje nalaz vec stigao.. moze pomoc ja ovo nista ne kuzim
  • Blacky89
    07. Veljača 2019. 13:17

Vrapcic123 na oba sam imala hydrosalpinx i morali su napolje... nema svrhe od njih takvih. Početkom prosinca sam imala op, da su mi krajem siječnja svi nalazi bili gotovi vec bi onda ušla u postupak... ovako cekamo sad m i krecemo u IVF. Svi nalazi su ok, osim mehaničkog čimbenika... 
    Sto se jajovoda tiče, to je jako brz oporavak, no vidim da ce tebi nesto raditi i s maternicom, a za to stvarno ne znam... mozda neka od cura ima vise iskustva... 

johan
    07. Veljača 2019. 13:18

Napravit cu ga u nedjelju nek prodju 2 dana

johan
    07. Veljača 2019. 13:36

Nikitta

Johan i ja vidim blagi plus. 🤞🏻Neka bude tamniji za 2 dana! 🍀
    Babylove imaš duplu mutaciju na pai genu, kandidat si za nekakvu terapiju, heparin, andol… ostalo sve ti je uredan nalaz. 👌🏻

Hvala vas cure 😘❤😘  vidjet cemo za 2 
    Dana,

Hrabrica
    07. Veljača 2019. 13:40

johan

i ja ju vidim  držim fige da postane tamnija 🤞🤞🤞🤞

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

johan
    07. Veljača 2019. 13:43

Hrabrica

johan

i ja ju vidimdržim fige da postane tamnija🤞🤞🤞🤞

Hvala vam od ❤ nadam se da hoče ❤❤

• Babylove
    07. Veljača 2019. 13:48

Nikitta

Johan i ja vidim blagi plus. 🤞🏻Neka bude tamniji za 2 dana! 🍀
    Babylove imaš duplu mutaciju na pai genu, kandidat si za nekakvu terapiju, heparin, andol… ostalo sve ti je uredan nalaz. 👌🏻

Hvala draga na odg.. tako sam nekako predpostavila po onome sto ste pisale prije... ali mi nije bilo bas jasno... sad mi je drago da sam to trazila i odradila prije novog postupka 

Grizli
    07. Veljača 2019. 14:06

Vrapcic zao mi je da sve to moras proci. Drzim fige da sve prodje sto brze i da onda mozes u ivf krenuti ostvariti svoju zelju.
    Johan nazire se plusic 😁... Pametno da probas u nedjelju ujutro. Nek bude uspjesno! Ja inace mrzim ove clearblue testove zbog losih uskustava s njima, al tebi zelim da bude najljepse iskustvo i uspjesna trudnoca!
    Perla joj slazem se ubije to da moras putovati za tamo doslovno 2 minute da ti kazu ima nema uzas mi je to.
    Babylove nalaz ti je homozigot pai-1 i koliko znam za to ide heparin od plusica! Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.