nisam mogla izdrzat ,6 dan kon transfera,sta vi mislite,ja vidim blijedu crtu al neznam dal sam to umislila 😣
Vidim ti i ja crtu 😀😀😀
❤❤❤😘😘😘
nisam mogla izdrzat ,6 dan kon transfera,sta vi mislite,ja vidim blijedu crtu al neznam dal sam to umislila 😣
Vidim ti i ja crtu 😀😀😀
❤❤❤😘😘😘
Ponovi sutra sa prvom mokraćom.Ja sam nedavno radila isti i bio je negativan znači uopće se nije nazirala ova okomita crta Na tvom testu je vidljiva.
Vrapcic123 na oba sam imala hydrosalpinx i morali su napolje... nema svrhe od njih takvih. Početkom prosinca sam imala op, da su mi krajem siječnja svi nalazi bili gotovi vec bi onda ušla u postupak... ovako cekamo sad m i krecemo u IVF. Svi nalazi su ok, osim mehaničkog čimbenika...
Sto se jajovoda tiče, to je jako brz oporavak, no vidim da ce tebi nesto raditi i s maternicom, a za to stvarno ne znam... mozda neka od cura ima vise iskustva...
Johan i ja vidim blagi plus. 🤞🏻Neka bude tamniji za 2 dana! 🍀
Babylove imaš duplu mutaciju na pai genu, kandidat si za nekakvu terapiju, heparin, andol… ostalo sve ti je uredan nalaz. 👌🏻
Hvala vas cure 😘❤😘 vidjet cemo za 2
Dana,
i ja ju vidim držim fige da postane tamnija
🤞🤞🤞🤞
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
i ja ju vidimdržim fige da postane tamnija
🤞🤞🤞🤞
Hvala vam od ❤ nadam se da hoče ❤❤
Johan i ja vidim blagi plus. 🤞🏻Neka bude tamniji za 2 dana! 🍀
Babylove imaš duplu mutaciju na pai genu, kandidat si za nekakvu terapiju, heparin, andol… ostalo sve ti je uredan nalaz. 👌🏻
Hvala draga na odg.. tako sam nekako predpostavila po onome sto ste pisale prije... ali mi nije bilo bas jasno... sad mi je drago da sam to trazila i odradila prije novog postupka
Vrapcic zao mi je da sve to moras proci. Drzim fige da sve prodje sto brze i da onda mozes u ivf krenuti ostvariti svoju zelju.
Johan nazire se plusic 😁... Pametno da probas u nedjelju ujutro. Nek bude uspjesno! Ja inace mrzim ove clearblue testove zbog losih uskustava s njima, al tebi zelim da bude najljepse iskustvo i uspjesna trudnoca!
Perla joj slazem se ubije to da moras putovati za tamo doslovno 2 minute da ti kazu ima nema uzas mi je to.
Babylove nalaz ti je homozigot pai-1 i koliko znam za to ide heparin od plusica! Sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji