Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HarryPotter
    07. Veljača 2019. 11:38

Cekalice nas par, samo da se putpasim. 💪💛
    8 dan nakon ET. Sve uredno, ispuhano, kao da ce menga..Zabavljam se po kuci, izradujem fotografije, mjenjam rasporede 😂... Zapisujem svoj plan spasa, vodim dnevnik i tako.. 
    Sve vi koje tek cekate postupak, nove stimulacije, zelim vam more jajnih, dobrih stanica i smrzlica

😁😶

url=https://lilypie.com]

johan
    07. Veljača 2019. 11:59

HarryPotter

8 dan nakon ET. Sve uredno, ispuhano, kao da ce menga..Zabavljam se po kuci, izradujem fotografije, mjenjam rasporede 😂… Zapisujem svoj plan spasa, vodim dnevnik i tako..
    Sve vi koje tek cekate postupak, nove stimulacije, zelim vam more jajnih, dobrih stanica i smrzlica

😁😶

HarryPotter hoces li radit test prije bete?meni dana 6 dan

HarryPotter
    07. Veljača 2019. 12:06

johan

HarryPotter

8 dan nakon ET. Sve uredno, ispuhano, kao da ce menga..Zabavljam se po kuci, izradujem fotografije, mjenjam rasporede 😂… Zapisujem svoj plan spasa, vodim dnevnik i tako..

😁😶

HarryPotter hoces li radit test prije bete?meni dana 6 dan

Necu, cvrsto stojim da ne... Haha. Meni cak ni progesteron u pojedinim ciklusima nije sprjecio menzis, kad je odlucila, ona dodje.. Tako da cu cekati, ako ne procurim, radim dan kad je trebala doci, il dan kasnije.. Ciklusi su mi oko 31 dan, tako da, cekam. A ti, hoces li izdrzati il ne? 

😂

johan
    07. Veljača 2019. 12:42
    Test
    Test

nisam mogla izdrzat ,6 dan kon transfera,sta vi mislite,ja vidim blijedu crtu al neznam dal sam to umislila 😣

• perla
    07. Veljača 2019. 12:47

johan

nisam mogla izdrzat ,6 dan kon transfera,sta vi mislite,ja vidim blijedu crtu al neznam dal sam to umislila 😣

Vidim ti i ja crtu 😀😀😀

• perla
    07. Veljača 2019. 12:50

Vaki

Mislim da smo sve ovdje psihički opterećene, a još više time što same moramo dodatno istraživati i svašta proučavati kako bismo bile donekle sigurne da poduzimamo sve što možemo.
    Pitanjce! Od jučer pijem duphastone i sad ne znam smijem li uz njih piti i suplimente za poboljšanje kvalitete jajnih stanica! ?

Ja sam mjesecima pila dufaston uz dodatke..Mislim da to nema veze  Jedino nemoj kojekakve biljke koje djeluju na hormone, vrkuta vitex i sl 

HarryPotter
    07. Veljača 2019. 12:52

johan

Ja sam coro, ali ovo vidim.. Cuvam ti fige 💃💃

johan
    07. Veljača 2019. 12:55

HarryPotter

johan

Ja sam coro, ali ovo vidim.. Cuvam ti fige 💃💃

Znaci vidis i ti?nisam si umislila? 😘😘😄😄❤❤

johan
    07. Veljača 2019. 12:57

perla

johan

Vidim ti i ja crtu 😀😀😀

❤❤❤😘😘😘 

• perla
    07. Veljača 2019. 13:08

johan

perla

johan

Vidim ti i ja crtu 😀😀😀

❤❤❤😘😘😘

Ponovi sutra sa prvom mokraćom.Ja sam nedavno radila isti i bio je negativan znači uopće se nije nazirala ova okomita crta  Na tvom testu je vidljiva. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani